mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Cazuri & Power Supplies

Register

PSU problemă

Reply

Thread Tools
Old 13 decembrie 2007, 16:26
Grupul de stat

Bună ziua,

Am actualizat meu PC cu un nou procesor, memorie şi placă grafică. Noua mea carte de grafică recomandă 450watt de alimentare pentru ca acesta să funcţioneze corect. Eu sunt în prezent, folosind un 315watt şi, adesea, PC-ul nu va monitoriza putere până în prima merge ... Im sperând ca urmare a alimentării. My PSU ca 2 clipuri care ţineţi-l pe acoperisul de la caz şi 4 şuruburi care merg pe la spate să ţineţi-l pe acest caz. Sunt cumpere o 600watt PSU şi întrebam doar va rezolva aceasta problema mea? Va PSU ţineţi pasul cu 4 şuruburi şi că este un mod normal PSU este deţinut? De asemenea, sunt eu, la riscul de a deteriora cu nimic 600watt putere? My GF carte este un Radeon x1650pro, procesor AMD Athlon 3200 +, 2048 GB RAM .... Mulţumesc.
Old 14 decembrie 2007, 15:53
Grupul de donator

Este convingerea mea ca cele mai multe surse de alimentare în general, au 4 suruburi pe la spate, acesta este modul meu este anexat la cazul meu (a fost adus ca aceasta), astfel încât nu vă faceţi griji, nu va deteriora noi surse de alimentare este ataşat la dvs. acest caz a fost

Sistemul meu: --

Procesor (e):
2.4Ghz Intel Core 2 Quad
Plăci de bază:
ACER EG31M
Memorie RAM:
2 gig DDR2 667
Placă grafică (e):
NVIDIA GeForce 8400GS
Placă de sunet:
Realtek High Definition la bord
Hard Drive (e):
500GB + 250GB SATA 2 + 180gb
Optical Drive (e):
DVD + RW DVD
Cauza / PSU:
Unbranded de caz şi PSU @ 500 watt
Răcire:
STOCK
Network / Internet:
Realtek PCI-E gigabite CNI
Monitor (e):
19 "LCD si 15 Inch LCD
Sistem de operare (e):
Triple Boot - Windows Vista Ultimat
Old 14 decembrie 2007, 15:55
Administrator Group

Da, care ar trebui să fixeze problema, da, şi sunt ţinute în PSUs cu doar 4 suruburi pe partea de sus din spate a unui PC caz.

Sistemul meu: Hybr! D

Procesor (e):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Plăci de bază:
HP nForce 560
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC2-5300
Placă grafică (e):
Nvidia 7150M la bord integrat
Placă de sunet:
5-1 la bord integrat
Hard Drive (e):
250GB 5400rpm SATA300
Optical Drive (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Cauza / PSU:
Stock HP
Răcire:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Virgine cablu
Monitor (e):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate pe 32 de biţi
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.