менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Справа & блоки живлення

Register

Питання про повітряний потік у випадку для користувача

Reply

Різьба Інструменти
Old 8 жовтня 2008, 15:00
Член групи

Default Питання про повітряний потік у випадку для користувача

Привіт, я планую побудувати повністю настроюється дерев'яному футлярі з волоського горіха. Я планую мати при 2 120mm вентиляторами на передній і 2 120mm Outtake вентиляторами на верхній .... Тепер виникає питання, я дійсно необхідно Outtake вентилятор на задній панелі? Я знаю, тепло піднімається і я міг би зробити мого процесора вентилятор радіатора точки до такої чи є боляче в зміну мого загального потоку повітря в корпусі з, спереду назад, до більш передній до початку методу?

Крім того, будь-хто, є пропозиції для встановлення вентиляторів на дереві? Я намагаюся уникнути прямих гору через резонансу, тому я планую об'ємний вентилятор в невеликий шар піни або гуми або що-небудь, а потім робити вирізки, що розмір в лісі, а також забезпечити його всередину, що виріз, ніколи фактично без забезпечення вентилятор до лісу. Будь-яка ідея буде приємно, я досить близько до починаючи з цього, це мій єдиний наліт на самом деле.
Old 8 жовтня 2008, 15:19
Донор групи

Я б просто сказати отримати гумових прокладок або щось подібне і використовувати їх між гвинт, вентилятор, а справа, яка має протушковані вібрацій, а також про системи охолодження, вона повинна бути тонкою, а також, якщо ви підключаєте БП у верхній задній , що також допоможе повітряний потік з спини.

Моя система: Перший OC

Процесор (и):
Intel E2180@2.85
Материнська плата:
Gigabyte GA-P35-DS3L
ОЗУ:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Графічна карта (и):
Gainward ATI 3850
Звукова карта:
На борту
Жорсткий диск (и):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Оптичний привід (и):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Діло / PSU:
Corsair VX450
Охолодження:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Мережі / Інтернет:
На борту / нібито 10Meg Віргінські кабелю
Монітор (и):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Операційна система (и):
XP Home
Old 8 жовтня 2008, 16:47
Член групи

Я дійсно планую робити нижній задній харчування гору у цій справі щодо скорочення кабелю безлад і робить монтаж простіше. Завдяки відносно повітряного потоку, я так і думав, а ... Ми побачимо, що інші люди думають. Я міг би просто використовувати гумову шайбу .... ми побачимо, на що також.
Old 8 жовтня 2008, 23:11
Донор групи

Ви впевнені, що хочете горіх випадку? Я знаю, це не те, що Ви запитали про але я цікавий. З досить постійних змін Extreme тепла, буде не з дерева мають тенденцію до розширення і договором, виникають проблеми? Існує причина, виробники використовують цю Nasty дерьмо пластику і це тому, що пластикові досить інертні. Я знаю, що ЗС Грузії буде робити для дерев'яних дверей (червоне дерево, дуб, горіх, то ім'я його, я поклав дерев'яні двері в будинках, які коштують більше $ 20000 Поп, пекла я поклав приблизно в мільйон доларів дверей У будинку Евандер Холіфілд), а суть в тому, що вони Warp. З поглиненої темпами 110-120F на зовнішній стороні, коли сонце палить за ним і кондиціонування повітря всередині тримати їх прохолодною 73F, All Hell Breaks Loose. Зовнішні тріщини, лушпиння, зерно починає відділення, ECT .........

Ви маєте зворотний умовах за допомогою комп'ютера, оскільки внутрішні Temps високі і тепла побиття рисою внутрішньої поверхні дерева, а зовнішня особи будуть випробовувати температурах набагато прохолодніше. Крім того, тепло навіть не в корпус комп'ютера.

Як ви вступити в частині? Я аж ніяк не фахівець з комп'ютерів, але я поклав шматок дерева або два разом до ........ Я знаю, що це було зроблено раніше, але мені цікаво, як успішно.

