![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Jó napot, Én korszerűsített a PC egy új CPU, memória és a grafikus kártya. Az új grafikus kártya ajánlja 450watt tápegység hogy az megfelelően működik. Én jelenleg használ 315watt, és gyakran a PC-monitor nem kapcsolják be, az első megy ... Im remélő miatt az áramellátás. Saját PSU mint 2 klipszet amely tart, hogy a tető az ügyet 4 csavart, amelyek a hátsó, hogy ez a helyzet. Én vásárolni 600watt tápegység és csak tudni fogja megoldani ezt a kérdést én? Majd a PSU akár a 4 csavart, és az, hogy a szokásos módon a tápegység tartják? Én is fennáll a kockázata annak káros semmit 600watt teljesítmény? My gf kártya a Radeon x1650pro, CPU AMD Athlon 3200 +, 2048 GB RAM .... Köszönöm. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Meggyőződésem, hogy a legtöbb tápegységek általában a 4 csavart a hátsó, ez az enyém, hogyan kell csatolni én esetemben (hozták tetszik), hogy ne aggódjon, nem fog károkat új tápegység mellett a saját Ha ezt a
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Igen, hogy meg kell határoznia a kérdésben, és igen PSUs tartják, csak 4 csavar a tetején hátsó részén egy PC esetében.