mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Cazuri & Power Supplies

Register

PSU,,, încă într-o problemă pentru mine

Reply

Thread Tools
Old 2a Sep 2008, 23:40
Grupul de stat

Default PSU,,, încă într-o problemă pentru mine

Salut, băieţi, am făcut o listă de componente hardware am ce va fi avand dar nu au nici o idee despre ceea ce PSU brand de a alege, model şi dimensiuni (ieşire wattage). Aceasta este ceea ce am cumparat:

Coolermaster Centurion 534
Plăci de bază Asus P5KC
Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Arial, Helvetica, sans-serif] Intel Core2Duo E8400 3.0Ghz FSB 1333
TwinX (1GBx2) XMS2 pirat PC800 DDR2
Creative X-fi extreme de muzică
maxtor 160GB SATA HD
Pioneer DVD-RW
GeForce 9800 GTX +
Samsung 2243BWX 22 inch WideScreen.

Mulţumesc pentru ajutor
Old 3a Sep 2008, 02:19
Grupul de donator

Uitaţi-vă Pirat 650W

Sistemul meu: Home Build

Procesor (e):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Plăci de bază:
Asus M2V Rev 1.
Memorie RAM:
4GB (3.25gb vizibil)
Placă grafică (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Placă de sunet:
5.1 Reatek on-board
Hard Drive (e):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optical Drive (e):
Pioneer 110 x 2
Cauza / PSU:
Stock / 550w Silent
Răcire:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Virgine cablu
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Sistem de operare (e):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 3a Sep 2008, 02:23
Grupul de donator

Mai multe informaţii aici
Old 9a Sep 2008, 13:30
Grupul de donator

Ne pare rău pentru deturnarea acest fir, dar ar fi o 650w PSU costurilor £ 27 epavă calculatorul meu, chiar dacă aceasta are toate Protectii standard este de 80% şi eficient?

şi da 650w sună bine, dar 750w ar fi o investiţie înţelept ca va trebui aloc mai multe upgradibility.
Old 9a Sep 2008, 14:17
Grupul de donator

Data viitoare cand fac un nou thread.

Şi nu, de PSU va trage doar ceea ce are nevoie. Este bine să aveţi mai mare wattage, din cauza că eficienţa Rating totusi. Cu toate acestea, cu excepţia cazului în care pe care îl rulează un scop foarte mare de configurare chiar şi un pirat 450 va funcţiona bine.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "

Sistemul meu: 日夏子

Procesor (e):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Plăci de bază:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Memorie RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Placă grafică (e):
PNY 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (e):
80GB + 500GB
Optical Drive (e):
2x SATA
Cauza / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Răcire:
4x 120mm Yate-cufundar + 200mm sus
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Sistem de operare (e):
Windows XP + 7
Old 9a Sep 2008, 15:36
Moderator Group

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de Spencer2004 View Post
Ne pare rău pentru deturnarea acest fir, dar ar fi o 650w PSU costurilor £ 27 epavă calculatorul meu, chiar dacă aceasta are toate Protectii standard este de 80% şi eficient?
Orice PSU costurilor de £ 27 este destul de mult va fi drog. Du-te cu un nume de marcă, un vas de piraţi 550 ar fi o alegere bună, sau chiar de carbon spune ca, 450W ar fi de ajuns cu un vas de piraţi.

Am avut un E7200, P45, şi un ATI 4870 toate pe o 450W PSU înainte şi nu a existat nici un fum.

Sistemul meu: Eclipse

Procesor (e):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Plăci de bază:
Asus P5Q Pro
Memorie RAM:
OCZ 8GB 800Mhz
Placă grafică (e):
Saphire Radeon 4850
Placă de sunet:
La bord
Hard Drive (e):
Vast
Optical Drive (e):
Sony al cheapo o.
Cauza / PSU:
Antec trei sute de
Răcire:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 caz fani.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Sistem de operare (e):
XP SP3
Old 10 Sep 2008, 04:58
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de Spencer2004 View Post

şi da 650w sună bine, dar 750w ar fi o investiţie înţelept ca va trebui aloc mai multe upgradibility.
Dont get dus cu wattage. Multe din cheapo PSU Makers citat de înaltă wattage, să inducă în eroare uninitiated.
De ampage pe 12 v Rail (e) se cifra care ar trebui să le caut. În cazul în care Maker este timid despre listarea acestea, atunci este probabil junk.
Dacă verificaţi pirat 650w, veţi vedea de evaluare este de 52A, care, după cum a spus de carbon este mai mult decât adecvat, cu mult în rezervă. De pirat 450W oferă 33a şi 550w oferă 41A

Dacă nu sunteţi sigur, acest lucru Calculator pirat pe site-ul este destul de util, pentru a decide ce PSU aveţi nevoie, pentru un anumit sistem.
Old 10 Sep 2008, 13:10
Moderator Group

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de philthomas View Post
Dont get dus cu wattage. Multe din cheapo PSU Makers citat de înaltă wattage, să inducă în eroare uninitiated.
De ampage pe 12 v Rail (e) se cifra care ar trebui să le caut. În cazul în care Maker este timid despre listarea acestea, atunci este probabil junk.
Dacă verificaţi pirat 650w, veţi vedea de evaluare este de 52A, care, după cum a spus de carbon este mai mult decât adecvat, cu mult în rezervă. De pirat 450W oferă 33a şi 550w oferă 41A

Dacă nu sunteţi sigur, acest lucru Calculator pirat pe site-ul este destul de util, pentru a decide ce PSU aveţi nevoie, pentru un anumit sistem.
De asemenea, asiguraţi-vă că nu există 4 şine pe 12V parte, astfel cum a fost faptul că este de lângă inutil. Unul sau două la max.

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.