![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хи, И план за изградњу потпуно прилагођени дрвених предмета из ораха. Планирам да има 2 120мм узимању навијача у предњем и 2 120мм оуттаке навијача на врху .... Сада је питање, да ли заиста потребна оуттаке вентилатор на задњој страни? Знам топлина нарасте и ја могао направити да се моји ЦПУ Хеатсинк Фан истакнути како је тамо стварно било којем озлијеђен у промену укупног проток ваздуха у случају из предњег у леђа, како би више испред то топ метода? Такође, свако ко има предлоге за монтажу навијача на дрва? Им 'тежак да бисте избегли директан монтирати захваљујући резонанција, па сам план за сурроунд вентилатора у малом слој пјена или гуме или нешто, а затим направити изрезом тог величини у дрво, и сигурно је да се унутар оцрт, без икад заправо осигуравање фан НА дрва. Било који идеја би било лепо, ја сам прилично близу почетне ово, ово је мој једини холдуп стварно. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ја бих само рећи добити неки уасхерс гуме или нешто слично и користити их између вијак, вентилатора, и случај, који би требао намочити доун вибрације, такође о хлађења, то би требало да буде у реду, исто тако, ако монтирање псу на врху задње , која ће такође помоћи у ваздух исцурити у леђа.
| |||
| |||
| ЈА заиста планирамо направити дну задње напајање монтирати на овом случају како би се смањила кабл паничарити и учинити лакше монтаже. Хвала о проток ваздуха, мислио сам како добро ... ћемо видети шта неки други људи мисле. Ја могу само да користе машину за прање гума .... ћемо видети на који ас уелл. |
|
| |||
| |||
| Јесте ли сигурни да желите да ораха случај? Знам да није оно што је питао о али ја сам знатижељан. Уз релативно константан екстремних врућина промене, неће дрвета имају тенденцију да се прошире и уговор узрокује проблеме? Ту је разлог произвођачи користили ову гадно срање пластике и то је зато што је прилично инертан пластике. Знам шта је Грузија недеља ће учинити на дрва врата (махагони, храст, орах, име ти га сам стави дрвена врата у кућама које коштају више од 20.000 $ искачућем, доврага, ставио сам на око милион долара вредан врата Евандер Холыфиелд у кућу), а дно црта је да они витоперити. Са апсорбован Темпс 110-120Ф на спољним кад сунце тући доле на њих и климатизација На унутрашњој их одржи кул 73Ф, све доврага бреак лабаве. Тхе оштећена хартија прасак, гулити, жита почиње одвајање, итд ......... Имате Реверсе условима са рачунаром пошто унутрассње Темпс високе топлоте са премлаћивање доврага из унутрашњости лице од дрвета, док је спољни суочити ће се суочили температурама знатно хладњак. Такође врућине није чак ни у случају рачунар. Како ће вам се придруже делове? Им 'не значи рачунарски стручњак, али сам ставио комад дрва или два пре заједно ........ Знам да је урађено и пре, али сам чудо колико успешно. НАПОМЕНА: За ово сам истраживао близу сат времена да покуша пронаћи одговор о питању топлотне енергије и на крају пронашао један овде. хттп://ууу.бит-тецх.нет/моддинг/2008...уоод-бы-цц3е/1 Такође је адреса вашег фана моје питање и столарија питање. Молимо вас јавите ми како то испада као бих љубав учинити исту ствар ако сам икада наћи пут. (Ја свакако имати алати лол). |
|
| |||
| |||
| Па ... Имам испуњавања опсежног мислио на монтажу свега, нисам пуно мислио ставити на савијање због како ово дрво је суво, то је пећи осушене, а потом субота око 2 године. На врху сам да ће бити прилично полагања неколико слојева на полыеуротхане унутар и ван овог случаја, а ја лик са ваздуха креће кроз њу и задржати пристојан Температура не би смела да изазове превише невоља ако користим врло јаке зглобове (прст јоунтс на 4 угла). Живим у Мичигену, а када време је хладно вани, врућине на унутра, а кад је вруће изван је АЦ на унутра. Тако да је релативно константна температура са рачунаром се од сунца у сваком тренутку. Ја ћу нешто саставити и испитати га да вам идеју мог целог концепта, тако да ми дају мало, он можда неће бити све до вечерас, или нешто касније. И хвала ти пуно за линк, мада сам видео да је рад и његова обрада дрвета је мало иза мене. Али том случају је прилично импресиван. Планирам да имају нешто више основних, али и даље врло јединствен. Видјет ћете шта мислим кад сам скенирати до цртања. |
|
| |||
| |||
| Нашао сам неке друге, али они су помоћу бора. Тај чланак био је само један ЈА је дошао преко да А). солид је тешко дрво (за разлику од металним или пластичним случају дрво додато фурнира) и Б). обратили су се топлина проблем. Када се дешава, ако имате било каквих питања обрада дрвета слободно ПМ ме. Начин на који су странице поставили ипак, потребно је да направи још неколико постова пре свог ПМ особина постаје активан. У међувремену, И'лл цхецк оут неким локацијама уоодуоркинг сам се да ли је било која од њих учинио дрво случај и положити информација о вама. Као што сам рекао, ја бих љубав да изграде дрво случај, али ја сам све моје трошење времена на располагању одмах покушава упознати рачунар утробе па случају ће морати сачекати. |
|
| |||
| |||
| Добро хвала за тај. Да, знам Пине је меко дрво, тако да би тенденцијелно витоперити лакше. Орах је врло тврд дрво тако да се очито сува и он неће витоперити сувише лако ат алл. Учинио сам доста дрва пројеката, а ако нисам способан мој тата може да да неке индикаторе. Ја сам довољно срећан да су како тата и деда у уоодуоркинг, оба са пуним уоодсхопс на мом располагању. Ја ћу добити неки планови се касније вечерас након неких АП физике радити и онда ћу можда узети неке слике као што сам моду заједно у пројекту кад сам почетак. |
|
| |||
| |||
| Да, би било добро ако би могао направити сличан фото дневник врста ствар изградњу, бит ће занимљиво видјети како иде |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| дрво задржава топлоту или стадо па сам тако да се више навијача на боље!
| |||
| |||
| Зао ми је што не моћи сам подићи нешто вечерас То мај морати чекати док се овај викенд. Хвала за сву подршку, то је нешто сам желела да учини за дуго времена. Довољно је да коначно добије око њега. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Мы Пц Цасе прилагођени Буилд | пете21 | Цасес & Поуер Супплиес | 216 | 20. јуна 2009 11:24 |
| Цомпутер Цасе прилагођени од Плекс стакло | аттхелефтхандовгод | Цасес & Поуер Супплиес | 3 | 23 март 2009 12:16 |
| Врло важно питање о случају вентилатора напајања | илоп12 | Цасес & Поуер Супплиес | 12 | 31 јануар 2009 17:57 |
| А цасе фан питање | илоп12 | Генерал Хардуаре Цхат | 4 | 12 јануар 2009 02:54 |
| Колико проток ваздуха да ли препоручити за ову уатерцоолинг сетуп? | Цомпаскы | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 11 март 2008 00:04 |
| Тхреад Тоолс | |
| |