![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci, jsem vytvořil seznam hardwarových komponent, co jsem se s, ale nemám ponětí, co PSU vybrat značku, model a velikosti (výstupní výkon). To je to, co jsem koupila: Coolermaster Centurion 534 Základní deska Asus P5KC Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Arial, Helvetica, sans-serif] Intel Core2Duo E8400 3.0Ghz 1333MHz FSB TwinX (1GBx2) XMS2 Corsair PC800 DDR2 Creative X-fi extrémní hudby Maxtor 160gigabajt SATA HD průkopník DVD-RW GeForce 9800 GTX + Samsung 2243BWX 22 palce širokoúhlý. Děkujeme za vaši pomoc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Podívejte se na Corsair 650W
| |||
| |||
| promiň za únos, ale toto vlákno by 650w PSU stojí 27 liber vrak mém počítači, i když má všechny standardní ochrany a je z 80% účinné? a ano 650w zvuky dobře, ale 750w by bylo moudré investice jako budete mít přidělit více upgradibility. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Příště vytvořit nové vlákno. A ne, PSU půjde jen to, co potřebuje. Je dobré mít vyšší příkon, protože přesto, že hodnocení účinnosti. Nicméně, pokud máte velmi vysokou konci nastavení dokonce Corsair 450 bude fungovat v pohodě.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
Jsem měl E7200, P45 a ATI 4870 všechny běžící z 450W PSU před a neexistoval žádný kouř.
|
| |||
| |||
| Citace:
V ampage na +12 V Rail (y) je hodnota byste měli hledat. Pokud tvůrce je stydlivý o výpis těchto, pak je to nejspíš brak. Pokud si zkontrolujte prosím Corsair 650w, uvidíte rating 52A, který, jak řekl: Carbon je více než dostatečná, s velkým v rezervě. V Corsair 450w dodává 33A a 550w dodává 41A Pokud si nejste jisti, tento Kalkulačka Corsair na internetových stránkách je docela užitečné při rozhodování, co PSU potřebujete, pro konkrétní systém. |
|
| |||
| |||
| Citace:
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Problém s RAM Tady? - Pouze 3 GB. Ukazující na 8 GB. | Theresonly1 | Procesory, základní desky & RAM | 18 | 27. května 2009 13:52 |
| HELP! ATi X1650 Výtisk | nankura | Graphics Cards & Monitory | 2 | 20. Září 2008 15:58 |
| PSU téma | ukmm | Případy & Napájecí zdroje | 2 | 14. prosince 2007 15:55 |
| Odd připojení Výtisk | DavidM | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 5. listopad 2007 17:29 |
| Internet Výtisk | Jake2392 | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 22. října 2007 15:19 |
| Thread Nástroje | |
| |