μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Θήκες & Τροφοδοτικά

Register

Ερώτηση σχετικά με την ροή αέρα σε μια προσαρμοσμένη περίπτωση

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 8η Οκτωβρίου 2008, 15:00
Μέλος Ομάδα

Default Ερώτηση σχετικά με την ροή αέρα σε μια προσαρμοσμένη περίπτωση

Γεια σας, Σχεδιάζω να οικοδομήσουμε μια ξύλινη περίπτωση πλήρως προσαρμοσμένη από Walnut. Σχεδιάζω να έχουν 2 120 χιλιοστά αναρροφώμενου ανεμιστήρες στο εμπρός και 2 120 χιλιοστά outtake οπαδούς στην κορυφή .... Τώρα το ερώτημα είναι κατά πόσο πραγματικά ανάγκη outtake έναν ανεμιστήρα στο πίσω μέρος; Ξέρω θερμότητας αυξάνεται και θα μπορούσε να μου CPU Heatsink Fan σημείο τόσο υπάρχει πραγματικά κανένα κακό για την αλλαγή μου στη συνολική ροή αέρα από την περίπτωση, μπροστά στην πλάτη, σε μια πιο μπροστά στην κορυφή μέθοδο;

Επίσης, οποιοσδήποτε έχει προτάσεις για την τοποθέτηση ανεμιστήρων σε ξύλο; Είμαι προσπαθεί να αποφύγει μια άμεση mount οφείλεται στην απήχηση, γι 'αυτό το σχέδιο για την περιβάλλουν ανεμιστήρα σε ένα μικρό στρώμα αφρού ή καουτσούκ ή κάτι τέτοιο και, στη συνέχεια, κάνει μια cutout του ότι το μέγεθος του ξύλου, και θα εξασφαλίσει ότι στο εσωτερικό cutout, ΧΩΡΙΣ ποτέ στην πραγματικότητα την εξασφάλιση της ανεμιστήρα για το ξύλο. Τυχόν ιδέες θα ήταν ωραίο, είμαι πολύ κοντά στην αφετηρία, αυτό είναι το μόνο μου holdup πραγματικά.
Old 8η Οκτωβρίου 2008, 15:19
Ομάδα Δωρητών

Θα ήθελα απλώς να πω κάποια ροδέλες από καουτσούκ ή κάτι παρόμοιο και την χρήση τους μεταξύ της βίδας, ανεμιστήρα, και την υπόθεση, η οποία θα πρέπει να αμβλύνουν τις δονήσεις προβλέπεται, επίσης, για την ψύξη, θα πρέπει να είναι ωραία, επίσης, αν προσαρτήσετε το PSU στο επάνω οπίσθιου , ότι θα συμβάλει επίσης στη ροή αέρα από το πίσω.

Το σύστημά μου: Πρώτο OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
Gigabyte GA-σ. 35-DS3L
Μνήμες:
2x1GB OCZ PC2-9200 θεριστική CL5
Κάρτα γραφικών (ες):
Gainward ATI 3850
Κάρτα Ήχου:
επί του σκάφους
Hard Drive (s):
7200,7 Seagate Barracuda 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Υπόθεση / PSU:
Corsair VX450
Ψύξη:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
επί του πλοίου / δήθεν 10Meg παρθένο καλώδιο
Monitor (ες):
ViewSonic Vx922? ViewSonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old 8η Οκτωβρίου 2008, 16:47
Μέλος Ομάδα

Στην πραγματικότητα το σχέδιο για να κάνουν κάτω οπίσθιου τροφοδοτικό mount σχετικά με την υπόθεση να μειώσουν καλώδιο ακαταστασία και κάνουν πιο εύκολη την τοποθέτηση. Χάρη σχετικά με τη ροή του αέρα, σκέφτηκα καλά, ώστε ... θα δείτε τι πιστεύουν ορισμένοι άλλοι. Θα μπορούσα απλώς χρησιμοποιούν καουτσούκ πλυντηρίων .... θα σας δούμε σε αυτό επίσης.
Old 8η Οκτωβρίου 2008, 23:11
Ομάδα Δωρητών

