![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Dzień dobry, I zmodernizowane moim komputerze z nowym CPU, pamięci i karty graficznej. Moja nowa karta graficzna zaleca 450watt zasilania, aby funkcjonować prawidłowo. Jestem obecnie za pomocą 315watt i często komputera monitora nie będzie moc na pierwszych go ... Im nadzieję, ze względu na zasilanie. Moje PSU jako 2 pliki, które posiadają jej dachu przypadku i 4 śruby, które idą w plecy utrzymać w tej sprawie. Jestem zakupu 600watt PSU i just wondering będzie to rozwiązać mój problem? Czy PSU trzymaj się z 4 śrub i jest normalne, że sposób PSU jest w posiadaniu? Również jestem na ryzyko uszkodzenia czegokolwiek z 600watt mocy? Moja karta to GF Radeon x1650pro, procesor AMD Athlon 3200 +, 2048 GB RAM .... Dziękuję. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To jest moje przekonanie, że generalnie większość zasilaczy ma 4 wkręty z tyłu, to jest jak kopalnia jest załączony do moim przypadku (jak został on), więc nie martw się, nie będzie nowych uszkodzenia zasilania dołączając go do przypadku był to
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak, że należy naprawić problem, i tak znajdują się w PSUs z tylko 4 śruby w górnej tyłu komputera przypadku.