![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dobra večer, Sam unaprijeđen moj PC sa novim CPU, Memory Card i grafika. Moje nove grafičke kartice preporučuje 450watt napajanje za nju raditi ispravno. Ja sam trenutno koristite, a koji se često 315watt PC monitor nece moci na prvi poći ... Im nadajući zbog napajanje. Moji isječci 2 PSU kao što držite ga na krov slučaju vijaka i 4 koje idu u leđa držati ga na slučaj. Ja sam kupujete 600watt PSU i samo pitate će ovo riješiti moj problem? Hoće li se držati PSU sa 4 vijaka i je da je normalan način, PSU se održava? Također sam u opasnosti od štetnih ništa s 600watt vlasti? Moj GF kartica je Radeon x1650pro, CPU AMD Athlon 3200 +, 2048 GB ovan .... Hvala. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je moje uvjerenje da većina power supplies općenito imaju 4 vijaka u leđa, to je moje kako je priloženo u mom slučaju (kao što ga je donio), pa ne brinite, nećete oštetiti vaše novo napajanje pričvrstiti je na svoj To je bio slučaj
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da to bi trebalo popraviti vaš problem, i da se održavaju u PSUs sa samo 4 vijaka na vrhu stražnjem dijelu PC slučaju.
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Problem s RAM-a ovdje? - Samo za 8GB prikazuje 3GB | Theresonly1 | CPU, Matične ploče i RAM | 18 | 27. svibanj 2009 13:52 |
| POMOZITE! ATI X1650 Issue | nankura | Graphics Cards & Monitors | 2 | 20. Ruj 2008 15:58 |
| PSU,,, još uvijek u pitanje za mene | dsaliba | Cases & Power Supplies | 7 | 10. Ruj 2008 13:10 |
| Odd Connection Issue | DavidM | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 5. studeni 2007 17:29 |
| Internet izdanje | Jake2392 | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 22. listopad 2007 15:19 |
| Thread Tools | |
| |