פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > מקרים & ספקי כוח

Register

שאלה לגבי airflow בתוך התיק מותאם אישית

Reply

שרשרת כלים
Old 8 אוקטובר 2008, 15:00
חבר קבוצת

היי, אני מתכנן לבנות לחלוטין Custom עץ מקרה יוצא Walnut. אני מתכנן לעשות 2 120mm קבולת אוהדים בחזית ו 2 מאווררים 120mm outtake על הדף .... עכשיו השאלה היא, האם אני באמת צריך outtake מעריץ על הגב? אני יודע החום עולה ואני יכול להפוך את הצבע CPU Heatsink Fan למעלה האם יש באמת כל כך כואב על כל שינוי מוחלט שלי airflow במקרה מ, מלפנים לאחור, עד כדי יותר מול הדף שיטה?

כמו כן, כל אחד יש הצעות הרכבה אוהדים על עץ? אני מנסה להימנע ישירה הר בשל רזוננס, לכן אני מתכוון להקיף המאוורר קטן שכבת קצף או גומי או משהו, ואז לעשות נתק של גודל של עץ, ובטוח כי נתק אותו פנימה, מבלי בפועל אבטחת המאוורר אל העץ. יש לך רעיונות יהיה נחמד, אני די קרוב זה מתחיל, זה רק שלי holdup באמת.
Old 8 אוקטובר 2008, 15:19
קבוצת תורמים

הייתי אומר רק קצת washers גומי או משהו דומה ולהשתמש בהם בין בורג, מעריץ, ו מקרה, שאמור לדכא vibrations מטה, גם על קירור, זה צריך להיות בסדר, גם, אם את הר PSU בראש האחורית , כי גם תעזור האוויר של להנתך האחורי.

המערכת שלי: OC ראשון

מעבד (ים):
אינטל E2180@2.85
לוח האם:
Gigabyte GA-P35-DS3L
זיכרון RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 קוצר CL5
כרטיס מסך (S):
Gainward ATI 3850
כרטיס קול:
על הסיפון
Hard Drive (s):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
כונן אופטי (S):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Cooling:
א.כ. freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
רשת / אינטרנט:
על הסיפון / כבלים supposedly 10Meg בתולה
צג (S):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
מערכת הפעלה (S):
XP Home
Old 8 אוקטובר 2008, 16:47
חבר קבוצת

אני באמת מתכוון לעשות התחתונה האחורית הר החשמל על מקרה זה כדי להקטין את כבל Clutter ולהפוך את הרכבה קלה יותר. תודה על airflow, חשבתי כך גם כן ... אנחנו נראה מה יהיה כמה אנשים אחרים חושבים. אני יכול להשתמש רק דיסקית גומי .... אנחנו רואים על כך יהיה גם כן.
Old 8 אוקטובר 2008, 23:11
קבוצת תורמים

האם אתה בטוח שאתה רוצה walnut מקרה? אני יודע שזה לא מה שביקשת בערך אבל אני סקרן. עם קבוע למדי החום שינויים קיצוניים, לא עץ יש נטייה להגדיל ו החוזה גורמים לבעיות? אין סיבה להשתמש יצרני פלסטיק זה מגעיל שטויות וזה בגלל פלסטיק הוא אדיש למדי. אני יודע מה ג 'ורג' יה Sun יעשה את דלת העץ (תולענה, Oak, Walnut, אתה שם את זה, אני כבר לשים דלתות עץ בבתים שעולות יותר מ 20,000 דולר של אבא, לעזאזל שמתי בערך מיליון דולר בשווי של הדלתות ב Evander Holyfield של הבית), ואת השורה התחתונה היא שהם עיוות. עם נקלטו temps של 110-120F על בחוץ כאשר השמש יכה על אותם ואת מיזוג על שמירת בתוך להם מגניב 73F, לעזאזל כל פורץ משוחרר. את outsides לפצח, לקלף, להפריד את גרגר מתחיל, ect .........

יש לך את התנאים לאחור עם המחשב מכיון ש כפי הפנימי temps הם חום גבוה עם המכות לעזאזל מתוך בתוך הפנים של עץ בעוד חיצוניים בפנים יהיה נתקל טמפרטורות הרבה Cooler. כמו כן הוא בחום אפילו לא בתוך המחשב המקרה.

איך אתה מצטרף חלקי? אני בשום מחשב מומחה, אבל אני חייב לשים פיסת עץ או שניים יחד לפני ........ אני יודע שזה נעשה בעבר, אבל אני תוהה כיצד בהצלחה.

