![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Блок живлення часто останню чергу думають про те, коли на базі ПК Це тому, що це одна з найменш сексуально компоненти, необхідні для побудови. Проблема з цим видом мислення є те, що блок живлення (БП) в значній мірі є самим важливим компонентом у створенні, тому що, якщо йому не вдасться, це може зайняти всю оставшуюся побудувати з ним. Низька якість блоку живлення (вставка: дешева) може значно скоротити термін служби хорошій системі або викликати нестабільність. Хороша якість БП прагне перемогти ці негативи, а також надати допомогу у скороченні тепла всередині корпусу, поряд зі зниженням шуму. ATX-12V міра. (dvanced Технологіі EXправило). Оскільки технологія розвивається і дозріває і широкої громадськості в цілому вимагає більш швидких і потужних компонентів, які ви бачити компоненти отримувати швидше і швидше. Використання технології Intel як приклад; 1993: Intel Pentium звільнені. Швидку версію випустили в цьому році було 66 МГц з 16kb кеш. А для цього потрібно 5V до влади його 3.1million транзисторів. Виготовлені з використанням 800nm процесу. 1995: Intel Pentium Pro звільнені. Якнайшвидший випустили в цьому році було 200MHz з 16kb кеш Level 2 * і він вимагає 3.3V до влади його 5million транзисторів. * Level2 кешу присвячений банку пам'яті, який виступає як тимчасове місце проведення Інструкції направляється на центральний процесор. Тепер він працює набагато швидше, ніж жорсткий диск, і більший кеш більше інструкцій можуть бути проведені. 1997 рік: Intel Pentium 2 звільнений. Якнайшвидший випустили в цьому році було 233 МГц з колосальним ( ) 32kb кеш. Вона зажадала, щоб влада 2.8V це 7.5million транзисторів.1999: Intel Pentium 3 звільнені. Якнайшвидший випустили в цьому році було 450 МГц, які вимагають 2.05V влади на це 9million транзисторів. 2000 рік: Intel Pentium 4 звільнені. Якнайшвидший випустили в цьому році було 1.3GHz (1300MHz), яка вимагає 1,7 до влади його 42million транзисторів. Виробник на 180nm процесу. Отже, як ви можете бачити Використовуючи цей обмежений перелік як приклад, ми перейшли від виготовлення техніки 800nm і 5V харчування 3.1million транзисторів 180nm на 1,7 і 42million транзисторів. Все в просторі 7 років. Цей список не використовується, щоб показати продуктивність збільшується, так як сировина цифри не сказати правду про це (в деяких додатках Pentium 3 можуть перевершити Pentium 4 просто через архітектурних змін в нові ядра). Ні, цей список просто бути використаний щоб показати, як нові і поліпшити методи Fab (800nm до 180nm) може знизити напругу, необхідне процесором, які безпосередньо впливають на продуктивність просто тому, що транзистори, що багато чого ближче один до одного, і чим ближче вони менше енергії, необхідної для їх перейти зі стану 0 до 1. І ми зараз на 45nm за врожай поточного корпорації Intel про процесори. ГПУ Але це інша історія. Так, виробництво з них є такі процесори (90 нм - 65-нм - 55-нм) Але потужність потрібно, просто з-за кількості транзисторів, що проживають в ГПУ, як правило, зростає. А потім ти повинен взяти до уваги SLI і Crossfire чіпсета материнської плати, які дозволяють декільком відеокарт бути пов'язані. Рушійними силами цієї тенденції; Монітори. Резолюції монітори стають все вище і вище. Кілька років тому середній користувач домашнього ПК був монітор з роздільною здатністю 1280x1024. Це дорівнює 1310720 пікселів, що всі необхідні оновлення. Тепер, стандартне дозвіл екрана як ціни на нерухомість продовжують падіння 1680x1050 (1764000 пікселів) і що вона швидко наближається 1920x1200 (2304000 пікселів). Частково це пояснюється також відео високої чіткості стає все більш і це основний тип відео потрібно більше фізичної екран рядки, які засобами високій роздільній здатності. Простіше кажучи, чим більше пікселів, екран має потужніший GPU, які необхідні для оновлення екрану, що, зокрема, в ігрових додатках. [(19 "1280x1024 екрані пліч-о-пліч з 24" 1920x1200 екрану). Ігри. Як гра розробникам створювати вражаючі назви з постійною більш вражаючі графічні атрибути (освітлення реального часу, DX7-10 і т.