![]() |
|
| |||
| |||
| Dobré odpoledne, I upgradovat počítač s novým procesorem, pamětí a grafických karet. Moje nové grafické karty doporučuje 450w napájení pro ni pracovat správně. Já jsem v současné době pomocí 315w a často i na PC monitoru nebude moci až v první jdou ... Im doufat kvůli napájení. Moje PSU za 2 klipy, které drží na střeše případu a 4 šrouby, které jdou do zad, aby se k případu. Jsem koupi 600w PSU a jen zeptat se tento můj problém vyřešit? PSU bude držet krok s 4 šrouby a je to normální způsob, jakým PSU se koná? Také jsem na riziko poškození nic moc 600w? Moje gf karta je Radeon x1650pro, CPU AMD Athlon 3200 +, 2048 GB RAM .... Děkujeme vám. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to moje přesvědčení, že většina napájení obvykle mají 4 šrouby do zad, to je moje, jak se připojuje k mém případě (byla to líbí), takže se nemusíte starat, nebudete poškození vašeho nového napájení se vážou k vašemu případě to bylo
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ano, který by měl stanovit váš problém, a ano PSUs jsou uchovávány v souladu s pouze 4 šrouby na horní zadní části PC případu.