![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте момчета, направих списък с какви хардуерни компоненти, аз ще бъда, но като се имат никаква представа какво PSU марка за избор на модел и размер (изход мощност). Това е, което аз купих: Coolermaster Центурион 534 Asus P5KC дънни платки Verdana, Arial, Helvetica, без-сериф]Arial, Helvetica, без-сериф] Intel Core2Duo E8400 3.0Ghz 1333Mhz FSB TwinX (1GBx2) XMS2 корсар PC800 DDR2 Creative X-Fi екстремни музика maxtor 160GB SATA HD Pioneer DVD-RW GeForce 9800 GTX + Samsung 2243BWX 22 инчов широкоекранен. Благодаря за помощта ви |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Проучете Корсар 650W
| |||
| |||
| Съжалявам за отвличане тази тема, но един 650 вата PSU струва £ 27 руина моя компютър, въпреки че тя има всички стандартни защити и е 80% ефективно? 650 вата и да звучи добре, но 750 вата би било мъдро инвестиции ще имат allot повече upgradibility. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Следващия път направи нова нишка. И не, PSU ще дръпнете само това, което се нуждае. Това е добре да имат по-висока мощност, защото на тази ефективност рейтинг все пак. Все пак, ако имате много висок край настройка дори корсар 450 ще работи добре.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Съм имал E7200, P45, както и ATI 4870 всички текат от един 450W PSU преди и не е имало дим.
|
| |||
| |||
| Цитат:
В ampage на 12 V железопътен транспорт (а) е фигура, трябва да се търсят. Ако производителят е срамежлив за регистрация на тези, то това вероятно боклуци. Ако проверката на корсар 650 вата, вие ще видите рейтинг е 52а, който, както каза Carbon е повече от достатъчна, с изобилие в резерв. В корсар 450 вата доставя 33a и 550 вата доставя 41a Ако не сте сигурни, този Калкулатор корсар от уебсайта е доста полезно, при вземането на решения за това, което PSU ви е необходим, за конкретна система. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Проблем с RAM Тук? - Само 3GB на 8GB, показващи | Theresonly1 | Процесори, дънни платки & RAM | 18 | 27 май 2009 г. 13:52 |
| HELP! ATI X1650 Брой | nankura | Графика на карти & Монитори | 2 | 20-ти септември 2008 15:58 |
| PSU проблем | ukmm | Случаи & Power Доставки | 2 | 14 Дек 2007 15:55 |
| Нечетно Свързване на издаване | DavidM | В мрежа, модеми & VoIP | 1 | 5-и парламентарен Nov 2007 17:29 |
| Интернет издание | Jake2392 | В мрежа, модеми & VoIP | 1 | 22 Окт 2007 15:19 |
| Нишка Инструменти | |
| |