Είστε σίγουροι ότι θέλετε ένα καρύδι περίπτωση; Ξέρω ότι δεν είναι αυτό που ρώτησε για αλλά είμαι περίεργος. Με την υπερβολική ζέστη αρκετά σταθερή αλλαγές, το ξύλο δεν θα έχουν την τάση να επεκτείνει και να προκαλεί προβλήματα σύμβαση; Υπάρχει λόγος οι κατασκευαστές χρησιμοποιούν αυτή την άσχημη πλαστική χάλια και αυτό συμβαίνει γιατί τα πλαστικά είναι αρκετά αδρανή. Ξέρω ποια είναι η Γεωργία θα γίνει την Κυριακή σε μια πόρτα ξύλου (μαόνι, Δρυς, Καρυδιά, τα πάντα, έχω θέσει ξύλινες πόρτες σε σπίτια που κοστίζουν περισσότερο από 20.000 δολάρια ένα αναδυόμενο, κόλαση θέτω σε περίπου ένα εκατομμύριο δολάρια αξίας των θυρών Evander Holyfield στο σπίτι του), και το συμπέρασμα είναι ότι στημόνι. Με απορρόφησε temps 110-120F στο εξωτερικό, όταν ο ήλιος χτυπά προβλέπονται σε αυτά και τα κλιματιστικά για την διατήρηση στο εσωτερικό τους δροσερό 73ΣΤ, όλα κόλαση διαλείμματα χαλαρά. Η outsides ρωγμή, φλούδες, ξεκινά το διαχωρισμό του κόκκου, ect .........

Έχετε το αντίθετο συνθήκες με έναν υπολογιστή στο μέτρο που η εσωτερική temps είναι υψηλή θερμότητα κερδίζοντας με την κόλαση από την εσωτερική πλευρά του ξύλου, ενώ η εξωτερική όψη που αντιμετωπίζουν οι θερμοκρασίες θα είναι πολύ πιο ψυχρή. Επίσης, η θερμότητα δεν είναι ακόμη σε έναν υπολογιστή περίπτωση.

Πώς θα συμμετάσχουν τα τμήματα; Είμαι με έναν υπολογιστή δεν είναι ειδικός, αλλά έχω θέσει ένα κομμάτι ξύλου ή δύο μαζί πριν από ........ Ξέρω ότι έχουν γίνει πριν από το, αλλά αναρωτιέμαι πόσο επιτυχώς.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Θα ερευνηθούν αυτό για να κλείσει μια ώρα για να προσπαθήσουμε να βρούμε μια απάντηση για το θέμα θερμότητας και βρέθηκε τελικά εδώ. http://www.bit-tech.net/modding/2008...wood-by-cc3e/1

Επίσης ασχολείται με το θέμα του ανεμιστήρα και ξυλουργική μου ερώτηση. Παρακαλώ επιτρέψτε μου να γνωρίζουν πώς αποδεικνύεται, όπως θα ήθελα πολύ να κάνει το ίδιο αν ποτέ βρει το χρόνο. (I σίγουρα έχουμε τα εργαλεία lol).
Old 9η Οκτ 2008, 07:50
Μέλος Ομάδα

Λοιπόν ... Έχω κάνει εκτενή σκέψη του με την τοποθέτηση των πάντων, δεν τίθενται σε πολύ σκέψη για να το warping λόγω του τρόπου με τον οποίο αυτό το ξύλο είναι ξηρό, έχει κλίβανο αποξηραμένα και, στη συνέχεια, το Σάββατο για περίπου 2 χρόνια. Στην κορυφή του ότι θα είμαι, για τον καθορισμό αρκετά στρώματα polyeurothane για την εντός και εκτός της περίπτωσης αυτής, και με το σχήμα που διακινούνται μέσω του αέρα και να διατηρεί ένα αξιοπρεπές θερμοκρασία δεν θα πρέπει να προκαλέσουν μεγάλη κόπο όταν χρησιμοποιώ πολύ ισχυρή συνδέσμους (δάχτυλο jounts για τις 4 κύριες γωνίες). Ζω στο Μίτσιγκαν και όταν ο καιρός είναι έξω κρύο, η θερμότητα στο εσωτερικό, και όταν κάνει ζέστη έξω, το Δ.Σ. είναι για μέσα. Έτσι, είναι μια σχετικά σταθερή θερμοκρασία με τον υπολογιστή, είναι έξω από τον ήλιο ανά πάσα στιγμή. Θα συντάξει και σάρωσης κάτι που να σας δώσει μια ιδέα για όλη μου την ιδέα, ώστε να μου δώσετε λίγο, μπορεί να μην είναι για αργότερα σήμερα το βράδυ ή κάτι τέτοιο. Και σας ευχαριστώ πολύ για το σύνδεσμο, αν και είδα ότι το άρθρο και το ξύλο εργασίας είναι λίγο πέρα από μένα. Αλλά αυτή την περίπτωση είναι αρκετά εντυπωσιακή. Σχεδιάζω να έχουμε κάτι πιο βασικό, αλλά ακόμη πολύ μοναδικό. Θα δείτε τι εννοώ όταν σαρώσετε ένα σχέδιο.
Old 9η Οκτ 2008, 08:09
Ομάδα Δωρητών

Βρήκα κάποια άλλα, αλλά χρησιμοποιούσαν πεύκα. Το άρθρο αυτό ήταν η μόνη που ήρθα σε όλη την Α). ήταν στερεό σκληρό ξύλο (σε αντίθεση με μια μεταλλική ή πλαστική περίπτωση με ξύλο καπλαμά προστεθεί), και Β). αντιμετωπιστεί το θέμα θερμότητας.

