![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi, es plānoju izveidot pilnīgi pasūtījuma koka lietu no Walnut. Es plānoju būt 2 120 mm ieplūdes līdzjutēju priekšā un 2 120mm outtake fani uz augšu .... Tagad jautājums ir, man tiešām ir nepieciešams outtake ventilatoru atpakaļ? Es zinu, siltuma pieaug, un es varētu darīt manu CPU Heatsink Fan punktā, līdz tā ir tiešām jebkurš ievainots mainīt manā kopējā gaisa plūsma šajā gadījumā no virspuses, kas vēl priekšā to top metodi? Tāpat ikvienam ir ieteikumi uzstādīšanai līdzjutējiem uz koka? Es cenšos, lai izvairītos no tiešas mount dēļ rezonanse, tāpēc es plānoju surround fanu nelielu slāni putas vai gumijas vai kaut ko, un tad to cutout minētā lieluma koks, un nodrošinātu tā iekšpusē, ka cutout, bez kādreiz faktiski nodrošināt ar ventilatoru, kas koksni. Jebkuras idejas būtu jauki, es esmu diezgan tuvu, lai sākot ar šo, šis ir mans vienīgais uzbrukums tiešām. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es vēlētos teikt, dabūt gumijas paplāksnēm vai kaut kas līdzīgs, un izmantot tos starp skrūves, ventilators, un lietu, kam vajadzētu samitrināt nosaka vibrācijas, arī par dzesēšanu, tai būs labi, arī, ja jums uzstādīt PSU augšā aizmugurē , kas palīdzēs arī gaisa plūsma no muguras.
| |||
| |||
| Es tiešām plāno darīt apakšējā aizmugures barošanas mount par šo gadījumu, lai samazinātu kabelis jucekli un lai montāžas vieglāk. Paldies par gaisa plūsmu, es domāju tā, kā arī ... mēs redzēsim, ko daži cilvēki domā. Es varētu tikai izmantot gumijas paplāksni .... mēs redzam, ka labi. |
|
| |||
| |||
| Vai jūs tiešām vēlaties valriekstu gadījumā? Es zinu, tas nav tas, ko tu jautā par, bet es esmu ziņkārīgs. Kas mainījies pārmērīgu karstumu izmaiņas, nebūs koks ir tendence paplašināties un līgumu, kas rada problēmas? Ir iemesls ražotājiem izmantot šo vētraina plastmasas crap un tas ir tāpēc, ka plastmasa ir diezgan inerta. Es zinu, ko Gruzija saules darīs koka durvis (sarkankoks, ozols, riekstkoks, you name it, I've izvirzīti koka durvis mājas, kas maksā vairāk nekā $ 20.000 pop, elle man apmēram miljonu dolāru vērtībā durvis in Evander Holyfield mājā), un ir tāds, ka viņi velku. Ar uzsūcas temps 110 no ārpuses 120F, kad saule sit uz leju viņus un gaisa kondicionēšanas no iekšpuses paturēšanai atdzist 73f, visi elle pārtraukumiem brīvs. Ārējām malām kreka, mizas, graudu sāk atdalīšanai, uc ......... Jums ir mainīt nosacījumus, jo datoru, jo iekšējā temps ir augsts siltuma beating hell out of iekšējai virsmai koksnes, bet ārējās virsmas būs vērojama temperatūras daudz vēsākas. Arī siltuma nav pat datora gadījumā. Kā Jūs pievienoties daļām? Es nekādā ziņā dators eksperts, bet esmu koka gabalu vai divatā līdz ........ Es zinu, tas ir darīts līdz šim, bet es brīnos, cik veiksmīgi. PIEZĪME: I izpētītas šīs gandrīz stunda, lai mēģinātu rast atbildi par siltuma jautājums un beidzot atklāja šeit. http://www.bit-tech.net/modding/2008...wood-by-cc3e/1 Viņš arī pievēršas jūsu ventilators jautājumu, kā arī manas galdniecības jautājumu. Please let me know, kā izrādās, kā es mīlu, lai to pašu, ja es kādreiz atrast laiku. (I noteikti ir rīki lol). |