שים לב: אני מחקר זה קרוב לשעה כדי לנסות למצוא תשובה על החום הבעיה ולבסוף מצאו אותו כאן. http://www.bit-tech.net/modding/2008...wood-by-cc3e/1

הוא גם כתובות מעריץ את השאלה שלי השאלה נגרות. אנא תן לי לדעת איך זה מתברר שכן הייתי אוהב לעשות את אותו הדבר, אם אי פעם אני מוצא את הזמן. (אני בהחלט יש את הכלים LOL).
Old 9 אוקטובר 2008, 07:50
חבר קבוצת

ובכן ... עשיתי נרחב חשב אל הרכבה של הכל, אני לא הכניסו הרבה מחשבה אל השתאה בגלל האופן שבו היא עץ יבש זה, זה כבר כור מיובש, ולאחר מכן ישבו סביב עבור 2 שנים. נוסף על כך אני אהיה השכבה די כמה שכבות על polyeurothane בתוך ומחוץ של מקרה זה, ואני דמות עם זה דרך האוויר נעים ולשמור על טמפרטורת הגון זה לא אמור לגרום יותר מדי בעיות, אם אני משתמש מאוד חזקה joints (jounts האצבע על 4 פינות הראשי). אני גר במישיגן וכאשר מזג האוויר קר בחוץ בחום על בפנים, ומתי זה חם בחוץ את א.כ. נמצאת בתוכו. אז זהו יחסית טמפרטורה קבועה עם המחשב להיות מחוץ השמש בכל עת. אני מוכן להעלות משהו או לסרוק את זה כדי לתת לך מושג לגבי כל הרעיון שלי, אז תן לי קצת, זה עלול לא להיות עד מאוחר יותר הלילה או משהו. ותודה לך הרבה על הקישור, אבל ראיתי את המאמר ואת עץ עובד הוא קצת מעבר לי. אבל זה מקרה הוא די מרשים. אני מתכנן לעשות משהו בסיסי יותר, אבל עדיין מאוד ייחודי. אתה תראה למה אני מתכוון כאשר אני מעלה סריקה של הציור.
Old 9 אוקטובר 2008, 08:09
קבוצת תורמים

מצאתי כמה אחרים אבל הם היו באמצעות אורן. מאמר זה היה רק אחד באתי כי פני). היה קשה מוצקה עץ (להבדיל של מתכת או פלסטיק עם עץ מקרה ללבד הוספה), וכן ב '). לטפל בחום הבעיה.

כאשר אתה הולך לקבל, אם יש לך בעיות עץ עובד תהסס בערב לי. הדרך שבה האתר מוגדרת אבל אתה חייב לעשות עוד כמה הודעות לפני שלך בערב תכונה הופכת פעילה. בינתיים, אני מתכוון לבדוק כמה אתרים woodworking השתמשתי כדי לראות אם כל אחד מהם חייב להיעשות עץ להעביר את המקרה ואת מידע על ידך. כמו שאמרתי, הייתי אוהב לבנות עץ מקרה, אבל אני ההוצאות שלי כל הזמן זמין עכשיו מנסה ללמוד על המחשב, כך קרבים המקרה עומד ממתינים.
Old 9 אוקטובר 2008, 13:00
חבר קבוצת

בסדר תודה על זה. כן, אני יודע פיין הוא softwood, כך שהוא יהיה עיוות נוטים בקלות רבה יותר. Walnut הוא מאוד קשה להיות כל כך ברור עץ יבש גם עיוות זה לא יותר מדי בקלות בכלל. עשיתי בדיוק כמה פרויקטים עץ ואם אני לא מסוגל אבא שלי יכול לתת קצת המצביעים. אני בר מזל מספיק כדי לקבל את שניהם אבא וגם סבא ב woodworking, שניהם עם מלא woodshops שלי לרשותו. אני יהיה קצת יותר מאוחר את תוכניות הלילה לאחר כ AP פיסיקה לעבוד ואז אני אולי יהיה לקחת כמה תמונות שאני במצב לאורך בפרויקט כאשר אני מתחיל.
Old 9 אוקטובר 2008, 13:28
קבוצת תורמים

כן, יהיה טוב אם אתה יכול לעשות תמונה כמו סוג של יומן הבניה של דבר, יהיה מעניין לראות איך זה הולך
Old 9 אוקטובר 2008, 13:36
קבוצת תורמים

העץ ישמור על חום או העדר ולכן אני כל כך יותר טוב יותר את המעריצים!

המערכת שלי: ubr משחק מחשב

מעבד (ים):
q6600 G0 @ המניה מצונן AC מקפיא
לוח האם:
gigabyte ep45 ds3r
זיכרון RAM:
2GB DDR2 800
כרטיס מסך (S):
4870 1GB
כרטיס קול:
onboard
Hard Drive (s):
160GB 7200rpm IDE
כונן אופטי (S):
DVD-ROM Combo DVD + /-RW
Case / PSU:
modded צבוע מקרה + W / 1kw ANTEC
Cooling:
2 120mm אוהדים 4 אוהדים 80mm ו HDD
רשת / אינטרנט:
הכפול gigabyte יאן
צג (S):
24 "Acer
מערכת הפעלה (S):
Windows XP
Old 9 אוקטובר 2008, 18:52
חבר קבוצת

מצטער שאני לא יכול לסבול משהו הלילה, זה אולי צריך לחכות עד סוף השבוע הקרוב. תודה על כל התמיכה, זה משהו שאני רוצה לעשות כבר הרבה זמן. לבסוף רק בסביבות להגיע אליו.
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.