Όταν θα έχετε, αν έχετε κάποια θέματα εργασίας ξύλο διστάσετε να μου PM. Ο τρόπος με τον οποίο η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε όμως, θα πρέπει να κάνω μερικές θέσεις πιο πριν σας μμ χαρακτηριστικό ενεργοποιείται. Εν τω μεταξύ, εγώ, θα δείτε ορισμένες τοποθεσίες έχω την κατεργασία του ξύλου που χρησιμοποιείται για να δείτε αν κάποια από αυτά έχουν γίνει ένα δάσος και να περάσει την περίπτωση, πληροφορίες για σας. Όπως είπα, θα ήθελα πολύ να οικοδομήσουμε ένα ξύλο, αλλά είμαι σε όλες τις δαπάνες που διατίθενται χρόνο μου τώρα προσπαθούν να μάθουν για τα σπλάχνα του υπολογιστή, ώστε η υπόθεση θα πρέπει να περιμένουμε.
Old 9η Οκτ 2008, 13:00
Μέλος Ομάδα

Εντάξει ευχαριστώ για αυτό. Ναι, το ξέρω Κουκουνάρια είναι ένα μαλακό γι 'αυτό θα τείνει να στημόνι πιο εύκολα. Walnut είναι ένα πολύ σκληρό ξύλο προφανώς ώστε να στεγνώσει και δεν θα στημόνι πολύ εύκολα σε όλα. Έχω γίνει αρκετά έργα και ξύλο αν δεν είμαι σε θέση ο μπαμπάς μου μπορεί να δώσει κάποιες κατευθύνσεις. Έχω την τύχη να έχουν και πατέρα και παππούς στην κατεργασία του ξύλου, τόσο με την πλήρη woodshops που έχω στη διάθεσή μου. Θα πάρω κάποια σχέδια μέχρι αργότερα σήμερα το βράδυ μετά από κάποιο AP φυσικής εργασίας και τότε ίσως θα λάβει μερικές φωτογραφίες όπως Τρόπος μαζί με το έργο όταν ξεκινώ.
Old 9η Οκτ 2008, 13:28
Ομάδα Δωρητών

Yea, θα ήταν καλό εάν θα μπορούσατε να κάνετε μια φωτογραφία σαν ημερολόγιο τα πράγματα από την κατασκευή, θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς θα πάει
Old 9η Οκτ 2008, 13:36
Ομάδα Δωρητών

ξύλο διατηρεί θερμική ή έτσι ώστε το πιο αγέλη οπαδών τόσο το καλύτερο!

Το σύστημά μου: UBR παιχνιδιών υπολογιστή

Processor (s):
q6600 G0 @ stock ψύξη ac καταψύκτη
Motherboard:
Gigabyte ep45 ds3r
Μνήμες:
2GB DDR2 800
Κάρτα γραφικών (ες):
4870 1gb
Κάρτα Ήχου:
εποχουμένως
Hard Drive (s):
160GB 7200rpm ide
Optical Drive (s):
DVD-ROM combo DVD + /-RW
Υπόθεση / PSU:
modded + ζωγραφισμένα περίπτωση w / 1kw Antec
Ψύξη:
2 120 χιλιοστών ανεμιστήρες 4 ανεμιστήρες 80 χιλιοστών και ένα hdd
Network / Internet:
διπλή gigabyte lan
Monitor (ες):
24 "acer
Operating System (s):
Windows XP
Old 9η Οκτ 2008, 18:52
Μέλος Ομάδα

Λυπάμαι που δεν μπορώ να τίθενται κάτι απόψε, μπορεί να πρέπει να περιμένουμε μέχρι αυτό το Σαββατοκύριακο. Ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη, είναι κάτι που έχω ήθελε να κάνει για πολύ καιρό. Μόλις τώρα κοντά σε αυτό.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
My Custom Pc υπόθεση Κατασκευάστηκε pete21 Θήκες & Τροφοδοτικά 216 20 Ιουν 2009 11:24
Custom Made Computer Case Από Plexi Glass atthelefthandovgod Θήκες & Τροφοδοτικά 3 23 Μαρ 2009 12:16
Πολύ σημαντικό ζήτημα σχετικά με την περίπτωση ανεμιστήρα ισχύς ilop12 Θήκες & Τροφοδοτικά 12 31 Ιαν 2009 17:57
Μια υπόθεση ανεμιστήρα λόγω ilop12 Γενική Συζήτηση Hardware 4 12 Ιαν 2009 02:54
Πόσο αέρα σας προτείνουμε για αυτό το watercooling setup; Compasky Γενική Συζήτηση Hardware 1 11 Μαρ 2008 00:04
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.