![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, я планую побудувати повністю настроюється дерев'яному футлярі з волоського горіха. Я планую мати при 2 120mm вентиляторами на передній і 2 120mm Outtake вентиляторами на верхній .... Тепер виникає питання, я дійсно необхідно Outtake вентилятор на задній панелі? Я знаю, тепло піднімається і я міг би зробити мого процесора вентилятор радіатора точки до такої чи є боляче в зміну мого загального потоку повітря в корпусі з, спереду назад, до більш передній до початку методу? Крім того, будь-хто, є пропозиції для встановлення вентиляторів на дереві? Я намагаюся уникнути прямих гору через резонансу, тому я планую об'ємний вентилятор в невеликий шар піни або гуми або що-небудь, а потім робити вирізки, що розмір в лісі, а також забезпечити його всередину, що виріз, ніколи фактично без забезпечення вентилятор до лісу. Будь-яка ідея буде приємно, я досить близько до починаючи з цього, це мій єдиний наліт на самом деле. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я б просто сказати отримати гумових прокладок або щось подібне і використовувати їх між гвинт, вентилятор, а справа, яка має протушковані вібрацій, а також про системи охолодження, вона повинна бути тонкою, а також, якщо ви підключаєте БП у верхній задній , що також допоможе повітряний потік з спини.
| |||
| |||
| Я дійсно планую робити нижній задній харчування гору у цій справі щодо скорочення кабелю безлад і робить монтаж простіше. Завдяки відносно повітряного потоку, я так і думав, а ... Ми побачимо, що інші люди думають. Я міг би просто використовувати гумову шайбу .... ми побачимо, на що також. |
|
| |||
| |||
| Ви впевнені, що хочете горіх випадку? Я знаю, це не те, що Ви запитали про але я цікавий. З досить постійних змін Extreme тепла, буде не з дерева мають тенденцію до розширення і договором, виникають проблеми? Існує причина, виробники використовують цю Nasty дерьмо пластику і це тому, що пластикові досить інертні. Я знаю, що ЗС Грузії буде робити для дерев'яних дверей (червоне дерево, дуб, горіх, то ім'я його, я поклав дерев'яні двері в будинках, які коштують більше $ 20000 Поп, пекла я поклав приблизно в мільйон доларів дверей У будинку Евандер Холіфілд), а суть в тому, що вони Warp. З поглиненої темпами 110-120F на зовнішній стороні, коли сонце палить за ним і кондиціонування повітря всередині тримати їх прохолодною 73F, All Hell Breaks Loose. Зовнішні тріщини, лушпиння, зерно починає відділення, ECT ......... Ви маєте зворотний умовах за допомогою комп'ютера, оскільки внутрішні Temps високі і тепла побиття рисою внутрішньої поверхні дерева, а зовнішня особи будуть випробовувати температурах набагато прохолодніше. Крім того, тепло навіть не в корпус комп'ютера. Як ви вступити в частині? Я аж ніяк не фахівець з комп'ютерів, але я поклав шматок дерева або два разом до ........ Я знаю, що це було зроблено раніше, але мені цікаво, як успішно. ПРИМІТКА: Я досліджував це протягом майже години, щоб спробувати знайти відповідь на питання про випуск тепла і, нарешті, знайшов тут. http://www.bit-tech.net/modding/2008...wood-by-cc3e/1 Він також розглядає своє запитання вентилятор та столярних моє запитання. Будь ласка, дайте мені знати, як з'ясовується, як я любив би робити те ж саме, якщо я коли-небудь знайти час. (Я безумовно є інструменти LOL). |
|
| |||
| |||
| Ну ... Я зробив великий думки на монтажі всі, я не ставив багато думав на деформацію, оскільки, як це сухе дерево, воно було висушені в печі, а потім сиділи протягом 2 років. На вершині, що я буду прокладці вниз досить декількох шарів polyeurothane на всередині і за межами цієї справи, і я малюнок з повітря переміщення через нього і зберегти гідний температурі вона не повинна викликати занадто багато клопоту, якщо я використовую дуже сильний суглобів (jounts палець на 4 основні кути). Я живу в Мічігані, і, коли погода на вулиці холодно, тепло всередині, а коли жарко на вулиці, змінного струму всередині. Так що це відносно постійна температура з комп'ютера, на якому на сонці в усі часи. Я буду скласти щось, та переглядати його, щоб дати вам уявлення про мою всю концепцію, так що дайте мені трохи, воно не може бути до пізнього вечора або щось. І вдячний вам за посилання, але я бачив, що його статті і деревообробної трохи за мене. Однак ця справа є вельми вражаючим. Я планую мати щось більш фундаментальних, але все ще дуже унікальні. Ви побачите, що я маю на увазі сканувати до малювання. |
|
| |||
| |||
| Я знайшов кілька інших, але вони використовують сосни. Ця стаття була тільки одна я натрапив на що). була твердої деревини твердих порід (в порівнянні з металевими або пластиковими випадку з дерев'яним шпоном додала) і B). ім'я тепла питання. Коли ви збираєтеся отримати, якщо у вас виникнуть питання, деревообробної соромтеся PM мене. Те, як сайт створений, хоча, вам доведеться зробити ще кілька посад перед функцією PM стає активним. Тим часом, я перевірити деякі сайти Деревообробка я використовував, щоб побачити, хто з них зробив деревини справи і передати інформацію про тебе. Як я вже сказав, мені хотілося б побудувати дерево так, але я витрачаю весь мій час доступні зараз намагаються дізнатися про комп'ютері, так що нутрощі випадку доведеться почекати. |
|
| |||
| |||
| Alright на тому спасибі. Так, я знаю, сосна є хвойної тому вона буде прагнути Warp легше. Горіх дуже тверде дерево, очевидно, такого бути сухим, а воно не буде занадто легко Warp на всіх. Я зробив чимало проекти лісі, і якщо я не здатний мій батько може дати деякі поради. Мені пощастило достатньо, щоб мати як батька та дідуся в деревообробці, як з повним woodshops в моєму розпорядженні. Я отримаю якісь плани пізно ввечері після деяких робіт А. П. Фізика і тоді я, можливо, прийняти деякі фотографії, як я режимі разом в рамках проекту під час запуску. |
|
| |||
| |||
| Так, було б добре, якби ви могли зробити, як свого роду Фотощоденник річ будівництва, це буде цікаво подивитися, як вона йде |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| деревина зберігає тепло і тому я стада тому, чим більше вентиляторів, тим краще!
| |||
| |||
| Вибачте, що я не можу поставити щось сьогодні, можливо, доведеться чекати до вихідних. Дякуємо за підтримку, це що-то я хотів зробити протягом тривалого часу. Просто, нарешті, щоб обійти його. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Мої користувальницькі корпус Build | pete21 | Справа & блоки живлення | 216 | 20 червня 2009 11:24 |
| Користувальницькі Комп'ютерний корпус зі скла Plexi | atthelefthandovgod | Справа & блоки живлення | 3 | 23 березня 2009 12:16 |
| Дуже важливе питання про справу потужності вентилятора | ilop12 | Справа & блоки живлення | 12 | 31 січня 2009 17:57 |
| Case Fan питання | ilop12 | Генеральний обладнання чат | 4 | 12 січня 2009 02:54 |
| Скільки повітря Ви рекомендуєте для цього watercooling налаштування? | Compasky | Генеральний обладнання чат | 1 | 11 березня 2008 00:04 |
| Різьба Інструменти | |
| |