μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Θήκες & Τροφοδοτικά

Register

PSU,,, ακόμα σε ένα θέμα για μένα

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 2ο Σεπ 2008, 23:40
Νέο Μέλος Ομάδα

Default PSU,,, ακόμα σε ένα θέμα για μένα

Γεια σας παιδιά, έκανα μια λίστα με το τι στοιχεία υλικού θα έχει, αλλά δεν έχουν ιδέα τι να επιλέξουν PSU μάρκα, το μοντέλο και το μέγεθος (ισχύς εξόδου). Αυτό είναι ό, τι έχω αγοράσει:

Coolermaster Centurion 534
Asus P5KC μητρική πλακέτα
Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Arial, Helvetica, sans-serif] Intel Core2Duo E8400 3.0Ghz 1333Mhz FSB
TwinX (1GBx2) XMS2 Corsair PC800 DDR2
Creative X-fi ακραία μουσική
Maxtor 160GB SATA HD
πρωτοπόρος DVD-RW
Geforce 9800 GTX +
Samsung 2243BWX 22 ιντσών widescreen.

Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας
Old 3ης Σεπτεμβρίου 2008, 02:19
Ομάδα Δωρητών

Ελέγξτε το Corsair 650W

Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Αναθ. 1.
Μνήμες:
4GB (3.25gb ορατό)
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Κάρτα Ήχου:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Υπόθεση / PSU:
Απόθεμα / 550w Silent
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
10/100 Nic / 20Mb Virgin Cable
Monitor (ες):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 3ης Σεπτεμβρίου 2008, 02:23
Ομάδα Δωρητών

Περισσότερες πληροφορίες εδώ
Old 9ο Σεπ 2008, 13:30
Ομάδα Δωρητών

αεροπειρατεία συγγνώμη για αυτό το νήμα, αλλά αρκεί μια 650w PSU κοστίζει £ 27 ναυάγιο υπολογιστή μου αν και έχει όλα τα πρότυπα προστασίας είναι 80% και αποτελεσματική;

και ναι 650w ακούγεται ωραία, αλλά 750w θα είναι μια σοφή επένδυση, όπως θα έχετε κατανείμει περισσότερα upgradibility.
Old 9ης Σεπτεμβρίου 2008, 14:17
Ομάδα Δωρητών

Την επόμενη φορά που κάνουν μια νέα νήμα.

Και δεν το PSU θα τραβάτε μόνο ό, τι χρειάζεται. Είναι καλό να έχουν υψηλότερη ισχύ σε watt, λόγω του ότι η αποτελεσματικότητα και αν βαθμολογία. Ωστόσο, εάν δεν είστε τρέχει πολύ υψηλό τέλος εγκατάστασης ακόμα και ένα 450 Corsair θα λειτουργήσει καλά.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 9ης Σεπτεμβρίου 2008, 15:36
Συντονιστής Ομάδας

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Spencer2004 View Post
αεροπειρατεία συγγνώμη για αυτό το νήμα, αλλά αρκεί μια 650w PSU κοστίζει £ 27 ναυάγιο υπολογιστή μου αν και έχει όλα τα πρότυπα προστασίας είναι 80% και αποτελεσματική;
Κάθε PSU κοστίζει £ 27, είναι λίγο πολύ θα είναι σκουπίδια. Πηγαίνετε με ένα όνομα μάρκας, ένα Corsair 550 θα ήταν μια καλή επιλογή, ή ακόμα και του άνθρακα, όπως λέει, 450W θα ήταν αρκετό με Corsair.

Έχω είχε E7200, P45, και μια ATI 4870 όλα εκτός λειτουργίας ενός 450W PSU πριν και δεν υπήρχε καπνός.

Το σύστημά μου: Eclipse

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
Μνήμες:
OCZ 8GB 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
Saphire Radeon 4850
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
VAST
Optical Drive (s):
Sony al cheapo ένα.
Υπόθεση / PSU:
Antec τριακόσιες
Ψύξη:
Cooler Αρκτικής 7 Pro, 3 περίπτωση οπαδούς.
Network / Internet:
Τιτάν ADSL
Monitor (ες):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old 10ης Σεπτεμβρίου 2008, 04:58
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Spencer2004 View Post

και ναι 650w ακούγεται ωραία, αλλά 750w θα είναι μια σοφή επένδυση, όπως θα έχετε κατανείμει περισσότερα upgradibility.
Dont να παρασυρόμαστε με ισχύ. Οι παρτίδες του cheapo PSU Makers παραθέτω υψηλή ισχύς, να παραπλανήσει το ακατήχητος.
Η ampage για την +12 V Rail (s) είναι ο αριθμός που πρέπει να σας ενδιαφέρει. Εάν ο κατασκευαστής είναι ντροπαλός σχετικά με την απαρίθμηση αυτών, τότε είναι πιθανόν σκουπίδια.
Αν δείτε το Corsair 650w, θα δείτε την βαθμολογία είναι 52Α, το οποίο, όπως είπε άνθρακα είναι περισσότερο από επαρκής, με άφθονο στο αποθεματικό. Η Corsair 450w παραδίδει 33A και το 550w παραδίδει 41α

Αν είστε σίγουροι, αυτή η Αριθμομηχανή για Corsair της ιστοσελίδας είναι αρκετά χρήσιμο, προκειμένου να αποφασιστεί τι PSU που χρειάζεστε, για ένα συγκεκριμένο σύστημα.
Old 10η Σεπ 2008, 13:10
Συντονιστής Ομάδας

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας philthomas View Post
Dont να παρασυρόμαστε με ισχύ. Οι παρτίδες του cheapo PSU Makers παραθέτω υψηλή ισχύς, να παραπλανήσει το ακατήχητος.
Η ampage για την +12 V Rail (s) είναι ο αριθμός που πρέπει να σας ενδιαφέρει. Εάν ο κατασκευαστής είναι ντροπαλός σχετικά με την απαρίθμηση αυτών, τότε είναι πιθανόν σκουπίδια.
Αν δείτε το Corsair 650w, θα δείτε την βαθμολογία είναι 52Α, το οποίο, όπως είπε άνθρακα είναι περισσότερο από επαρκής, με άφθονο στο αποθεματικό. Η Corsair 450w παραδίδει 33A και το 550w παραδίδει 41α

Αν είστε σίγουροι, αυτή η Αριθμομηχανή για Corsair της ιστοσελίδας είναι αρκετά χρήσιμο, προκειμένου να αποφασιστεί τι PSU που χρειάζεστε, για ένα συγκεκριμένο σύστημα.
Επίσης, βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν 4 σιδηροτροχιές για το 12V πλευρά, που όπως είναι επόμενο να άχρηστο. Ένα ή δύο στο max.

Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.