![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi guys, zrobiłem to, co wykaz składników sprzętowych będę mieć, ale nie mają pojęcia, co PSU wybrać markę, model i rozmiar (mocy wyjściowej). To, co kupiłem: Coolermaster Centurion 534 Asus P5KC płyta główna Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Arial, Helvetica, sans-serif] Intel Core2Duo E8400 3.0Ghz FSB 1333MHz TwinX (1GBx2) PC800 DDR2 Corsair XMS2 Creative X-Fi ekstremalnych muzyki Maxtor 160GB SATA HD Pioneer DVD-RW Geforce 9800 GTX + Samsung 2243BWX 22 calowy szerokoekranowy. Thanks for your help |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Check out the Corsair 650W
| |||
| |||
| Przepraszamy za porwanie tego wątku ale stanowiłoby 650w PSU kosztującej £ 27 wrak mojego komputera, nawet jeśli wszystkie normy ochrony i wynosi 80% wydajne? 650w i tak brzmi dobrze, ale 750w byłoby mądre inwestycje trzeba będzie przyznać więcej upgradibility. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Następnym razem się nowy wątek. A nie, w PSU będzie ciągnąć tylko to, co konieczne. To dobrze mieć wyższą moc powodu, że choć ocena efektywności. Jednakże, chyba że korzystasz z bardzo wysokiej klasy instalacji nawet Corsair 450 będzie działać dobrze.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
I've had an E7200, P45, a ATI 4870 wszystkie działające poza jeden 450W PSU przed i nie było dymu.
|
| |||
| |||
| Cytat:
W ampage na +12 V kolejami (y) jest liczbą powinien być szukasz. Jeśli konstruktor jest wstydliwy temat tych aukcji, to prawdopodobnie śmieciami. Jeśli znajdziesz na Corsair 650w, zobaczysz ocena jest 52A, który, jak powiedział węgla jest więcej niż wystarczająca, z dużą w rezerwie. W Corsair 450w dostarcza 33A i 550w dostarcza 41A Jeśli nie jesteś pewien, to Kalkulator Corsair na stronie internetowej jest bardzo przydatne w podejmowaniu decyzji co musisz PSU, dla konkretnego systemu. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
__________________ serverguy |