|
| |||
| |||
| Nu ... Man ir jādara plašas domas līdz montāža viss, man nav laidis daudz domu, lai deformācijas dēļ, kā sausa šo koksni, tas ir kamerā žāvētu, un tad apsēdās apmēram 2 gadus. Papildus, ka man būs ko nosaka diezgan maz slāņi polyeurothane no iekšpuses un ārpuses ar šo lietu, un es skaitli ar gaisu pārvietojas caur to un uzturēt pienācīgu temperatūru nevajadzētu radīt pārāk daudz problēmu, ja es izmanto ļoti spēcīgas locītavu (pirkstu jounts par 4 galvenie stūriem). Es dzīvoju Mičiganā un, kad laika apstākļi ir auksts ārpuses, siltumu iekšpusē, un, kad tas ir karsts ārpuses, AC atrodas iekšpusē. Tāpēc ir samērā nemainīga temperatūra ar datoru ir no saules visu laiku. Es sagatavo kaut ko un skenēt to, lai dotu jums priekšstatu par visu manu koncepciju, lai dotu man mazliet, var nebūt tikai vēlāk šovakar vai kaut ko. Un paldies jums daudz norāžu, lai gan esmu redzējis, ka raksts un viņa kokapstrādes ir tikai man mazliet. Bet tādā gadījumā ir diezgan iespaidīgs. Es plānoju kaut kas vairāk, pamata, taču joprojām ir ļoti unikāla. Jūs redzēsiet, ko es domāju, kad es scan up zīmējumu. |
|
| |||
| |||
| Es atradu dažas citiem, bet viņi izmanto priedes. Šis pants ir tikai man nāca šķērsām pāri). bija cieta cieta koksne (atšķirībā no metāla vai plastmasas korpusā ar koka finieris pievienots), un B). jārisina siltuma jautājumu. Kad jums iet, ja jums ir kādi kokapstrādes jautājumi nekautrējieties PM man. Veids vietne ir izveidota, lai gan, jums būs jāpieliek vēl dažus amatus, pirms jūsu PM funkcija kļūst aktīvs. Tajā pašā laikā, I'll check out daži kokapstrādes vietnes Esmu izmantojis, lai redzētu, vai kāds no viņiem ir veikuši koksnes lietu un nodot informācija par Jums. Kā jau teicu, es labprāt vēlētos, lai veidotu koku gadījumā, bet es esmu izdevumu visi mani pieejamo laiku tieši tagad cenšas apgūt datoru innards tā lieta nāksies gaidīt. |
|
| |||
| |||
| Alright thanks for that. Jā, es zinu Priede ir skujkoku tā tas parasti velku vieglāk. Valriekstu ir ļoti grūti koka acīmredzot tā ir sausa, kā arī tas nav šķēru pārāk viegli vispār. Man ir darīts diezgan maz koksnes projekti un, ja es neesmu iespējams mans tētis var sniegt dažas norādes. Es esmu laimīgs, nepietiek, lai būtu gan tētis, un vecvecāki ir kokapstrādes, gan ar pilnu woodshops manā rīcībā. Es nopirkšu daži plāni, bet vēlāk šovakar pēc dažiem AP fizika strādā un tad es varbūt jāņem dažas bildes kā es režīmā kopā ar projektu, ja man sākuma. |
|
| |||
| |||
| Jā, būtu labi, ja jūs varētu darīt, piemēram, fotogrāfiju dienasgrāmata veida lieta par būvniecību, būs interesanti redzēt, kā tas ir |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| koks saglabā siltumu vai tāpēc es ganāmpulks tik daudz fanu labāk!
| |||
| |||
| Žēl, ka es varu nesagatavota kaut ko šovakar, tā var būt jāgaida līdz šīs nedēļas nogalē. Paldies par visu atbalstu, tas ir kaut kas es esmu gribēju darīt sen. Vienkārši beidzot kļūst ap to. |