![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi guys, aš padariau tai, ką aparatūros dalys būsiu turintys bet neįsivaizduoju, ką PSU markės pasirinkti modelį ir dydį, sąrašas (išėjimo galia). Tai, ką aš įsigijo šias prekes: Coolermaster Centurion 534 Asus P5KC plokštės Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Arial, helvetica, sans-serif] Intel Core2Duo E8400 3.0GHz 1333MHz FSB, TwinX (1GBx2) XMS2 Corsair PC800 DDR2 Creative X-Fi Extreme muzika MAXTOR 160GB SATA HD Pioneer DVD-RW GeForce GTX + 9.800 Samsung 2243BWX 22 colių plačiaekranis. Thanks for your help |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Išvykimo Corsair 650W
| |||
| |||
| Atsiprašome už vogimą šioje temoje, bet būtų 650W PSU kainuoja £ 27 Wreck "My Computer", nors jis ir visas standartines apsaugos ir yra 80% veiksmingas? ir taip 650W skamba gerai, bet 750W būtų išmintinga investicija, nes jums teks paskirstyti daugiau upgradibility. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kitą kartą daryti naują temą. Ir ne, PSU bus ištraukti tik tai, ką jis turi. Tai gerai, kad didesnio galingumo, nes, kad veiksmingumo įvertinimas nors. Tačiau, jei dirbate labai pabaigos setup net Corsair 450 dirbs gerai.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
Turėjau E7200, P45, ir ATI 4.870 tekančio off 450W PSU prieš ir nebuvo dūmų.
|
| |||
| |||
| Citata:
Nuo 12 V Rail (-ai) paveikslas jums reikia ieškoti ampage. Jei gamintojas yra drovūs apie aukcione šių, tuomet turbūt šiukšlių. Jeigu jums patikrinti 650W Corsair, matysite reitingas 52A, kurios, kaip sakė Anglies yra daugiau nei pakankamas, gerai praplauti į rezervą. Corsair 450W pristato 33A ir 550W pristato 41A Jei nesate tikras, tai Skaičiuoklė dėl Corsair svetainėje yra gana naudinga, sprendžiant, ką PSU reikia, tam tikrą sistemą. |
|
| |||
| |||
| Citata:
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Su RAM klausimą čia? - 8GB rodo tik 3GB | Theresonly1 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 18 | Gegužė 27, 2009 13:52 |
| HELP! ATI X1650 numeris | nankura | Graphics Cards & Monitoriai | 2 | 20 rugsėjis 2008 15:58 |
| PSU problema | ukmm | Cases & Power Supplies | 2 | 14 gruodis 2007 15:55 |
| Odd Ryšio numeris | DavidM | Networking, Modems & VoIP | 1 | 5 lapkritis, 2007 17:29 |
| Interneto numeris | Jake2392 | Networking, Modems & VoIP | 1 | 22 spalis 2007 15:19 |
| Temos įrankiai | |
| |