![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba çocuklar, ben sahip olacak ancak PSU markası ne seçmek için hiç bir fikrim, model ve boyutu ne donanım bileşenlerini bir listesini yaptı (çıkış vat miktarı). Bu ne satın is: Coolermaster Centurion 534 Asus P5KC anakart Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Arial, Helvetica, sans-serif] Intel Core2Duo E8400 3.0Ghz 1333MHz FSB TwinX (1GBx2) XMS2 korsan PC800 DDR2 Creative X-Fi aşırı müzik Maxtor 160GB SATA HD Pioneer DVD-RW GeForce 9800 GTX + Samsung 2243BWX 22 inç geniş ekran. Thanks for your help |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Check out olan Korsan 650W
| |||
| |||
| Bu iplik Hijacking için üzgünüm ama bir 650w PSU rağmen tüm standart koruması ve% 80 etkili 27 batık benim bilgisayar YTL maliyet ki? ve evet 650w sesler iyi ama 750w akıllıca bir yatırım olacağını olarak ayırmak daha upgradibility olacaktır. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bir dahaki sefere yeni bir iplik yapmak. Ve hayır, bu PSU çeken sadece ihtiyacı. Bu ancak bu etkinlik derecesi nedeniyle yüksek vat miktarı olması iyi. Ancak, dahi bir korsan gemisi 450 iyi çalışır çok yüksek bir son kurulum çalıştırıyorsunuz.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
Bir E7200, P45 ve yaşadım bir ATI 4870 bir 450W PSU önce hiçbir duman dışı çalışıyor.
|
| |||
| |||
| Alıntı:
+12 V Rail (lar) aradığınız gereken rakam üzerinde ampage. Eğer yapımcısı bu liste hakkında utangaç ise, büyük olasılıkla önemsiz's. Eğer korsan 650w kontrol, bu degerlendirmesi 52a, bu gibi Karbon söyledi yeterli daha fazla olması, yedek olarak bol ile göreceksiniz. Bu korsan gemisi 450w ve 33A sunan 550w 41A sunar Eğer emin değilseniz, bu Hesaplama korsan web sitesi üzerinde oldukça, sen PSU ihtiyacınız karar faydalıdır, belirli bir sistem için. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Bookmarks |