![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Helló srácok, csináltam egy listát, hogy mi hardverösszetevőkre leszek, de mivel fogalmam sincs, mit PSU márka számára, modell és méret (output wattértékek). Ez az, amit vettem:
Coolermaster Centurion 534 Asus P5KC alaplap Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Arial, Helvetica, sans-serif] Intel Core2Duo E8400 3.0Ghz 1333Mhz FSB
TwinX (1GBx2) XMS2 Corsair PC800 DDR2 Creative X-Fi extrém zenék Maxtor 160GB SATA HD Pioneer DVD-RW GeForce 9800 GTX + Samsung 2243BWX 22 hüvelykes, szélesvásznú. Köszönöm a segítséget |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Tekintse meg az Corsair 650W
|
|||
|
|||
|
sajnálom útonállás e téma, de azt a 650w psu költségkalkulációval £ 27 roncs a számítógépet még akkor sem, ha a standard védelem és 80%-os hatékony?
és igen jól hangzik, 650w de 750W lenne bölcs beruházások akkor odaítél több upgradibility. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Következő alkalommal egy új szálat.
És nem, a PSU majd húzzuk csak azt, amire szüksége van. Még jó, hogy a nagyobb teljesítményt, mert az, hogy a hatékonyság értékelése is. Azonban, ha nem maga vezeti a nagyon magas beállítás még a Corsair 450 fog működni jól.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.
My System: 日夏子
|
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Idézet:
Már volt egy E7200, P45, és egy ATI 4870 minden futó le 450W tápegység előtt és nem volt füst.
|
|
|||
|
|||
|
Idézet:
A ampage a +12 V Rail (ok) a szám akkor kell keresnek. Ha a gyártó a félénk körülbelül felsorolja ezeket, akkor valószínűleg szemét. Ha bejelöli a Corsair 650w, akkor a minősítés 52A, amely, mint mondta Carbon több mint megfelelő, sok a tartalék. A Corsair 450w szállít 33A és a 41A szállít 550W Ha nem, ez Számológép A Corsair honlapján nagyon hasznos lehet, eldönteni, milyen tápegység van szüksége, hogy egy adott rendszerben. |
|
|
|||
|
|||
|
Idézet: