manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Cases & Power Supplies

Register

Pitanje o protok zraka u case običaj

Reply

Thread Tools
Old 8. listopad 2008, 15:00
Member Group

Default Pitanje o protok zraka u case običaj

Hi, I plan za izgradnju potpuno prilagođeni drvenih predmeta iz oraha. Planiram imati 2 120mm uzimanju navijača u prednjem i 2 120mm outtake navijača na vrhu .... Sada je pitanje, da li zaista potrebna outtake ventilator na stražnjoj strani? Znam toplina naraste i ja mogao napraviti da se moji CPU Heatsink Fan istaknuti kako je tamo stvarno bilo kojem ozlijeđen u promjenu ukupnog protok zraka u slučaju iz prednjeg u leđa, kako bi više ispred to top metoda?

Također, svatko tko ima prijedloge za montažu navijača na drva? Im 'težak da biste izbjegli direktan montirati zahvaljujući rezonanciji, pa sam plan za surround ventilatora u malom sloj pjene ili gumene ili nešto, a zatim napraviti izrez tog veličini u drvo, i sigurno je da se unutar ocrt, bez ikad zapravo osiguravanje fan NA drva. Bilo koji ideja bi bilo lijepo, ja sam prilično blizu početne ovo, ovo je moj jedini holdup stvarno.
Old 8. listopad 2008, 15:19
Donatorska Grupa

Ja bih samo reći dobiti neki washers gume ili nešto slično i koristiti ih između vijak, ventilatora, i slučaj, koji bi trebao namočiti down vibracije, također o hlađenja, to bi trebalo biti u redu, isto tako, ako montiranje PSU na vrhu stražnje , koja će također pomoći u zrak iscuriti u leđa.

My System: Prvo OC

Procesor (i):
Intel E2180@2.85
Matične ploče:
Gigabajt GA-P35-DS3L
RAM memorija:
2x1GB OCZ PC2-9200 žetelac CL5
Grafička kartica (e):
Gainward ATI 3850
Sound Card:
na brodu
Tvrdi disk (i):
7200,7 SEAGATE BARRACUDA 120GB
Optički pogon (e):
Hitachi DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Gusar VX450
Hlađenje:
AC Pro freezer7, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
na brodu / navodno 10Meg djevičansko kabel
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacijski sustav (e):
XP Home
Old 8. listopad 2008, 16:47
Member Group

JA zaista planiramo napraviti dnu stražnje napajanje montirati na ovom slučaju kako bi se smanjila kabel paničariti i učiniti lakše montaže. Hvala o protok zraka, mislio sam kako dobro ... ćemo vidjeti što neki drugi ljudi misle. Ja mogu samo koristiti stroj za pranje guma .... ćemo vidjeti na koji as well.
Old 8. listopad 2008, 23:11
Donatorska Grupa

Jeste li sigurni da želite oraha slučaj? Znam da nije ono što je pitao o ali ja sam znatiželjan. Uz relativno konstantan ekstremnih vrućina promjene, neće drveta imaju tendenciju da se prošire i ugovor uzrokuje probleme? Tu je razlog proizvođači koristili ovu gadno sranje plastike i to je zato što je prilično inertan plastike. Znam što je Gruzija nedjelja će učiniti na drva vrata (mahagoni, hrast, orah, ime ti ga sam stavi drvena vrata u kućama koje stoje više od 20.000 $ skočnom, dovraga, stavio sam na oko milijun dolara vrijedan vrata Evander Holyfield u kuću), a dno crta je da oni vitoperiti. Sa apsorbovan temps 110-120F na vanjskim kad sunce tući dolje na njih i klimatizacija Na unutarnjoj ih održite kul 73F, sve dovraga breakove labave. The oštećena hartija ispucati, guliti, žita počinje odvajanje, itd. .........

Imate reverse uvjetima s računalom pošto unutrassnje temps visoke topline sa premlačivanje dovraga iz unutrašnjosti lice od drveta, dok je vanjski suočiti će se suočili temperaturama znatno hladnjak. Također vrućine nije čak ni u slučaju računalo.

Kako će vam se pridruže dijelove? Im 'ne znači računalni stručnjak, ali sam stavio komad drva ili dva prije zajedno ........ Znam da je urađeno i prije, ali sam čudo koliko uspješno.

