mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Cases & Power Supplies

Register

Klausimas apie oro srauto į Custom byla

Reply

Temos įrankiai
Old Spalis 8, 2008, 15:00
Narys

Default Klausimas apie oro srauto į Custom byla

Sveiki, aš planuoju statyti visiškai Custom medinis atveju iš riešutmedžio. Aš planuoju turėti 2 120mm įleidimo gerbėjų priekyje ir 2 120mm Outtake gerbėjų viršuje .... Dabar klausimas, ar man tikrai reikia Outtake ventiliatorius ant nugaros? Žinau, šilumos kilimo ir aš galėčiau padaryti, kad mano CPU Radiator Fan taško iki tiek tai ten tikrai bet skauda keičiant savo bendrą oro srautą ir tuo atveju iš priekio į nugaros, kad daugiau visą į viršų metodą?

Be to, kas turite pasiūlymų dėl montavimo ventiliatoriai ant medžio? I'm trying to išvengti tiesioginio prijungimo dėl rezonanso, tai aš planuoju aplink ventiliatoriaus nedidelis sluoksnis putos arba guma, arba kas nors, ir tada daryti taip, kad būtų medienos dydžio sutvertas, ir užtikrinti jos viduje, kad jungiklis, niekada realiai užtikrinti ventiliatoriaus medienos. Any ideas būtų gražus, aš labai arti nuo to, tai vienintelis mano Tvora tikrai.
Old Spalis 8, 2008, 15:19
Donorų grupės

Norėčiau tik pasakyti, kažkiek gumos poveržles arba kažką panašaus ir naudoti juos tarp varžto, ventiliatorius, ir bylos, kurios turėtų sudrėkinti nustatytos vibracijos, taip pat apie aušinimą, reikia bauda, taip pat, jei ant kalno PSU viršuje gale , kad taip pat padės oro srautas iš nugaros.

Mano sistema: Pirma OC

Procesorius (-iai):
Intel E2180@2.85
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE GA-P35-DS3L
RAM atmintis:
2x1GB OCZ PC2-9200 reaper CL5
Graphics Card (-ai):
Gainward ATI 3.850
Garso plokštė:
laive
Kietasis diskas (-ai):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Aušinimas:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Tinklas / Internetas:
laive / tariamai 10Meg Virgin kabelis
Monitorius (-ai):
ViewSonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacinė sistema (-os):
XP Home
Old Spalis 8, 2008, 16:47
Narys

Aš iš tikrųjų planuoja tai iš apačios gale maitinimo prijungimo šiuo atveju sumažinti kabelis netvarkos ir padaryti montavimas lengviau. Ačiū apie oro srauto, aš maniau, kad gerai ... we'll see kas kai kiti žmonės galvoja. I could just naudoti guminį įdėklą .... mes matyti, kad taip pat.
Old Spalis 8, 2008, 23:11
Donorų grupės

Ar tikrai norite riešutų atveju? Žinau, tai ne ką klausiama apie bet man įdomu. Su gana pastovi Extreme šilumos pakeitimus, bus ne mediena turi tendenciją plėstis ir sutarčių sukelia problemų? Nėra priežasties gamintojai naudoja šią Nasty plastiko šūdas ir tai todėl, kad plastikas yra gana inertiška. Aš žinau, ką Gruzija saulė bus su medienos durys (raudonmedis, ąžuolas, riešutas, tai dar ne viskas, aš įdėti medienos durys namuose, kad kainuos daugiau nei 20.000 $ Pop, Hell įdėti maždaug milijono dolerių durys į Evander Holyfield namuose), o apatinė eilutė yra ta, kad jie deformuoti. Su absorbuojamas temps apie 110 m. už 120f-kai saulė beats, nustatantis jų ir oro kondicionavimo viduje palikti juos cool 73f, visų pragaro breaks loose. Išorinių crack, žievė, grūdai pradeda atskirti, tt .........

Jūs turite pakeisti sąlygas su kompiuteriu, nes vidaus temps yra aukštos temperatūros mušti Hell iš vidinis paviršius medienos, o išorinis veidas bus temperatūra kyla daug šilumos. Be to, šiluma negali net kompiuterio korpusą.

Kaip jūs Join dalys? Aš jokiu būdu kompiuterių ekspertas, bet turiu pateikti iš medžio gabalas ar du kartu prieš ........ Žinau, kad buvo daroma anksčiau, bet man įdomu, kaip sėkmingai.

