![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок момачки, ЈА је направљен списак хардверских компоненти шта ћу имати, али немам појма шта да изаберете марку псу, модел и величину (излазна снагом). То је оно што сам купила: Цоолермастер капетана 534 Матична плоча Асус П5КЦ Вердана, Ариал, Хелветица, санс-сериф]Ариал, Хелветица, санс-сериф] Интел Цоре2Дуо Е8400 3.0Гхз 1333Мхз ФСБ ТуинКс (1ГБкс2) КСМС2 гусар ПЦ800 ДДР2 Цреативе Кс-фи екстремне музике макстор 160ГБ САТА ХД пионир ДВД-РУ ГеФорце 9800 ГТКС + Самсунг 2243БУКС 22 инцх уидесцреен. Хвала за ваша помоћ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Проверите Гусар 650У
| |||
| |||
| извињавамо се за овај тхреад отмице, али би један 650у псу коштања £ 27 олупине мој рачунар чак и да има све стандардне заштита и је 80% ефикасна? ыес 650у и звуци фино, али 750у би био мудар улагања као што ће се означити више упградибилиты. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Следећи пут направи нови тхреад. А не, у псу повући ће само оно што треба. То је добро да имају већи снагом због тога еффициенцы ратинг ипак. Међутим, осим ако сте се изводи врло високу крају сетуп гусар чак 450 ће радити добро.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
Ја сам имала Е7200, П45, а АТИ 4870 све покренуте из 450У псу пре и није било дима.
|
| |||
| |||
| Куоте:
Тхе ампаге на 12 В раил (а) је бројка коју би требао бити хандсоме за. Ако је творац срамежљива о попису тих, онда је вероватно јунк. Ако проверите гусар 650у, видећете рејтинг 52А, који, како је рекао Царбон је више него адекватан, са пуно у резерват. Тхе гусар 450у испоручује 33А и 550у испоручује 41а Ако нисте сигурни, то Калкулатор гусар на уеб страници је прилично користан, у псу одлучивања што вам је потребно, за одређени систем. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
__________________ сервергуы |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Проблем са РАМ-а овде? - Само за 8ГБ приказује 3ГБ | Тхересонлы1 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 18 | 27 мај 2009 13:52 |
| Помозите! АТИ Кс1650 Иссуе | нанкура | Грапхицс Цардс & Мониторс | 2 | 20. сеп 2008 15:58 |
| Псу проблем | укмм | Цасес & Поуер Супплиес | 2 | 14 децембар 2007 15:55 |
| Одд Цоннецтион Иссуе | ДавидМ | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 1 | 5 новембар 2007 17:29 |
| Интернет издање | Јаке2392 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 1 | 22 октобар 2007 15:19 |
| Тхреад Тоолс | |
| |