ПРИМІТКА: Я досліджував це протягом майже години, щоб спробувати знайти відповідь на питання про випуск тепла і, нарешті, знайшов тут. http://www.bit-tech.net/modding/2008...wood-by-cc3e/1

Він також розглядає своє запитання вентилятор та столярних моє запитання. Будь ласка, дайте мені знати, як з'ясовується, як я любив би робити те ж саме, якщо я коли-небудь знайти час. (Я безумовно є інструменти LOL).
Old 9 жовтня 2008, 07:50
Член групи

Ну ... Я зробив великий думки на монтажі всі, я не ставив багато думав на деформацію, оскільки, як це сухе дерево, воно було висушені в печі, а потім сиділи протягом 2 років. На вершині, що я буду прокладці вниз досить декількох шарів polyeurothane на всередині і за межами цієї справи, і я малюнок з повітря переміщення через нього і зберегти гідний температурі вона не повинна викликати занадто багато клопоту, якщо я використовую дуже сильний суглобів (jounts палець на 4 основні кути). Я живу в Мічігані, і, коли погода на вулиці холодно, тепло всередині, а коли жарко на вулиці, змінного струму всередині. Так що це відносно постійна температура з комп'ютера, на якому на сонці в усі часи. Я буду скласти щось, та переглядати його, щоб дати вам уявлення про мою всю концепцію, так що дайте мені трохи, воно не може бути до пізнього вечора або щось. І вдячний вам за посилання, але я бачив, що його статті і деревообробної трохи за мене. Однак ця справа є вельми вражаючим. Я планую мати щось більш фундаментальних, але все ще дуже унікальні. Ви побачите, що я маю на увазі сканувати до малювання.
Old 9 жовтня 2008, 08:09
Донор групи

Я знайшов кілька інших, але вони використовують сосни. Ця стаття була тільки одна я натрапив на що). була твердої деревини твердих порід (в порівнянні з металевими або пластиковими випадку з дерев'яним шпоном додала) і B). ім'я тепла питання.

Коли ви збираєтеся отримати, якщо у вас виникнуть питання, деревообробної соромтеся PM мене. Те, як сайт створений, хоча, вам доведеться зробити ще кілька посад перед функцією PM стає активним. Тим часом, я перевірити деякі сайти Деревообробка я використовував, щоб побачити, хто з них зробив деревини справи і передати інформацію про тебе. Як я вже сказав, мені хотілося б побудувати дерево так, але я витрачаю весь мій час доступні зараз намагаються дізнатися про комп'ютері, так що нутрощі випадку доведеться почекати.
Old 9 жовтня 2008, 13:00
Член групи

Alright на тому спасибі. Так, я знаю, сосна є хвойної тому вона буде прагнути Warp легше. Горіх дуже тверде дерево, очевидно, такого бути сухим, а воно не буде занадто легко Warp на всіх. Я зробив чимало проекти лісі, і якщо я не здатний мій батько може дати деякі поради. Мені пощастило достатньо, щоб мати як батька та дідуся в деревообробці, як з повним woodshops в моєму розпорядженні. Я отримаю якісь плани пізно ввечері після деяких робіт А. П. Фізика і тоді я, можливо, прийняти деякі фотографії, як я режимі разом в рамках проекту під час запуску.
Old 9 жовтня 2008, 13:28
Донор групи

Так, було б добре, якби ви могли зробити, як свого роду Фотощоденник річ будівництва, це буде цікаво подивитися, як вона йде
Old 9 жовтня 2008, 13:36
Донор групи

деревина зберігає тепло і тому я стада тому, чим більше вентиляторів, тим краще!

Моя система: UBR комп'ютерні ігри

Процесор (и):
Q6600 G0 @ складі охолодженням AC морозильник
Материнська плата:
Gigabyte EP45 DS3R
ОЗУ:
2GB DDR2 800
Графічна карта (и):
4870 1GB
Звукова карта:
бортові
Жорсткий диск (и):
160GB 7200rpm IDE
Оптичний привід (и):
DVD-ROM Combo DVD + /-RW
Діло / PSU:
мода + пофарбовані разі W / 1kw Antec
Охолодження:
2 120-мм вентиляторами 4 80mm вентиляторів і жорсткого диска
Мережі / Інтернет:
Gigabyte Dual LAN
Монітор (и):
24 "Acer
Операційна система (и):
Windows XP
Old 9 жовтня 2008, 18:52
Член групи

Вибачте, що я не можу поставити щось сьогодні, можливо, доведеться чекати до вихідних. Дякуємо за підтримку, це що-то я хотів зробити протягом тривалого часу. Просто, нарешті, щоб обійти його.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Мої користувальницькі корпус Build pete21 Справа & блоки живлення 216 20 червня 2009 11:24
Користувальницькі Комп'ютерний корпус зі скла Plexi atthelefthandovgod Справа & блоки живлення 3 23 березня 2009 12:16
Дуже важливе питання про справу потужності вентилятора ilop12 Справа & блоки живлення 12 31 січня 2009 17:57
Case Fan питання ilop12 Генеральний обладнання чат 4 12 січня 2009 02:54
Скільки повітря Ви рекомендуєте для цього watercooling налаштування? Compasky Генеральний обладнання чат 1 11 березня 2008 00:04
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.