менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Справа & блоки живлення

Register

Блок живлення,,, ще питання для мене

Reply

Різьба Інструменти
Old 2 вересня 2008, 23:40
Член групи

Default Блок живлення,,, ще питання для мене

Привіт хлопці, я зробила список того, що апаратні компоненти я буду мати але поняття не маю, який блок живлення вибрати марку, модель і розмір (вихідна потужність). Це те, що я купив:

Coolermaster Centurion 534
Материнська плата Asus P5KC
Verdana, Arial, Helvetica, без зарубок]Arial, Helvetica, без зарубок] Intel Core2Duo E8400 3.0Ghz FSB 1333 МГц
TwinX (1GBx2) XMS2 Corsair PC800 DDR2
Creative X-Fi Extreme музики
Maxtor 160GB SATA HD
Pioneer DVD-RW
GeForce 9800 GTX +
Samsung 2243BWX 22-дюймовий широкоекранний.

Дякуємо за вашу допомогу
Old 3 вересня 2008, 02:19
Донор групи

Від'їзд Corsair 650W

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 3 вересня 2008, 02:23
Донор групи

Подробнее тут
Old 9 вересня 2008, 13:30
Донор групи

Вибачте за крадіжку цій темі, але буде 650W PSU вартістю £ 27 крах "Мій комп'ютер", хоча вона має всі стандартні захисту та 80% ККД?

Та й 650W Звучить прекрасно, але 750w буде мудро інвестицій, а вам доведеться виділяти більше upgradibility.
Old 9 вересня 2008, 14:17
Донор групи

Наступного разу зробити новий потік.

І немає, БП буде тягти тільки те, що вона потребує. Це добре, мають більш високі потужності з-за цього рейтингу, хоча ефективність. Однак, якщо ви працюєте в дуже високому наприкінці установку навіть Corsair 450 буде чудово працювати.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 9 вересня 2008, 15:36
Модератор групи

Цитата:
Спочатку Написав Spencer2004 View Post
Вибачте за крадіжку цій темі, але буде 650W PSU вартістю £ 27 крах "Мій комп'ютер", хоча вона має всі стандартні захисту та 80% ККД?
Будь-який блок живлення вартістю £ 27 є в значній мірі буде небажаною. Ідіть з назвою бренду, Corsair 550 буде гарним вибором, або навіть як вуглець каже, 450W вистачить із Corsair.

Я був E7200, P45, і ATI 4870 все працює від блоку живлення 450W були, і не було диму.

Моя система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Материнська плата:
Asus P5Q Pro
ОЗУ:
OCZ 8GB 800Mhz
Графічна карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
Vast
Оптичний привід (и):
Sony Аль однієї сНеаро.
Діло / PSU:
Antec Three Hundred
Охолодження:
Арктичний Cooler 7 Pro, 3 вентиляторів справу.
Мережі / Інтернет:
Титан ADSL
Монітор (и):
Dual 19 "РК-дисплей
Операційна система (и):
XP SP3
Old 10 вересня 2008, 04:58
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав Spencer2004 View Post

Та й 650W Звучить прекрасно, але 750w буде мудро інвестицій, а вам доведеться виділяти більше upgradibility.
Dont захоплюватися з номінальною потужністю. Багато сНеаро БП Makers цитатою високою напругою, щоб ввести в оману непосвячених.
Ampage на 12 V залізниці (S) фігура, ви повинні шукати для. Якщо виробник соромиться про включення цих, то це, ймовірно, сміття.
Якщо ви виймайте Corsair 650W, ви побачите рейтинг 52A, який, як сказав вуглецю є більш ніж достатнім, з великим запасом. Corsair 450W забезпечує 33A і 41A забезпечує 550W

Якщо ви не знаєте, це Калькулятор на сайті Corsair є вельми корисною, вирішивши, що блок живлення вам потрібно, для конкретної системи.
Old 10 вересня 2008, 13:10
Модератор групи

Цитата:
Спочатку Написав philthomas View Post
Dont захоплюватися з номінальною потужністю. Багато сНеаро БП Makers цитатою високою напругою, щоб ввести в оману непосвячених.
Ampage на 12 V залізниці (S) фігура, ви повинні шукати для. Якщо виробник соромиться про включення цих, то це, ймовірно, сміття.
Якщо ви виймайте Corsair 650W, ви побачите рейтинг 52A, який, як сказав вуглецю є більш ніж достатнім, з великим запасом. Corsair 450W забезпечує 33A і 41A забезпечує 550W

Якщо ви не знаєте, це Калькулятор на сайті Corsair є вельми корисною, вирішивши, що блок живлення вам потрібно, для конкретної системи.
Крім того, переконайтеся, що немає 4 рейок на 12V боку, а що знаходиться поруч з марним. Одна або дві на макс.

Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.