![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз съм съставянето на някои общи планове точно сега, така ще публикуваме тези в час, или така. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cool, аз с нетърпение очакваме да ги виждат
| |||
| |||
![]() ![]() ![]() ![]() Има ли да отидем. Аз не се чувствам като изготвянето на гърба, както съм го posterboard и то точно на IO изключвател и предпазител за захранване. Също така ... голям образ предупреждение haha. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| хубаво!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бих искал да видя картината на крайния случай (преди и след като го попълните с хардуер Goodies).
| |||
| |||
| Изглежда, че това ще е добър случай |
|
| |||
| |||
| арго чакам! WORKLOG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
| |||
| |||
| Благодаря на всички. Аз ще ви позволи да знаем, когато в действителност се долу и направете първата разфасовки. И аз ще имате камерата да вземе някои снимки на всеки толкова често. Аз не знам, че ще имате един последователен worklog, но аз ще правите снимки на стъпките и такива и вероятно след всичко наведнъж с общ дневник за това какво се случи от паметта. Аз определено ще има снимки на комплектованата проект, а след това аз ще го довърша с лайна тона на polyeurothane и шкурка и стоманена вълна, така че стъклото гладки и да вземат някои снимки, а после във всички части и ми отнеме малко повече снимки . Надявам се, че всичко работи как аз искам тя да. Знам, че ще е интересна с начина, по който аз съм монтирането на твърди дискове и на дънната платка haha. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако тя започва да произвежда добре, може да искате да го публикувате Дву-Tech както и да получи много повече експозицията. Можеш да свършиш печели конкурс там, и се много безплатни неща:) Плюс това, има много опит modders там, както и подходи, които имат подобни проекти.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Виж това за проектиране на вашите дела ![]() http://www.protocasedesigner.com/download.php Толкова е лесно вашето Nan може да го използвате
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Моето персонализирано Pc Дело Build | pete21 | Случаи & Power Доставки | 216 | 20 Юни, 2009 11:24 |
| Персонализирано Компютърна Дело Made От Plexi Стъкло | atthelefthandovgod | Случаи & Power Доставки | 3 | 23rd Mar 2009 12:16 |
| Много важен въпрос за случая фен мощност | ilop12 | Случаи & Power Доставки | 12 | 31 Jan 2009 17:57 |
| Случай фен въпрос | ilop12 | Общи Хардуер Чат | 4 | 12 Jan 2009 02:54 |
| Колко въздушния поток ще препоръчате за този watercooling настройка? | Compasky | Общи Хардуер Чат | 1 | 11 Март 2008 00:04 |
| Нишка Инструменти | |
| |