![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Laba diena, Aš atnaujinau savo PC su naujo procesoriaus, atminties ir grafikos plokštę. Mano naujas grafikos plokštę rekomenduoja 450watt maitinimo jam veikti teisingai. Aš šiuo metu naudoja 315watt, ir dažnai kompiuterio monitorius nebus galia ant pirmojo eiti ... Im tikėdamiesi dėl elektros energijos tiekimo. Mano PSU kaip 2 klipus, kurios turi jį bylos ir 4 sraigtais, eiti atgal stogas laikyti jį bylą. Aš supirkimo 600watt PSU tiesiog įdomu, ar tai išspręstų mano klausimą? Ar PSU telpa su 4 varžtus ir tai, kad įprastu būdu PSU vyksta? Taip pat esu gresia kenkia nieko su 600watt maitinimo? Mano GF kortelė Radeon x1650pro, CPU AMD Athlon 3200 +, 2.048 GB RAM .... Ačiū. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Manau, kad dauguma maitinimo šaltiniai paprastai yra 4 varžtai į nugarą, tai kaip mano, yra pridedamas prie mano atveju (buvo pareikštas patinka), todėl nesijaudinkite, Jums nepakenks savo naują maitinimo prijungti jį prie savo atveju buvo
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taip, kad reikėtų išspręsti šią problemą, ir taip PSUs vyksta tik 4 varžtai į viršų galinės PC atveju.