![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Привіт хлопці, я зробила список того, що апаратні компоненти я буду мати але поняття не маю, який блок живлення вибрати марку, модель і розмір (вихідна потужність). Це те, що я купив:
Coolermaster Centurion 534 Материнська плата Asus P5KC Verdana, Arial, Helvetica, без зарубок]Arial, Helvetica, без зарубок] Intel Core2Duo E8400 3.0Ghz FSB 1333 МГц
TwinX (1GBx2) XMS2 Corsair PC800 DDR2 Creative X-Fi Extreme музики Maxtor 160GB SATA HD Pioneer DVD-RW GeForce 9800 GTX + Samsung 2243BWX 22-дюймовий широкоекранний. Дякуємо за вашу допомогу |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Від'їзд Corsair 650W
|
|||
|
|||
|
Вибачте за крадіжку цій темі, але буде 650W PSU вартістю £ 27 крах "Мій комп'ютер", хоча вона має всі стандартні захисту та 80% ККД?
Та й 650W Звучить прекрасно, але 750w буде мудро інвестицій, а вам доведеться виділяти більше upgradibility. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Наступного разу зробити новий потік.
І немає, БП буде тягти тільки те, що вона потребує. Це добре, мають більш високі потужності з-за цього рейтингу, хоча ефективність. Однак, якщо ви працюєте в дуже високому наприкінці установку навіть Corsair 450 буде чудово працювати.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
Моя система: 日夏子
|
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Цитата:
Я був E7200, P45, і ATI 4870 все працює від блоку живлення 450W були, і не було диму.
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
Ampage на 12 V залізниці (S) фігура, ви повинні шукати для. Якщо виробник соромиться про включення цих, то це, ймовірно, сміття. Якщо ви виймайте Corsair 650W, ви побачите рейтинг 52A, який, як сказав вуглецю є більш ніж достатнім, з великим запасом. Corsair 450W забезпечує 33A і 41A забезпечує 550W Якщо ви не знаєте, це Калькулятор на сайті Corsair є вельми корисною, вирішивши, що блок живлення вам потрібно, для конкретної системи. |
|
|
|||
|
|||
|
Цитата: