![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| I'm vypracování některých obecných modrotisků hned, tak jsem si po těch až za hodinu, nebo tak. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cool, těším se na nich vidět
| |||
| |||
![]() ![]() ![]() ![]() Tam my jdeme. Jsem se cítit jako kreslení zpět, jak jsem ji na posterboard a je to jen IO výřez a výřez pro napájení. Také ... velký obrázek varování haha. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nice!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Velice rád bych viz obrázek hotového případě (před a po vyplnění jej hardware goodies).
| |||
| |||
| Vypadá to, že to bude dobré věci |
|
| |||
| |||
| dotírat čekat! WORKLOG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
| |||
| |||
| Díky všem. Budu vám všem vědět, když jsem skutečně dostat dolů a první kusy. A budu mít kameru vzít nějaké fotky každý tak často. Nevím, že budu mít konzistentní worklog, ale uvidíme fotografovat ze schodů a taková a pravděpodobně post to najednou s obecným deník o tom, co se stalo z paměti. Budu určitě mít fotky smontovaného projekt, a pak uvidíme skonči s hovno tunu polyeurothane a brusný papír a drátěnka tak je to sklo hladké a trvat i několik fotek, a pak do všech mých části a přijmout některá další obrázky . Doufám, že vše funguje, jak chci ji. Vím, že to bude zajímavé, s tím, jak jsem montáž pevných disků a na desce haha. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud to začne obrací se hezky, můžete si jej na post Bi-Tech stejně tak se dostat mnohem více expozici. Dalo by se nakonec vítězství v soutěži, a získali spoustu volného věci:) Navíc, tam je spousta zkušených modders tam stejně kteří mají řešit podobné projekty.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Podívejte se na to při navrhování Vašeho případech ![]() http://www.protocasedesigner.com/download.php tak snadné vaše nan jej využít
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Moje Vlastní Pc Case Kompiluje | pete21 | Případy & Napájecí zdroje | 216 | 20. červen 2009 11:24 |
| Vlastní Počítačová Case Made Od plexi sklo | atthelefthandovgod | Případy & Napájecí zdroje | 3 | 23. března 2009 12:16 |
| Velmi důležitá otázka, o případu fanoušek moc | ilop12 | Případy & Napájecí zdroje | 12 | 31. leden 2009 17:57 |
| Případ fanoušek otázku | ilop12 | Obecné Hardware Chat | 4 | 12. ledna 2009 02:54 |
| Kolik proudění se hodí na tuto watercooling nastavení? | Compasky | Obecné Hardware Chat | 1 | 11. březen 2008 00:04 |
| Thread Nástroje | |
| |