NAPOMENA: Za ovo sam istraživao blizu sat vremena da pokuša pronaći odgovor o pitanju toplinske energije i na kraju pronašao jedan ovdje. http://www.bit-tech.net/modding/2008...wood-by-cc3e/1

Također je adresa vašeg fana moje pitanje i stolarija pitanje. Molimo vas javite mi kako to ispada kao bih ljubav učiniti istu stvar ako sam ikada naći put. (Ja svakako imati alati lol).
Old 9. listopad 2008, 07:50
Member Group

Pa ... Imam ispunjavanja opsežnog mislio na montažu svega, nisam puno mislio staviti na savijanje zbog kako ovo drvo je suho, to je peći osušene, a potom subota oko 2 godine. Na vrhu sam da će biti prilično polaganja nekoliko slojeva na polyeurothane unutar i izvan ovog slučaja, a ja lik s zraka kreće kroz nju i zadržati pristojan Temperatura ne bi smjela uzrokovati previše nevolja ako koristim vrlo jake zglobove (prst jounts na 4 ugla). Živim u Michiganu, a kada vrijeme je hladno vani, vrućine na unutra, a kad je vruće izvan je AC na unutra. Tako da je relativno konstantna temperatura s računalom se od sunca u svakom trenutku. Ja ću nešto sastaviti i ispitati ga da vam ideju mog cijelog koncepta, tako da mi daju malo, on možda neće biti sve do večeras, ili nešto kasnije. I hvala ti puno za link, mada sam vidio da je rad i njegova obrada drveta je malo iza mene. Ali tom slučaju je prilično impresivan. Planiram da imaju nešto više osnovnih, ali i dalje vrlo jedinstven. Vidjet ćete što mislim kad sam skenirati do crtanja.
Old 9. listopad 2008, 08:09
Donatorska Grupa

Našao sam neke druge, ali oni su koristeći bora. Taj članak bio je samo jedan JA je došao preko da A). solid je teško drvo (za razliku od metalnim ili plastičnim slučaju drvo dodano furnira) i B). obratili su se toplina problem.

Kada se događa, ako imate bilo kakvih pitanja obrada drveta slobodno PM me. Način na koji su stranice postavili ipak, morat ćete napraviti još nekoliko postova prije svog PM osobina postaje aktivan. U međuvremenu, I'll check out nekim lokacijama woodworking sam se da li je bilo koja od njih učinio drvo slučaj i položiti informacija o vama. Kao što sam rekao, ja bih ljubav da izgrade drvo slučaj, ali ja sam sve moje trošenje vremena na raspolaganju odmah pokušava upoznati računalo iznutrica pa slučaju će morati pričekati.
Old 9. listopad 2008, 13:00
Member Group

Dobro hvala za taj. Da, znam Pine je meko drvo, tako da bi tendencijelno vitoperiti lakše. Orah je vrlo tvrdo drvo tako da se očito suha i on neće vitoperiti suviše lako at all. Učinio sam dosta drva projekata, a ako nisam sposoban moj tata može dati neke pokazivače. Ja sam dovoljno sretan da su kako tata i djed u woodworking, oba s punim woodshops na mom raspolaganju. Ja ću dobiti neki planovi se kasnije večeras nakon nekih AP fizike raditi i onda ću možda uzeti neke slike kao što sam modu zajedno u projektu kad sam početak.
Old 9. listopad 2008, 13:28
Donatorska Grupa

Da, bi bilo dobro ako bi mogao napraviti poput foto dnevnik vrsta stvar izgradnju, bit će zanimljivo vidjeti kako ide
Old 9. listopad 2008, 13:36
Donatorska Grupa

drvo zadržava toplotu ili stado pa sam tako da se više navijača na bolje!

My System: ubr gaming računalo

Procesor (i):
q6600 G0 @ Stock hlađen ac zamrzivač
Matične ploče:
gigabajt ep45 ds3r
RAM memorija:
2GB DDR2 800
Grafička kartica (e):
4870 1GB
Sound Card:
onboard
Tvrdi disk (i):
160GB 7200rpm IDE
Optički pogon (e):
DVD-ROM Combo DVD + /-RW
Case / PSU:
+ modded oslikane case w / 1kw antec
Hlađenje:
2 120mm obožavatelji 4 80mm fanove i hdd
Network / Internet:
dual gigabajt lan
Monitor (e):
24 "Acer
Operacijski sustav (e):
Windows XP
Old 9. listopad 2008, 18:52
Member Group

Žao mi je što sam ne može podići nešto večeras To svibanj morati čekati dok se ovaj vikend. Hvala za svu potporu, to je nešto sam željela učiniti za dugo vremena. Dovoljno je da konačno dobije oko njega.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
My Pc Case Custom Build pete21 Cases & Power Supplies 216 20. lipnja 2009 11:24
Computer Case Custom od Plexi staklo atthelefthandovgod Cases & Power Supplies 3 23. ožujak 2009 12:16
Vrlo važno pitanje o slučaju ventilatora napajanja ilop12 Cases & Power Supplies 12 31 siječanj 2009 17:57
A case fan pitanje ilop12 General Hardware Chat 4 12 siječanj 2009 02:54
Koliko protok zraka da li preporučiti za ovu watercooling setup? Compasky General Hardware Chat 1 11. ožujak 2008 00:04
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.