![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut, băieţi, am făcut o listă de componente hardware am ce va fi avand dar nu au nici o idee despre ceea ce PSU brand de a alege, model şi dimensiuni (ieşire wattage). Aceasta este ceea ce am cumparat: Coolermaster Centurion 534 Plăci de bază Asus P5KC Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Arial, Helvetica, sans-serif] Intel Core2Duo E8400 3.0Ghz FSB 1333 TwinX (1GBx2) XMS2 pirat PC800 DDR2 Creative X-fi extreme de muzică maxtor 160GB SATA HD Pioneer DVD-RW GeForce 9800 GTX + Samsung 2243BWX 22 inch WideScreen. Mulţumesc pentru ajutor |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Uitaţi-vă Pirat 650W
| |||
| |||
| Ne pare rău pentru deturnarea acest fir, dar ar fi o 650w PSU costurilor £ 27 epavă calculatorul meu, chiar dacă aceasta are toate Protectii standard este de 80% şi eficient? şi da 650w sună bine, dar 750w ar fi o investiţie înţelept ca va trebui aloc mai multe upgradibility. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Data viitoare cand fac un nou thread. Şi nu, de PSU va trage doar ceea ce are nevoie. Este bine să aveţi mai mare wattage, din cauza că eficienţa Rating totusi. Cu toate acestea, cu excepţia cazului în care pe care îl rulează un scop foarte mare de configurare chiar şi un pirat 450 va funcţiona bine.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
Am avut un E7200, P45, şi un ATI 4870 toate pe o 450W PSU înainte şi nu a existat nici un fum.
|
| |||
| |||
| Citat:
De ampage pe 12 v Rail (e) se cifra care ar trebui să le caut. În cazul în care Maker este timid despre listarea acestea, atunci este probabil junk. Dacă verificaţi pirat 650w, veţi vedea de evaluare este de 52A, care, după cum a spus de carbon este mai mult decât adecvat, cu mult în rezervă. De pirat 450W oferă 33a şi 550w oferă 41A Dacă nu sunteţi sigur, acest lucru Calculator pirat pe site-ul este destul de util, pentru a decide ce PSU aveţi nevoie, pentru un anumit sistem. |
|
| |||
| |||
| Citat:
__________________ serverguy |