![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, én tervet, hogy egy teljesen egyedi fadobozban a dió. Azt tervezem, hogy 2 120mm szívórendszerek szurkolók az első és 2 120mm outtake szurkolók a tetején .... Most az a kérdés, nem igazán van szüksége outtake fan a vissza? Tudom, hogy emelkedik a hő-és tudtam, hogy én CPU Hűtőborda Fan pont oly van igazán fáj a változó én teljes légáramlást az esetben, elölről hátra, hogy egy első, a legnépszerubb módszer? Emellett bárki, hogy javaslatokat mounting rajongók a fa? Próbálom elkerülni, hogy a közvetlen csatolási rezonancia miatt, ezért azt tervezem, hogy a ventilátor körül egy kis réteg hab vagy gumi, vagy valami, majd ezt a képkivágást, hogy a méret a fa, és biztos benne, hogy ez képkivágást, anélkül, hogy valóban biztosítja-rajongó, hogy a fát. Van ötleted jó lenne, én vagyok elég közel ahhoz, kezdve ez, ez az én csak holdup igazán. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Csak mondjuk egy kis gumi alátét, vagy valami hasonló, és használja ezeket a csavaros, ventilátor, és esetében, amelyek csökkentik le a rezgések, a hűtés is meg kell állapítani, szép is, ha a mount PSU elejére hátsó ez hozzájárul ahhoz is, hogy a levegő áramlását a hátát.
| |||
| |||
| Úgy tervezi, hogy ezt az alulról hátsó tápegység csatold az ügyben, hogy csökkentsék kábel telezsúfol és a felszerelési könnyebb. Köszönet a légáramlást, gondoltam így is ... Majd meglátjuk, mit gondolnak az emberek egy másik. Én is csak használja gumi alátét .... Majd meglátjuk, hogy is. |
|
| |||
| |||
| Biztos, hogy el akarja a dió esetében? Tudom, hogy nem, mit kérdezett, de én vagyok kíváncsi. A viszonylag állandó szélsőséges hő változások, nem fából van egy olyan tendencia, hogy kiterjesszék és szerződéses problémát? Nincs ok a gyártók Ennek csúnya műanyag szar, és azért, mert műanyag meglehetősen tehetetlen. Tudom, mi a Grúzia vasárnap fog tenni, hogy a fa ajtó (mahagóni, tölgy, dió, meg a nevét, amit fel fa ajtók, hogy a házak több mint 20.000 $ a pop, a pokol Én körülbelül egy millió dollár értékű ajtók Evander Holyfield a háza), és az alsó sorban az, hogy lánc. A felszívódott temps a 110-120F a külső, amikor a nap veri le őket, és a légkondicionáló berendezést, a belső tartása hűvös 73f, minden fene megszakításokra laza. A kiváló szélső, hámozva, a gabona indul választótölcsérbe, stb ......... Még a fordított feltételeket, a számítógépes, mivel a belső temps magas hő verte a franc az a belső felületén a fa, míg a külső arc lesz gyorsjavítást hőmérséklet sokkal hűvösebb. Szintén a meleg még csak nem is egy számítógép esetén. Hogyan fog csatlakozni a részek? Én nem az a számítógépes szakember, de hogy egy darab fát, vagy két, mielőtt ........ Tudom, hogy ez megtörtént, de Vajon milyen sikerrel. Megjegyzés: Én ezt kutatják közel egy órát, hogy megpróbálja megtalálni a választ a kérdés hőt, és végül talált itt. http://www.bit-tech.net/modding/2008...wood-by-cc3e/1 Ő is foglalkozik a rajongó, és én asztalosipar kérdés. Please let me know how kiderül, mint én szeretlek, nem ugyanaz a dolog, ha valaha megtalálják az időt. (I definitely a szerszámok lol). |
|
| |||
| |||
