![]() |
|
| |||
| |||
| Labdien, Es modernizētas manu PC ar jaunu CPU, atmiņas un grafikas karte. Mana jauna grafikas karte iesaka 450watt barošanas avots, lai tā darbotos pareizi. Es pašlaik izmanto 315watt un bieži vien datora monitors nav varas pat par pirmo iet ... Im cerot sakarā ar elektroenerģiju. Mans PSU kā 2 klipus, kuriem tā jumta gadījumā un 4 skrūves, kas ieiet atpakaļ turēt to lietu. Es esmu pērkot 600watt PSU un tikai jautājums būs tas atrisināt manu problēmu? Vai PSU aiztur ar 4 skrūvēm un tā ir parastā veidā PSU notiek? Arī man draud bojāt kaut ar 600watt jauda? Mana gf karte ir Radeon x1650pro, CPU AMD 3200 + Athlon, 2.048 GB RAM .... Paldies. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tā ir mana pārliecība, ka lielākā daļa elektroenerģijas piegādēm parasti ir 4 skrūves atpakaļ, tas ir, kā raktuves ir pievienots manā gadījumā (bija celta kā tā), tāpēc nav jāuztraucas, jūs nebojā savu jauno barošanas pievienojot to savam Ja šis bija
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jā, ka vajadzētu noteikt jūsu jautājumu, un jā PSUs notiek tikai ar 4 skrūvēm uz augšu aizmugures PC case.