PASTABA: I ištirti šį beveik valandą pabandykite rasti apie šilumos klausimą atsakyti, ir galiausiai rasti čia. http://www.bit-tech.net/modding/2008...wood-by-cc3e/1

Jis taip pat aptaria savo gerbėjas klausimą ir mano stalių klausimą. Please let me know how it turns out, kaip aš norėčiau padaryti tą patį, jei aš kada rasti laiko. (Aš tikrai turės įrankiai lol).
Old Spalis 9, 2008, 07:50
Narys

Na ... Aš padariau daug minties, kad montuojant viskas, aš ne įdėjo daug minties, kad dėl to, kaip ši sausa mediena, ji buvo džiovinti Tikėjimo, tada sėdi maždaug 2 metus. Ant viršaus, kad būsiu, nustatantis gana mažai sluoksnių polyeurothane viduje ir išorėje Šiuo atveju ir aš figūrą ore juda per ją ir išlaikyti padorų temperatūra neturėtų sukelti Per daug bėdų, jei aš naudoju labai stiprus sąnarių (pirštų jounts į 4 pagrindines kampuose). I live in Michigan ir kai oras lauke šalta, šilumą į vidų, ir kai karšta lauke, AC yra viduje. Tad ji yra santykinai pastovi temperatūra su kompiuteriu yra iš saulės visą laiką. Aš parengia nors ir nuskaityti ją suteikti jums savo visai koncepcijos idėja, todėl man šiek tiek, tai gali būti tik vėliau vakarą ar kažką. Ir ačiū jums labai už nuorodą, nors aš mačiau tą straipsnį ir jo medžio apdirbimo yra už mane truputį. Bet šiuo atveju yra gana įspūdingas. Aš planuoju turėti kažką daugiau pagrindinių, bet vis dar labai unikalus. Pamatysite, ką reiškia, kai aš nuskaityti iki brėžinys.
Old Spalis 9, 2008, 08:09
Donorų grupės

Radau kai kurie kiti, bet jie buvo naudojama pušis. Šis straipsnis buvo tik vienas aš atėjau, kad visos). buvo kietos kietos medienos (o ne metalo ar plastiko dėžutė su medienos fanera pridėta), ir b). spręsti šilumos klausimą.

Atsikėlę vyksta, jei turite kokių nors klausimų, medžio apdirbimo Feel free to PM man. Taip, ši svetainė yra sukurta nors, jums teks atlikti keletą postų prieš jūsų PM funkcija tampa aktyvi. Tuo tarpu, I'll check out kai medienos svetainėse I've used pamatyti, jei bet kurio iš jų padarė medienos ir perduoti informaciją apie jus. Kaip ir sakiau, norėčiau sukurti medienos vežimo atveju, bet aš išlaidas visas mano laisvas laikas dabar bando sužinoti apie kompiuterio priedams, kad byla teks laukti.
Old Spalis 9, 2008, 13:00
Narys

Alright thanks for that. Taip, aš žinau, Pušų yra spygliuočių, kad jis būtų linkę metmenys lengviau. Riešutas yra labai kietos medienos akivaizdu, kad yra sausas ir jis nebus metmenys pernelyg lengvai visai. Aš atlikau nemažai medienos projektų ir jei aš nesu pajėgi Mano tėtis gali pateikti keletą patarimų. Man pasisekė, kad abu tėtis ir medienos apdirbimo senelis, tiek su pilna woodshops ne mano žinioje. I'll get some planus, bet vėliau šįvakar po kelių AP Physics dirbti ir tada aš galbūt šiek tiek nuotraukų, kaip aš būdas palei į projektą, kai aš pradedu.
Old Spalis 9, 2008, 13:28
Donorų grupės

Taip, būtų gerai, jei jūs galėtumėte padaryti, pavyzdžiui Fotodienoraštis sort of thing statybos, bus įdomu pamatyti, kaip jis
Old Spalis 9, 2008, 13:36
Donorų grupės

medienos išlaiko šilumą ar taip i banda tiek daugiau gerbėjų, tuo geriau!

Mano sistema: UBR žaidimų kompiuteris

Procesorius (-iai):
Q6600 G0 @ stock aušinami AC šaldikliai
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE ep45 DS3R
RAM atmintis:
2GB DDR2 800
Graphics Card (-ai):
4.870 1gb
Garso plokštė:
laive
Kietasis diskas (-ai):
160GB 7200rpm IDE
Optical Drive (s):
DVD-ROM Combo DVD + /-RW
Case / PSU:
modded + dažytos atveju m / 1kW Antec
Aušinimas:
2 120mm ventiliatoriai 4 80mm ventiliatorius ir HDD
Tinklas / Internetas:
dvigubas GIGABYTE LAN
Monitorius (-ai):
24 "Acer
Operacinė sistema (-os):
Windows XP
Old Spalis 9, 2008, 18:52
Narys

Atsiprašau, kad negaliu pateikti kažką vakarą, gali tekti palaukti iki šio savaitgalio. Dėkojame už paramą, tai ką aš norėjau padaryti jau seniai. Tiesiog pagaliau vis aplink jį.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
My Custom Pc Byla Modifikacija pete21 Cases & Power Supplies 216 Birželis 20, 2009 11:24
CUSTOM COMPUTER Byla Pagamintas iš Plexi Stiklas atthelefthandovgod Cases & Power Supplies 3 Kovas 23, 2009 12:16
Labai svarbus klausimas apie teismų ventiliatoriaus galia ilop12 Cases & Power Supplies 12 31 sausis 2009 17:57
CASE FAN klausimas ilop12 General Hardware Chat 4 12 sausis 2009 02:54
Kiek oras jums rekomenduoti šį Watercooling nustatymus? Compasky General Hardware Chat 1 Kovas 11, 2008 00:04
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.