![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi momački, JA je napravio popis hardverskih komponenti što ću imati, ali nemam pojma šta da odaberete marku PSU, model i veličinu (izlazna snagom). To je ono što sam kupila: Coolermaster satnik 534 Matična ploča Asus P5KC Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Arial, Helvetica, sans-serif] Intel Core2Duo E8400 3.0Ghz 1333Mhz FSB TwinX (1GBx2) XMS2 gusar PC800 DDR2 Creative X-fi ekstremne glazbe maxtor 160GB SATA HD pionir DVD-RW Geforce 9800 GTX + Samsung 2243BWX 22 inch widescreen. Hvala za vaša pomoć |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Provjerite Gusar 650W
| |||
| |||
| ispričavam se za ovaj thread otmice, ali bi jedan 650w PSU koštanje £ 27 olupina moj računalo čak i da ima sve standardne zaštitama i je 80% učinkovita? yes 650w i zvuci fino, ali 750w bi bio mudar ulaganja kao što će se označiti više upgradibility. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sljedeći put napraviti novi thread. A ne, u PSU povući će samo ono što treba. To je dobro imati veći snagom zbog toga efficiency rating ipak. Međutim, osim ako ste se izvodi vrlo visoku kraju setup gusar čak 450 će raditi dobro.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Ja sam imala E7200, P45, a ATI 4870 sve pokrenute iz 450W PSU prije i nije bilo dima.
|
| |||
| |||
| Quote:
The ampage na 12 V Rail (a) je brojka koju bi trebao biti obličje za. Ako je tvorac sramežljivi o popisu tih, onda je vjerojatno junk. Ako provjeriti gusar 650w, vidjet ćete rejting 52A, koji, kako je rekao Carbon je više nego adekvatan, s puno u rezervat. The gusar 450w isporučuje 33A i 550w isporučuje 41A Ako niste sigurni, to Kalkulator gusar na web stranici je prilično koristan, u PSU odlučivanja što vam je potrebno, za određeni sistem. |
|
| |||
| |||
| Quote:
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Problem s RAM-a ovdje? - Samo za 8GB prikazuje 3GB | Theresonly1 | CPU, Matične ploče i RAM | 18 | 27. svibanj 2009 13:52 |
| POMOZITE! ATI X1650 Issue | nankura | Graphics Cards & Monitors | 2 | 20. Ruj 2008 15:58 |
| PSU problem | ukmm | Cases & Power Supplies | 2 | 14. prosinac 2007 15:55 |
| Odd Connection Issue | DavidM | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 5. studeni 2007 17:29 |
| Internet izdanje | Jake2392 | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 22. listopad 2007 15:19 |
| Thread Tools | |
| |