![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Είμαι σύνταξη κάποια γενικά σχέδια τώρα, οπότε μετά θα αυτών σε μια ώρα περίπου. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ψύχεται, Ανυπομονώ να δω τους
| |||
| |||
![]() ![]() ![]() ![]() Εκεί πάμε. Δεν αισθάνεται σαν το σχέδιο επιστροφής, όπως το έχω για posterboard και είναι απλώς το IO cutout και την cutout για το τροφοδοτικό. Επίσης ... μεγάλη εικόνα προειδοποίηση haha. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ωραία!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα ήθελα πολύ να δω μια εικόνα του τελικού περίπτωση (πριν και μετά την πλήρωση με υλικό καλούδια).
| |||
| |||
| Φαίνεται ότι αυτή θα είναι μια καλή περίπτωση |
|
| |||
| |||
| επίκλισης περιμένουμε!! WORKLOG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ όλους. Θα αφήσω όλοι γνωρίζετε, όταν στην πραγματικότητα το πάρετε κάτω και κάνει την πρώτη περικοπές. Και θα πάρω μια κάμερα να λάβει μερικές φωτογραφίες κάθε τόσο. Δεν ξέρω πως θα έχουν μια συνεπή worklog, αλλά θα πάρω φωτογραφίες από τα στάδια και τέτοια και ίσως μετά όλα μαζί με ένα γενικό μητρώο των γεγονότων από τη μνήμη. Θα έχουν σίγουρα φωτογραφίες του συναρμολογημένου έργου, και στη συνέχεια Θα τελειώσω με μια μαλακία τόνο και polyeurothane γυαλόχαρτο και χάλυβα μαλλί ώστε να λάβει το γυαλί ομαλή και μερικές φωτογραφίες, και στη συνέχεια θα τοποθετούνται σε όλα τα μέρη μου και να λαμβάνει ορισμένες άλλες φωτογραφίες . Ελπίζω ότι όλα λειτουργούν στην εντέλεια τον τρόπο με τον οποίο θέλω να γίνει κάτι τέτοιο. Ξέρω ότι θα είναι ενδιαφέρουσα με τον τρόπο με τον οποίο έχω την τοποθέτηση του σκληρού δίσκου και της μητρικής πλακέτας haha. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αν αρχίσει να αποδεικνύεται όμορφα, μπορεί να θέλετε να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο σχετικά με αυτό Bi-Tech και για να πάρετε μια πολύ πιο έκθεσης. Θα μπορούσαμε να καταλήξουμε κερδίζοντας ένα διαγωνισμό εκεί, και να παρτίδες δωρεάν υλικό:) Πλέον, υπάρχουν πολλά έμπειρους modders εκεί και οι οποίοι έχουν αντιμετωπίσει παρόμοια σχέδια.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Κοίτα αυτό για το σχεδιασμό σας υποθέσεις ![]() http://www.protocasedesigner.com/download.php τόσο εύκολο NaN σας θα μπορούσε να το χρησιμοποιήσει