![]() |
|
| |||
| |||
| Hi guys, es to, kas aparatūras komponenti man būs kam, bet nav ne jausmas, ko PSU zīmolu izvēlēties, modeļu un izmēru (izejas jaudas). Šis ir tas, ko es nopirku: Coolermaster Centurion 534 Asus P5KC motherboard Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Arial, Helvetica, sans-serif] Intel Core2Duo E8400 3.0GHz 1333MHz FSB TwinX (1GBx2) XMS2 Corsair PC800 DDR2 Creative X-fi galējās mūzika MAXTOR 160GB SATA HD Pioneer DVD-RW GeForce 9800 GTX + Samsung 2243BWX 22 collu platekrāna. Thanks for your help |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Izbraukšana Corsair 650W
| |||
| |||
| žēl nolaupīšana this thread bet 650W PSU maksā £ 27 vraks mana datora, pat ja tam ir visas standarta aizsardzību un ir 80% efektīvs? un jā 650W skaņas naudas sodu, bet 750W būtu gudra investīcija, jo jums būs izs vairāk upgradibility. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nākamajā reizē veikt jaunu pavedienu. Un nē, PSU būs pull tikai to, kas tai nepieciešams. Tas ir labi, ka lielāka jaudas dēļ, ka efektivitātes reitings though. Tomēr, ja vien jūs darbojas ļoti liels beigas setup pat Corsair 450 strādās labi.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Man ir E7200, P45, un ATI 4.870 visu tekošo pie 450W PSU pirms un nav dūmu.
|
| |||
| |||
| Quote:
Ampage uz +12 V Rail (s) ir skaitlis Jums jābūt meklē. Ja līderis neērti par sarakstā minēto, tad tam droši vien junk. Ja jūs izbraukšana 650W Corsair, jūs redzēsiet novērtējums ir 52A, kas, kā Carbon teica, ir vairāk nekā pietiekama, ar lielu rezervē. Corsair 450W nodrošina 33A un 550W sniedz 41A Ja neesat pārliecināts, šī Kalkulators par Corsair interneta lapā ir ļoti noderīga, izlemjot, PSU nepieciešams, lai konkrēto sistēmu. |
|
| |||
| |||
| Quote:
__________________ serverguy |