по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Случаи & Power Доставки

Register

Въпрос към въздушния поток в случай обичай

Reply

Нишка Инструменти
Old 8 октомври 2008, 15:00
Член Група

Default Въпрос към въздушния поток в случай обичай

Здравейте, аз план за построяване на изцяло собствени дървени случай на орехът. Смятам да се приема 2 120 мм вентилатори в предната и 2 120 мм outtake феновете на върха .... Сега въпросът е, правя наистина се нуждаят от outtake фен на гърба? Знам, че покачването на топлина и аз да направя моя CPU Heatsink Фен точка, така е наистина боли всяка смяна в моя Общо въздушния поток в случая от, отпред назад, към една по-предна горе метод?

Също така, всеки, който има предложения за монтиране на феновете на дърво? Аз се опитвам да се избегне прякото хълма поради резонанс, затова смятам да обграждат фен в малък слой от пяна или гума или нещо такова, и след това направи силует на този размер на дърво, и сигурен, че вътре в самата силует, без някога действително осигуряване на вентилатора за дървата. Всякакви идеи ще бъде хубаво, аз съм доста близо до започване на това, това е единствената ми holdup наистина.
Old 8 октомври 2008, 15:19
Номер на групата

Аз просто казвам получите някои гумени шайби или нещо подобно и употребата им между винт, вентилатор, и дело, което трябва да овлажнявам определяне на вибрациите, както и за охлаждане, то трябва да се оправи, също така, ако сте монтиране на PSU в горната задна , това също ще помогне въздушен поток на гърба.

Моята система: Първо OC

Процесор (и):
Intel E2180@2.85
Дънната платка:
Гигабайт GA-P35-DS3L
RAM памет:
2x1GB OCZ PC2-9200 жетваря CL5
Графична карта (и):
Gainward ATI 3850
Звукова карта:
на борда
Hard Drive (и):
120GB SEAGATE Barracuda 7200,7
Оптично устройство (а):
Hitachi DVD-ROM GD-2500
Дело / PSU:
Корсар VX450
Охлаждане:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Мрежа / Интернет:
на борда / мнение 10Meg девице кабел
Монитор (и):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Операционна система (и):
XP Home
Old 8 октомври 2008, 16:47
Член Група

Аз всъщност планират да направят долната задна захранване планината по този случай да се намали кабел елементарно и направете монтаж лесно. Благодаря за въздушния поток, мислех, че така, както и ... ние ще видим какво мислят някои други хора. Аз можех да използват гумени миене .... ние ще видите на този както извор.
Old 8 октомври 2008, 23:11
Номер на групата

Сигурни ли сте, че искате орех случай? Знам, че не е това, което поиска, но аз съм любопитен. Със сравнително постоянен изключителна топлина промени, няма да дървесина имат тенденция да се разшири и договор причинява проблеми? Налице е причина производителите използват този гаден пластмасов боклук и то е, защото е доста инертен пластмаса. Знам какво Грузия неделя ще направя с дървени врати (махагон, дъб, орех, ти име, аз поставени дървени врати в къщи, които струват повече от $ 20,000 изскочи прозорец, дяволите сложих за около един милион долара струва на вратите в Evander Holyfield дом), а долната линия е, че те деформирам. С абсорбира време на 110-120F от външната страна, когато слънцето удари върху тях и климатик във вътрешността воденето им готин 73е, всички ада почивки в насипно състояние. В outsides пляскане, кори, зърното започва отделяне, др .........

Имате обратната условия с компютър, тъй като вътрешният време са високи с топлина побой пък от вътре лицето на дърво, а външно лице ще се изпитва температури много хладни. Също така топлината дори не е в компютъра случай.

Как ще се присъединят към части? Аз съм в никакъв случай не означава, компютърна експерт, но не са пуснати парче дърво или две заедно преди ........ Знам, че това е било направено преди, но аз се чудя как успешно.

