![]() |
|
| |||
| |||
| Dobré popoludnie, I inovovať počítač s novým procesorom, pamäťou a grafických kariet. Moje nové grafické karty odporúča 450w napájanie pre ňu pracovať správne. Já jsem v súčasnosti pomocou 315W a často aj na PC monitoru nebude môcť až v prvej idú ... Im dúfať kvôli napájania. Moja PSU za 2 klipy, ktoré drží na streche prípadu a 4 skrutky, ktoré idú do chrbta, aby sa k prípadu. Som kúpu 600w PSU a len opýtať sa tento môj problém vyriešiť? PSU bude držať krok s 4 skrutky a je to normálny spôsob, akým PSU sa koná? Tiež som na riziko poškodenia nič moc 600w? Moja gf karta je Radeon x1650pro, CPU AMD Athlon 3200 +, 2048 GB RAM .... Ďakujeme vám. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to moje presvedčenie, že väčšina napájanie zvyčajne majú 4 skrutky do chrbta, to je moje, ako sa pripája k mojom prípade (bola to páči), takže sa nemusíte starať, nebudete poškodenia vášho nového napájanie sa viažu k vášmu prípade to bolo
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Áno, ktorý by mal stanoviť váš problém, a áno PSUs sú uchovávané v súlade s iba 4 skrutky na hornej zadnej časti PC prípadu.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Problém s RAM Tu? - Iba 3 GB. Ukazujúci na 8 GB. | Theresonly1 | Procesory, základné dosky & RAM | 18 | 27. mája 2009 13:52 |
| HELP! ATi X1650 Výtlačok | nankura | Graphics Cards & Monitory | 2 | 20. September 2008 15:58 |
| PSU,,, stále problémom pre mňa | dsaliba | Prípady & Napájacie zdroje | 7 | 10. September 2008 13:10 |
| Odd pripojenie Výtlačok | David | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 5. november 2007 17:29 |
| Internet Výtlačok | Jake2392 | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 22. októbra 2007 15:19 |
| Thread Tools | |
| |