![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba, Ceviz dışında tamamen özel ahşap kutu oluşturulması planlıyoruz. Ben ön ve üst .... 2 120mm outtake fanlar 2 120mm tüketiminizi hayranları için planı Şimdi soru, ben arkasında bir outtake hayranıyım gerekir Gerçekten? Ben ısı yükselir biliyorum ve ben çok benim CPU Heatsink Fan noktası yapabilirim orada gerçekten herhangi bir durumda, geri ön benim toplam hava akımı değişen zarar, daha üst yöntemi için cepheye mi? Ayrıca, herkes ahşap üzerinde montaj hayranları için önerileriniz var mı? Ben doğrudan rezonans nedeniyle monte önlemek için, bu yüzden için köpük ya da lastik ya da küçük bir tabaka ve sonra fan çevreleyen tahta bu boyuttaki bir şalter yapmak plan çalışıyorum ve şalter içinde güvenli Hiç aslında ahşap İÇİN fan güvence olmadan. Herhangi bir fikir güzel olacaktır, ben bu güzel başlamak yakın oldum, bu benim sadece bekliyorsun Gerçekten. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sadece biraz lastik washers veya benzeri elde söyleyebilirim ve vida, hayranların arasında kullanmak, ve olgu, bu da soğutma hakkında titreşim aşağı engellemek gerekir, bu da sorun olmaz eğer üst arka adresindeki PSU monte Bu da geri dışarı hava akışı yardımcı olacaktır.
| |||
| |||
| Aslında bir alt arka güç kaynağı yapmak için bu davayla ilgili montaj kablo yığılmayı azaltmak ve montaj kolaylaştırmak planlıyoruz. Bir hava akımı hakkında teşekkürler, ben de çok düşündüm ... bazı diğer insanların ne düşündüğünü görürsünüz. Sadece lastik pul .... kullanabilirsiniz bu kadar iyi görürsünüz. |
|
| |||
| |||
| Size bir ceviz durumda istediğinizden emin misiniz? Ben ne sorular değil bilmek ama merak ediyorum. Bu oldukça sabit aşırı ısı değişiklikleri ile değil, ahşap bir eğilim genişletmek ve sözleşme sorunlara neden olur? Bir nedenle üreticiler bu kötü plastik bok kullanımı ve çünkü plastik oldukça asal it's. Ben Gürcistan Pazar bir ahşap kapı (Maun, Meşe, Ceviz, bunun adı ne yapacağız, ben koymak sonra evde ahşap kapılar biliyorum maliyet fazla 20.000 $ bir pop, ben bir milyon dolar kapı değer katmak cehennem Evander Holyfield evine) ve alt satırında bu eğrilmesi olduğunu. 110 absorbe temps ile-120F dışarıdan bir Pazar aşağı onları ve klima iç onları 73F serin bir kalmasını sağlar, her şey serbest tatili yendi. Bu outsides crack, soyma, tahılın, EKT ......... ayıran başlar Sen iç temps ısı ise dış yüzü sıcaklıklara kadar soğuk karşılaşmış olan ahşap iç yüzü defol sopa ile yüksek bir bilgisayar mademki ile ters koşullar var. Ayrıca ısı bile bir bilgisayar durumda değildir. Nasıl parçalar katılacak? Ben bir bilgisayar uzmanı ile, ancak ........ önce ahşap bir parça ya da iki arada koydum Ben daha önce yapıldığını biliyorum, ama acaba ne kadar başarılı. NOT: Bir saate yakın için ısı sorunu hakkında bir cevap bulmak ve denemek için sonunda buradan buldum bu araştırılmış. http://www.bit-tech.net/modding/2008...wood-by-cc3e/1 O da hayranıyım soru ve doğrama soru adresleri. Eğer her zaman bulmak gibi ben de aynı şeyi yapmak istiyorum lütfen bana bildirin nasıl çıkıyor. (Kesinlikle) araçları lol var. |
|
| |||
| |||
| Şey ... Ben ve herşeyi montaj, fazla olduğu için, bu olmuş fırın kuru kuru nasıl bu ağaç yüzünden bu warping tahmin etmek değil mi, ve geniş düşünce yaptım sonra 2 yıl için yaklaşık Cumartesi Eğer çok ben aşağı çok fazla sorun neden gerekir iç ve bu durum dışında, ve ben hava yoluyla hareket şekil ve tutmak bir sıcaklık üzerine polyeurothane ve epeyce katmanları döşeme olacak üzerine 4 ana kenarında güçlü eklemler (parmak jounts). Ben Michigan ve canlı bir hava soğuk dışında ise, ısı içinde olduğunu ve ne zaman bu kadar sıcak dışında, AC içinde yer alıyor. Dolayısıyla bu, bilgisayar güneşin her zaman dışarı olmak üzere bir sabit sıcaklık's. Bir şey yukarı çekmek ve bu benim tüm kavramı hakkında bir fikir vermek için tarama, bu yüzden bana biraz verin, bu olmayabilir kadar sonra gece falan. Ama ben gördüm ve çok bağlantı için, yazı ve ahşap çalışma beni aşan bir parçasıdır teşekkürler. Ama bu durumda etkileyici Quite olduğunu. Bir şey daha temel var, ama hala çok özel bir plan. Sen Ben bir çizim kadar tarama ne anlama geldiğini görürsünüz. |
|
| |||
| |||
| Bazı diğerleri bulundu ama kullandığınız çam. Bu makale, sadece bir ben karşılaştım o C). (as ahşap kaplama plastik durumda metal veya karşı katı sert ağaç oldu) ve katma B). ısı sorunu ele. Ne zaman olacak herhangi bir ahşap konularda çalışan varsa, PM yaz çekinmeyin. Bu arada site de kurulur, siz AM özelliği önce birkaç gönderi yapmak zorundasın etkin hale gelir. Bu arada, ben varsa onları bir ağaç durumda yaptım ve size bilgi geçmek için kullanan bazı ahşap siteleri kontrol edeceğiz. Dediğim gibi, bir tahta kutu oluşturulması istiyorum, ama şu anda hakkında bilgisayara bu durumda beklemek zorunda gidiyor bağırsaklar öğrenmeye çalışıyorum tüm mevcut zaman harcama yaşıyorum. |
|
| |||
| |||
| Bunun için Tamam teşekkürler. Evet, biliyorum Çam bir böylece daha kolay eğrilmesine eğilimi de yumuşak olduğunu. Ceviz çok sert ahşap de çok kolayca tüm eğrilmesi won't açıkçası çok kuru olabilir. Ve eğer babam bazı noktalar verebilir yetenekli değilim biraz ahşap proje yaptınız. Yeterince hem baba ve ahşap bir dede için, tam woodshops iki ile gösteren şanslı duyuyorum. Olarak proje boyunca ben modu ben başladıktan sonra bazı AP fizik iş ve sonra belki bazı resimler alır Ben daha sonra bu gece bazı planları alırsınız. |
|
| |||
| |||
| Eğer inşaat şey bir fotoğraf günlüğü sıralama gibi yapabilirim Evet, çok ilginç olacak nasıl gittiğini görmek güzel olurdu |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ağaç daha fanlar daha iyi çok sıcak ya da öylesine i sürüyü korur!
| |||
| |||
| Ben bu gece bir şeyler çıkarmak değil Üzgünüz, Bu hafta kadar beklemeniz gerekebilir. Tüm destek için teşekkür ederim, ben uzun zamandır yapmak istediğim sonra bu şey. Sadece son olarak çevresinde var. |