| Hát ... Azt gondoltam volna, hogy kiterjedt a konzol mindent, én nem gondoltam, hogy mennyi az a csavarás, mert arról, hogy ez a száraz fa, azt kiln szárított, majd szombat mintegy 2 évre. Ezen fogok megállapításáról jó néhány réteg, polyeurothane a belső és a külső ebben az ügyben, és a szám a levegő halad keresztül, és tartsa a tisztességes, hogy a hőmérséklet ne okozzon túl nagy baj, ha használom nagyon erős kötések (finger jounts a sarkok 4 fő). Élek Michigan, és ha a külső hideg időjárás, a meleg van bent, és amikor meleg van kint, az AC van benne. Tehát ez egy viszonylag állandó hőmérséklet a számítógéppel, hogy az a nap minden időben. I készít valamit, és azt letapogatású Ötletadás én egész koncepció, úgy, hogy nekem egy kicsit, hogy nem lehet később ma este, vagy valami ilyesmi. És nagyon köszönöm a linket, de láttam, hogy a cikk és a fa dolgozik, egy kicsit túl engem. De ez az ügy nagyon lenyűgöző. Azt tervezem, hogy valami több, de még mindig nagyon egyedi. Majd meglátod, mire gondolok, amikor egy scan rajzon. |
|
| |||
| |||
| Találtam néhány mások, de azok használata fenyő. Ezt a cikket csak azért jöttem át, hogy a). szilárd volt kemény fából (szemben a fém-vagy műanyag esetben fa furnér hozzáadott) és B). foglalkozott a meleg kérdés. Mikor megyünk, ha bármilyen fából dolgozik kérdések bátran PM nekem. Az, hogy a telephely létrehozását is, akkor, hogy néhány hozzászólás előtt a PM funkció lesz aktív. Eközben Megnézem néhány Famegmunkáló helyek, amit használnak, hogy ha vannak is tettem egy fa esetében, és átlépte az info neked. Mint mondtam, én is szeretnék építeni egy fát, de én vagyok kiadásokat minden rendelkezésre álló idő most próbálok tanulni a számítógép zsigerek így az ügy nem fog várni. |
|
| |||
| |||
| Rendben köszönet érte. Igen, tudom, Pine a puhafa, így inkább az lánc könnyebben. Walnut egy nagyon kemény fa természetesen úgy, hogy szárazon és ez nem túl könnyen lánc egyáltalán. Én elég sok fa projektek és ha nem vagyok képes az apám is néhány észrevételem. Én szerencsés ahhoz, hogy mind az apa, és a nagypapa a famegmunkálás, mind a teljes woodshops at my rendelkezésére. Majd néhány tervek később este után néhány AP fizika munkát és akkor talán egy kis kép mód, ahogy én is ebben a projektben, mikor indul el. |
|
| |||
| |||
| Igen, jó lenne, ha teheti, mint egy fénykép diary fajta dolog az építkezés, akkor érdekes, hogy hogyan megy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| fa megtartja hő vagy Szóval állományt, így a szurkolók nagyobb, annál jobb!
| |||
| |||
| Sajnáljuk, hogy nem lehet valamit ma este, akkor meg kell várni, amíg ez a hétvége. Köszönöm az összes támogatást, ez valami, amit szerettem volna csinálni egy olyan hosszú idő. Csak végül kapok idöm. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| My Custom Pc Case Testfelépítés | pete21 | Cases & Power Supplies | 216 | 20. június 2009 11:24 |
| Egyedi számítógép-ügyben készült plexi üveg | atthelefthandovgod | Cases & Power Supplies | 3 | 23. március 2009 12:16 |
| Nagyon fontos kérdés esetén a ventilátor teljesítménye | ilop12 | Cases & Power Supplies | 12 | 31. január 2009 17:57 |
| A szóban forgó esetben a ventilátor | ilop12 | Általános fémáru Chat | 4 | 12. január 2009 02:54 |
| Mennyit légáramlást Ön ajánlom ezt watercooling setup? | Compasky | Általános fémáru Chat | 1 | 11. március 2008 00:04 |
| Téma eszközök | |
| |