![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Добър ден, Аз преустроени моя компютър с нов CPU, памет и графична карта. Моята нова графична карта препоръчва 450 вата захранване, за да функционират правилно. Аз съм в момента с помощта на 315 вата и често PC монитор няма да мощност на първо да отида ... Im надявайки се дължи на захранване. Моят PSU като 2 клипове, които държат да покрива на делото и 4 винта, които отиват в гърба да я държи по случая. Аз съм купил 600 вата PSU и просто се чудех, ще ми разрешите този проблем? Ще PSU задръжте с 4 винта и е, че нормалната начин PSU се провежда? Освен това съм аз, изложени на риск от увреждане нещо с 600 вата мощност? GF Моята карта е Radeon X1650PRO, Процесор AMD Athlon 3200 +, 2048 GB овен .... Благодаря. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това е моята вяра, че повечето захранвания по принцип имат 4 винта в гръб, това е начинът, мината е приложен към моя случай (доведоха хареса), така че не се притеснявай, няма да увреди вашето ново захранване, свързани с това да ви случай, че това е
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, която трябва да определи своя проблем, и да се провеждат в PSUs само с 4 винта на върха на задните компютър случай.