ЗАБЕЛЕЖКА: Аз проучват това за близо един час, за да се опитате да намерите отговор в горещината въпрос и най-накрая намери тук. http://www.bit-tech.net/modding/2008...wood-by-cc3e/1

Той също адреси ви фен въпрос и моята дограма въпрос. Моля да ме уведомите как се оказва, както аз с удоволствие ще направя същото нещо, ако някога намеря време. (Определено има инструменти LOL).
Old 9 октомври 2008, 07:50
Член Група

Ами ... Аз направих обширна, че в монтирането на всичко, аз не са поставени много мисъл в предвид warping защото как сухо дърво е това, тя е била пещта сушени, събота и след това за около 2 години. От началото на тази година ще бъдат определени много слоеве от polyeurothane върху вътрешната и външната страна на този случай и мисля, че с въздуха се движи през него и водят достоен температура не трябва да доведе до твърде много неприятности, ако използвам много силен стави (пръст jounts върху 4 основни ъглите). Аз живея в Мичиган и когато времето е студено навън, топлината е вътре, а когато е горещо отвън, на AC е вътре. Така че това е относително постоянна температура с компютъра са изложени на слънцето на всички времена. Аз ще изготви нещо и сканират, я да ви дам една идея на целия си концепция, така че дай ми малко, то може да не е до късно тази вечер, или нещо такова. И ви благодаря много за връзката, но аз видях, че статията му дърво работа е малко над мен. Но този случай, е доста впечатляващо. Смятам да има нещо по-основно, но все още много уникални. Ти ще видиш какво имам предвид, когато се сканират на рисуване.
Old 9 октомври 2008, 08:09
Номер на групата

Намерих някои други, но те са с бор. Тази статия е единственият, дойдох в тази група А). Трудно е твърда дървесина (за разлика от метал или пластмаса случай с дървен фурнир добавя) и Б). Адресати на топлина въпрос.

Когато вие ще получите, ако имате някакви въпроси, дърво работа се чувстват свободни да PM мен. Начинът, по който сайтът е създаден обаче, ще трябва да направи още няколко длъжности преди PM функция става активен. Междувременно, аз ще провери някои дървообработващи сайтове Ползвал съм да видя дали някой от тях са свършили дърво случай и преминават информация за вас. Както казах, аз с удоволствие ще построи дървен случая, но аз съм Разходен всичките си налични време точно сега се опитват да научат повече за компютърни чаркове толкова случай ще трябва да почака.
Old 9 октомври 2008, 13:00
Член Група

Добре, благодаря за това. Да, знам Пайн е меко, така че ще са склонни да деформирам по-лесно. Ореховата е много твърда дървесина явно така са сухи, както и че няма да деформирам твърде лесно на всички. Аз направих много дърва проекти и ако аз не съм в състояние на баща ми да дам някои насоки. Аз съм късметлия достатъчно, за да са както татко и дядо по дървообработване, както с пълно woodshops ми обезвреждане. Ще получите някои планове за по-късно тази вечер, след някои AP физика работа и тогава може би ще отнеме малко снимки, както аз готовност заедно в проекта, когато се започне.
Old 9 октомври 2008, 13:28
Номер на групата

Да, би било добре, ако бихте могли да направите като фото дневник сортиране на нещо, на строителството, той ще бъде интересно да видя как върви
Old 9 октомври 2008, 13:36
Номер на групата

дървесината запазва топлината или така и стадото, така че повече почитатели на по-добри!

Моята система: ubr компютърни игри

Процесор (и):
q6600 G0 @ фондова охлаждане AC фризер
Дънната платка:
Гигабайта ep45 ds3r
RAM памет:
2GB DDR2 800
Графична карта (и):
4870 1GB
Звукова карта:
на борда
Hard Drive (и):
160gb 7200rpm IDE
Оптично устройство (а):
DVD-ROM комбо DVD + /-RW
Дело / PSU:
modded + боядисани случай W / 1 киловат ANTEC
Охлаждане:
2 120 мм вентилатори 4 80 мм вентилатори и HDD
Мрежа / Интернет:
двойна гигабайт LAN
Монитор (и):
24 "Acer
Операционна система (и):
Windows XP
Old 9 октомври 2008, 18:52
Член Група

Съжалявам, че не могат да поставят нещо тази вечер, може да се наложи да изчакате, докато този уикенд. Благодаря за подкрепата на всички, това е нещо, аз исках да направя за дълго време. Просто накрая се наоколо към него.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Моето персонализирано Pc Дело Build pete21 Случаи & Power Доставки 216 20 Юни, 2009 11:24
Персонализирано Компютърна Дело Made От Plexi Стъкло atthelefthandovgod Случаи & Power Доставки 3 23rd Mar 2009 12:16
Много важен въпрос за случая фен мощност ilop12 Случаи & Power Доставки 12 31 Jan 2009 17:57
Случай фен въпрос ilop12 Общи Хардуер Чат 4 12 Jan 2009 02:54
Колко въздушния поток ще препоръчате за този watercooling настройка? Compasky Общи Хардуер Чат 1 11 Март 2008 00:04
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc