![]() |
|
|
|||
|
|||
|
היי חבר 'ה, הכנתי רשימה של רכיבי חומרה מה אני יהיה צורך אך אין מושג מה המותג PSU לבחור, דגם וגודל (פלט wattage). זה מה שאני קניתי:
Coolermaster Centurion 534 לוח האם ASUS P5KC Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Arial, Helvetica, sans-serif] אינטל Core2Duo E8400 3.0Ghz 1333Mhz FSB
TwinX (1GBx2) XMS2 Corsair PC800 DDR2 Creative X-Fi קיצוניים מוסיקה maxtor 160GB SATA HD חלוץ ה-DVD-RW Geforce 9800 GTX + Samsung 2243BWX 22 inch WideScreen. תודה על העזרה |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
בדוק את Corsair 650W
|
|||
|
|||
|
מצטער על זה פתיל לחטיפת אלא א 650w PSU מחירים £ 27 לשבר את המחשב שלי, למרות שהיא כל ההגנות רגילה ו 80% הוא יעיל?
ועל כן 650w נשמע בסדר אבל 750w יהיה חכם כמו ההשקעה תהיה לך allot יותר upgradibility. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
בפעם הבאה לעשות פתיל חדש.
וגם לא, PSU יהיה למשוך רק את מה שהיא זקוקה. זה טוב להיות גבוה יותר בגלל wattage כי למרות דירוג היעילות. עם זאת, אלא אם אתה מפעיל את תוכנית ההתקנה של סוף גבוה מאוד אפילו Corsair 450 יפעל בסדר.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "
המערכת שלי: 日夏子
|
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
ציטוט:
אני כבר היו E7200, P45, ו ATI 4870 הנחה על כל פועל 450W PSU לפני והיה לא מעשן.
|
|
|||
|
|||
|
ציטוט:
את ampage על 12 V Rail (s) הוא נתון שאתה צריך לחפש. אם הוא ביישן Maker בנושא הרישום הללו, אז זה כנראה הזבל. אם לבדוק את Corsair 650w, אתה תראה את הדירוג הוא 52A, אשר, כפי Carbon הוא אמר יותר הולם, עם הרבה שומרים ב. את Corsair 450w מספק 33A ו 41A מספקת את 550w אם אינך בטוח, זה מחשבון ב אתר האינטרנט של Corsair הוא די שימושי, ב PSU מחליטים מה אתה צריך, לגבי המערכת. |
|
|
|||
|
|||
|
ציטוט: