![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, mám v pláne vybudovať úplne vlastné drevenou prípad z vlašských orechov. I plán na 2 120 mm sacie ventilátory v prednej a 2 120 mm outtake ventilátory na začiatok .... Teraz je otázka, čo skutočne potrebujete outtake ventilátor na zadnej? Viem, že teplo stúpa a som mohol urobiť môj chladič CPU Fan bodu tak je tam naozaj žiadne zranil pri zmene mojej celkovej prúdenie vzduchu v prípade od prednej k zadnej do viac front na začiatok metóda? Aj každý, kto má námety pre montáž ventilátorov na drevo? Ja som sa snaží vyhnúť priamej pripojiť vďaka rezonanciu, takže mám v pláne okolo ventilátora v malej vrstvu peny alebo gumy alebo tak niečo, a potom urobiť výrez tejto veľkosti v lese, a zabezpečiť, že vo vnútri, že vystrihovánky, bez niekedy skutočne bezpečné ventilátor na drevo. Akékoľvek myšlienky by bolo pekné, som dosť blízko, aby počnúc takto, to je moja jediná naozaj přepadení. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Chcel by som len povedať nejaké gumové podložky, alebo niečo podobné a ich použitie medzi skrutkou, ventilátor, a veci, ktoré by mali tlmiť vibrácie nadol, aj o chladenie, mal by byť v pohode, aj keď pripojíte PSU v hornej zadnej , že pomôže aj prietok vzduchu v zadnej.
| |||
| |||
| Já vlastně pláne urobiť spodnej zadnej napájanie pripojiť k tomuto prípadu znížiť kábel neporiadok a montáž jednoduchšie. Vďaka o prúdenie, myslel som, že to rovnako ... uvidíme, čo niektorí ostatní ľudia myslia. Mohol som len použiť gumovou podložkou .... uvidíme na tom rovnako. |
|
| |||
| |||
| Ste si istí, že chcete walnut prípad? Viem, že to nie je to, čo ste chcela, ale asi som zvedavý. S relatívne konštantnej extrémnych tepelných zmien, nebude dreva majú sklon k rozšíreniu a zmluvy spôsobuje problémy? Nie je dôvod používať túto nasty výrobcu plastových svinstvo a je to preto, že plastová je pomerne inertný. Ja viem, čo sa Gruzínsko nedeľu bude robiť na drevených dverí (mahagón, dub, orech, je to meno som dať drevené dvere do domov, ktoré stojí viac ako 20.000 dolárov pop, to by som asi milión dolárov dvere Evander Holyfield v dome) a na spodnom riadku je to, že osnova. Sa vstrebáva temps 110-120F na vonkajšej strane, keď slnko bije si na ne a klimatizácia na vnútorné vedenie im cool 73f, všetky pekla prestávky voľné. V mimo crack, kôry, obilia začína odlúčenia, ect ......... Máte reverznej podmienok s počítačom, pretože vnútorné temps sú vysoko tepelne bití sakra z vnútorný povrch dreva, zatiaľ čo vonkajšie tvár budú vystavené teplotám oveľa chladnejšie. Také teplo nie je ani v prípade počítača. Ako sa vám pripojiť sa k časti? Já jsem v žiadnom prípade počítačového odborníka, ale musím dať kúsok dreva alebo dva dohromady pred ........ Viem, že to bolo predtým, ale já si s akým úspechom. Poznámka: Aj tento prieskum za takmer hodinu pokúsiť sa nájsť odpoveď na otázku a tepla konečne našiel jeden tu. http://www.bit-tech.net/modding/2008...wood-by-cc3e/1 Ten sa tiež zameriava na Vaše otázky a moje fanúšik stolárstva otázku. Prosím, dajte mi vedieť, ako sa ukáže, ako rád by som to isté, kdybych niekedy nájsť čas. (Ja určite mať nástroje lol). |
|
| |||
| |||
| No ... Som urobil rozsiahle myslenia do montáže na všetko, I didn't klásť si do warping, pretože, ako suché tohto dreva je, že to bol peci vysuší a potom sobotu približne za 2 roky. Na vrchole som sa stanovujú pomerne málo vrstiev polyeurothane na vnútorné a vonkajšie tohto prípadu, a já údaj vzduchu pohybujú sa cez neho a udržať slušný teplota by nemala spôsobiť príliš veľa ťažkostí, ak môžem použiť veľmi silné kĺby (prsty jounts na 4 hlavné rohy). Žijem v Michigane a pri chladnom počasí je vonku teplo je vnútri, a keď je vonku horúco, že AC je vnútri. Takže je to relatívne konštantnej teploty s počítačom je z nedele na všetky časy. I pripraví niečo a scan to, aby vám predstavu o mojej celý koncept, tak mi dajte trochu, nemusí byť až neskôr večer, alebo tak niečo. A děkuji moc za odkaz, keď som videl tento článok a jeho pracovné dreva je trochu mimo mňa. Ale, že prípad je docela pôsobivý. Mám v pláne niečo viac základných, ale stále veľmi ojedinelá. Uvidíte, čo mám na mysli, keď som skenovania až výkresu. |
|
| |||
| |||
| Našiel som nejaké iné, ale boli pomocou borovice. Tento článok bol jediný som sa stretol, že A). bolo pevné tvrdé drevo (na rozdiel od kovových alebo plastových prípade drevenej dyhy pridaný) a B). zaoberal otázkou tepla. Keď ísť, ak máte nejaké drevo pracovných problémov neváhajte PM mě. Mimochodom stránok je nastavené aj keď budete musieť urobiť ešte niekoľko miest, ako vaša PM funkcia sa aktivuje. Medzitým som si vyskúšať niektoré drevospracujúci stránkach som sa používa s cieľom zistiť, či niektorý z nich urobili prípade dreva a prejdú info na vás. Ako som už povedal, rád bych postaviť drevené veci, ale som výdavky všetky moje časové teraz snažia dozvedieť sa o počítače, tak vnútornosti prípade sa bude musieť počkať. |
|
| |||
| |||
| Dobre vďaka za to. Jo, já vím, borovice je mäkké, takže by malo tendenciu zprohýbat ľahšie. Orech je veľmi tvrdé drevo, aby bolo jasné, suché a to nebude príliš ľahko osnova vôbec. Som urobil pomerne málo dreva projektov a ak nejsem schopný táta môže dať nejaké odkazy. Ja som to šťastie, že ako otec a dedko v dřevozpracujícím, obe s plnou woodshops na môj dispozícii. Uvidíme nejaké plány až neskôr večer po práci AP fyzika a potom uvidíme možno trvať aj niekoľko fotiek, ako som Spôsob spolu v projekte, kedy som start. |
|
| |||
| |||
| Áno, by bolo dobré, keby ste sa ako fotografiu denník akési vec k výstavbe, bude zaujímavé sledovať, ako to chodí |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| drevo udržuje teplo alebo aj stáda tak viac fanúšikov, tým lepšie!
| |||
| |||
| Je mi ľúto, že nemôžem dať niečo večer, môže si počkať, až tento víkend. Ďakujeme za podporu všetkým, je to niečo, čo som chcel urobiť už dlho. Prostě konečne dostáva okolo nej. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Moja Vlastné Pc Case Kompiluje | pete21 | Prípady & Napájacie zdroje | 216 | 20. jún 2009 11:24 |
| Vlastné Počítačová Case Made Od plexi sklo | atthelefthandovgod | Prípady & Napájacie zdroje | 3 | 23. marca 2009 12:16 |
| Veľmi dôležitá otázka, o prípade fanúšik moc | ilop12 | Prípady & Napájacie zdroje | 12 | 31. január 2009 17:57 |
| Prípad fanúšik otázku | ilop12 | Všeobecné Hardware Chat | 4 | 12. januára 2009 02:54 |
| Koľko prúdenie sa hodí na túto watercooling nastavenia? | Compasky | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 11. marec 2008 00:04 |
| Thread Tools | |
| |