![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci, som vytvoril zoznam hardvérových komponentov, čo som sa s, ale nemám potuchy, čo PSU vybrať značku, model a veľkosti (výstupný výkon). To je to, čo som kúpila: Coolermaster Centurion 534 Základná doska Asus P5KC Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Arial, Helvetica, sans-serif] Intel Core2Duo E8400 3.0GHz 1333MHz FSB Twinx (1GBx2) XMS2 Corsair PC800 DDR2 Creative X-fi extrémnej hudby Maxtor 160gigabajt SATA HD priekopník DVD-RW GeForce 9800 GTX + Samsung 2243BWX 22 palce širokouhlý. Ďakujeme za vašu pomoc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pozrite sa na Corsair 650W
| |||
| |||
| promiň za únos, ale toto vlákno by 650W PSU stojí 27 libier vrak mojom počítači, aj keď má všetky štandardné ochrany a je z 80% účinné? a ano 650W zvuky dobre, ale 750W by bolo múdre investície ako budete mať prideliť viac upgradibility. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Příště vytvoriť nové vlákno. A ne, PSU pôjde len to, čo potrebuje. Je dobré mať vyšší výkon, pretože napriek tomu, že hodnotenie účinnosti. Avšak, ak máte veľmi vysokú konci nastavenia dokonca Corsair 450 bude fungovať v pohode.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
Jsem měl E7200, P45 a ATI 4870 všetky bežiace z 450W PSU pred a neexistoval žiadny dym.
|
| |||
| |||
| Citácia:
V ampage na +12 V Rail (y) je hodnota by ste mali hľadať. Ak tvorca je stydlivý o výpis týchto, potom je to nejspíš brak. Ak si skontrolujte prosím Corsair 650W, uvidíte rating 52A, ktorý, ako povedal: Carbon je viac ako dostatočná, s veľkým v rezerve. V Corsair 450w dodáva 33A a 550W dodáva 41A Ak si nie ste istí, tento Kalkulačka Corsair na internetových stránkach je docela užitočné pri rozhodovaní, čo PSU potrebujete, pre konkrétny systém. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
__________________ serverguy |