![]() |
|
| |||
| |||
| Добрий день, Я модернізував свій ПК за допомогою нових процесора, пам'яті і відеокарти. Моя нова відеокарта рекомендує 450watt харчування для його коректної роботи. Я в даний час використання 315watt і часто монітор комп'ютера не буде влада на першому йти ... Im сподіваючись за рахунок харчування. Мій БП також 2 кліпу, які тримають його на дах корпусу і 4 гвинтів, які направляються в спину провести його у цій справі. Я купую 600watt блок живлення і просто цікаво, це буде вирішити мою проблему? Чи буде БП провести з 4 гвинтами і в тому, що нормальний спосіб провів БП? Також я на ризик пошкодження нічого з 600watt влади? Моя GF карти Radeon X1650PRO, процесор AMD Athlon 3200 +, 2048 Гб RAM .... Спасибо. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це моє переконання, що більшість блоків живлення, як правило, 4 гвинта в задній частині, це як моє додається до моєму випадку (був доставлений подобається), тому не хвилюйтеся, ви не пошкодите новий блок живлення, підключення його до випадку це було
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так, що повинно вирішити проблему, та й блоки живлення проводяться тільки з 4 гвинтами у верхній задній частині корпусу.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Випуск ОЗУ тут? - Тільки 3 Гб 8GB Показані | Theresonly1 | Процесори, материнські плати RAM & | 18 | 27 травня 2009 13:52 |
| HELP! ATI X1650 випуск | nankura | Графічні карти & Монітори | 2 | 20 вересня 2008 15:58 |
| Блок живлення,,, ще питання для мене | dsaliba | Справа & блоки живлення | 7 | 10 вересня 2008 13:10 |
| Непарного з'єднання випуск | DavidM | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 5 листопада 2007 17:29 |
| Інтернет випуск | Jake2392 | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 22 жовтня 2007 15:19 |
| Різьба Інструменти | |
| |