![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Добра вечер, Сам унапријеђен мој ПЦ са новим ЦПУ, Меморы Цард и графика. Моје нове графичке картице препоручује 450уатт напајање за њу радити исправно. Ја сам тренутно користите, а који се често 315уатт ПЦ монитор неце моци на први поћи ... Им надајући због напајање. Моји клипови 2 псу као што држите га на кров случају вијака и 4 које иду у леђа држати га на случај. Ја сам купујете 600уатт псу и само питате ће ово решити мој проблем? Хоће ли се држати псу са 4 вијака и је да је нормалан начин, псу се одржава? Такође сам у опасности од штетних ништа с 600уатт власти? Мој ГФ картица је Радеон кс1650про, ЦПУ АМД Атхлон 3200 +, 2048 ГБ ован .... Хвала. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| То је моје увјерење да већина поуер супплиес уопштено имају 4 вијака у леђа, то је моје како је приложено у мом случају (као што га је донео), па не брините, нећете оштетити ваше ново напајање причврстити је на свој То је био случај
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да то би требало поправити ваш проблем, и да се одржавају у ПСУс са само 4 вијака на врху стражњем дијелу ПЦ случају.