д.) більш потужні відеокарти необхідно проводити ці, на екрані, відтворюються з частотою зміни кадрів. Тепер я отримав, що з дороги, що все це треба робити з ATX-12V? Простіше кажучи, з постійними подіями в процесорі, GPU і материнських плат (AGP - PCI-E) Вимоги до харчування збільшилося щонайменше у п'ять разів (Build залежних) за останні кілька років. Щоб забезпечити цю владу була створена стандартна ATX12V. Це означає, що блоки живлення мають відповідати певним вимогам в умовах стабільності, навантаження і напруги за умови, перш ніж вони можуть бути використані для живлення комп'ютера. (Стандартний ATX простягається далі, ніж відносно БП, але я не буду розглядати, що тут). Фактор ATX Form мав п'ять основних конструкцій всього його життя: 1: ATX - 20-контактний роз'єм електроживлення 12. 2: WTX - 24-контактний роз'єм електроживлення 12. 3: AMD ГЕС - 24-контактний роз'єм електроживлення 12 В деяких AMD Athlon's. 4: EPS 12V - 24-контактний первинної роз'єм електроживлення 12 В, 8-контактний роз'єм 12v середнього і 4-контактний роз'єм 12v третинний. 5: ATX 12V - 24-контактний первинної роз'єм електроживлення 12 В, 4-контактний роз'єм 12v середніх і 8-контактний роз'єм 12v третинний. ATX 12V v1.3 - Керівництво по-5V-канал був знищений. ATX 12V V2.0 - 24-контактний роз'єм живлення 12V і 4-контактний роз'єм 12V середнього. ATX 12V V2.2 - Одна 20/24-pin роз'єму, один ATX12V 4-контактний роз'єм. Багато виробників харчування включає 4 плюс 4-контактний роз'єм, або від 8 до 4-контактний роз'єм замість середнього, які також можуть бути використані в якості вторинного роз'єм EPS12V. У нинішній редакції, ATX 12V V2.2, має зворотну сумісність з усіма попередніми змінами та ATX 12V V2.3 буде найближчим часом. Дешеві не веселі Більшість джерел живлення, які за ціною від £ 20 - £ 30 (загального характеру) в цілому не відповідають вимогам влади останнього процесора. Вони мають тенденцію бути дуже гучним, і запустити через гарячих дешевше матеріалів, що використовуються для їх виробництва (чому Ви думаєте, вони так дешево?). Вони також мають тенденцію бути дуже нестійкою і не дуже екологічно чистою, оскільки вони також мають тенденцію бути дуже неефективною. І з витратами на електроенергію і газ має збільшитися ще раз це щось ви можете взяти до відома. Коли виробник БП посилається на "ефективність" конкретного блоку живлення або діапазон ПГУ основному, вони означають, скільки електроенергії взяті з мережі на БП даремно, перш за все, як-утилізатор. Гарні блоки живлення будуть працювати на рівні близько 80% ККД. Це означає, що для кожного 100W влади отримати з мережі 20W не втрачено Типовий спільний блок живлення працює на частоті близько ефективність 50 %...... і, як заявив на початку цього даремно потужність в першу чергу позбутися від теплового впливу. Якщо взяти до уваги радіатори дешево, універсальні блоки живлення є не найкращої якості Це стає тим більш тривожно, що занепокоєння. Що Ватт? Потужність рейтингах харчування може ввести в оману, оскільки це загальна сукупна потужність усіх ліній електропередач. З постійно зростає напруга вимоги по компонентах, загальною необхідної вихідний особливо в 12 рядку V (CPU, GPU, Mobo і т.д.), стають все більш важливими. В ідеалі харчування повинні мати принаймні 18A на 12 рядку V. Фактична навантаження потрібно буде варіюватися залежно від компонування. Easy Listening або Thrash Metal Джерела живлення створює багато шуму від вентиляторів використовується для підтримки їх від перегріву. Якщо ви не хочете багато шуму, є цілий ряд варіантів. Кращий вибір для підрозділу, або використовує більше вболівальників, що більше рухатися повітря через блок на більш низьких швидкостях або отримати один з контролем температури вентиляторів. Іншим варіантом є вентилятора або тихий блок живлення, які генерують ніякого шуму. Хоча ці в цілому створювати більше накопичення тепла. Напрацювання на відмову: Середній час напрацювання на відмову СБП є рейтингу заданої виробником для типового обсягу використання підрозділ буде мати у своєму розпорядженні можливої невдачі. Близько 50% об'єктів з ладу до цього, 50% живуть довше. MTBF вищий рейтинг, тим краще якість харчування. Площа цвях у квадратний отвір Існують різні роз'єми живлення, які приходять від блоку живлення. Деякі з різних роз'ємів включає 20/24-pin влади, 4-контактний ATX12V, 4-контактний Molex, дискети, 6-контактний PCI-Express Graphics і 8-контактних PCI-Express Graphics. Підвести підсумки того, що роз'єми живлення компонентів ПК вимагають, щоб отримати джерело живлення з відповідними роз'ємами. Спагеті Junction Шукайте БП з модульної з'єднань. ![]() Це означає, що більшість з кабелів не є постійно підключений до блоку живлення, щоб ви могли докласти тільки веде вас вимагають прийняття кабелю управління комп'ютером, що набагато простіше і легше. Підказка. Це добре "правила великого пальця, що чим важче БП тим краще. Це випливає з блоку живлення зроблений з кращих матеріалів важить зовсім небагато більше, ніж загальний БП's. Серйозно, робити собі користь і залишитися в стороні від загального PSU's. ATX захід також дати's кордоном на суму мінімального напруги блоку харчування залізничним можуть надати; 5 В, 12 і т.д. Це просто зберегти компонент, живиться від БП, стабільний. Якщо напруга змінюється занадто багато для конкретного компонента це може призвести до краху системи, BSOD або навіть пошкодження цього компоненту. Крім того, немає галузевих стандартів, що стосуються оцінки потужності такої покупки спільний блок живлення, що кричить: "600w за £ 20" може бути знизити в цьому немає нічого сказати, що це буде надати в будь-якому місці поруч з цієї потужності. Це не невідомо спільний блок живлення на виробляють близько 30% менше потужності, ніж піку Label лапки. Нарешті, блок живлення ти побачиш відзначається потужність пік "і" Етикетка рейки "Максимум". Максимальний відноситься до максимальної (Забавно) стійкий Потужність блоку живлення може надати. Піка відноситься до абсолютних межею потужності блоку живлення може надати, але вона може це зробити тільки на дуже короткий термін і пошкодження може призвести, якщо дуже багато навантаження ставиться на БП. Як ви помітите, що я не згадав підсилювачі завгодно. Це навмисне та будуть розглянуті в наступному. Сподіваюся, що це допомагає будь-якого читання. Повідомлення джерел: PCPW, Intel архівів, AMD, Вікі, Enermax, CoolerMaster.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nice Mate роботу, ти будеш Stick It?
| |||
| |||
| На жаль. Дякуємо за Heads-Up.
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дуже приємно керівництва, я помітив, що частина, де ви сказали, не отримати дешевий, я переглядав Ebuyer і натрапив на Artic Power 700w блок живлення за 40 фунтів стерлінгів. Мені цікаво знати погоду вона може Потужність 8800 GT і якщо це ефективно, якщо я не знайшов OCZ StealthXStream 600w, Coolermaster RealPower 520W Модульний і Coolermaster Extreme Power 650W. Всі блоки живлення 'становить від £ 45 - £ 60, і влади за те, що мені потрібно, але який з них краще для зазначення ціни, потужності та ефективності.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чи можна дізнатися ефективність блоку харчування, якщо виробник не сказано?
|
| |||
| |||
| Я був би дуже здивований (крім загального PSU's), якщо виробник не привів ефективності кудись. Це в їх найкращих інтересах. Якщо вони не те, що потрібно перейти лампочка для вас. Але якщо ви не можете його знайти я би шукав відгуки з цієї конкретної моделі. Деякі сайти / Mags дійсно PSU випробувальний стенд для ефективності.
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Всі: Я збираюся додавати на посаду з деякою інформацією про ГПУ, не цілком вдається дістати закінчили вчора (був на роботі в той час), але він повинен бути збільшений протягом найближчих декількох днів.
|
| ||||||||||||||
| ||||||||||||||
| Цитата:
Цитата:
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|