![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| I'm sastavljanja nacrta neke opće odmah, tako da ću post one gore za jedan sat ili tako. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cool, ja gledati prema naprijed gledajući ih na
| |||
| |||
![]() ![]() ![]() ![]() Tamo ćemo ići. Nisam prohtjeti crtanje leđa kao što sam ga na posterboard i to je samo IO izrez i prekidač za napajanje. Također ... velika slika upozorenje haha. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| lijepo!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LJUBAV bih vidjeti sliku gotovog slučaja (prije i nakon što ispunite ga s hardverom Goodies).
| |||
| |||
| Izgleda ovako ce biti dobar slučaj |
|
| |||
| |||
| cant pričekajte! WORKLOG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
| |||
| |||
| Hvala svima. Ću ti sve znaš kada JA zaista dobiti niz stepenice i učiniti prvi rez. I ja ću imati kameru uzeti neke slike tako da svaki često. Ne znam da ću imati dosljedan worklog, ali Uzet ću slike od koraka a vjerojatno i takvih post to sve odjednom s općim zapisnik o tome što se dogodilo iz memorije. Ja ću definitivno imati slike od skupi projekt, a onda ću završiti to sranje s tonu od polyeurothane i šmirgl papir i čelične vune pa se staklo glatka i poduzeti neke slike, a zatim staviti u sve moje dijelove i potrajati još slika . Nadam se da sve radi kako ja želim to. Znam da će biti zanimljivo s načinom montaže I'm hard diskove i matične ploče haha. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako se to počinje izlaskom lijepo, vi svibanj želite postavljati na Bi-Tech kao i da se puno više izloženosti. Mogli biste završiti osvajanjem jednog contest tamo, a dobivate mnogo free stuff:) Plus, ima dosta iskusnih modders tamo i koji su se rješavati slične projekte.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| check this out za izradu vašeg slučaja ![]() http://www.protocasedesigner.com/download.php tako jednostavna vaš nan mogla koristiti
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| My Pc Case Custom Build | pete21 | Cases & Power Supplies | 216 | 20. lipnja 2009 11:24 |
| Computer Case Custom od Plexi staklo | atthelefthandovgod | Cases & Power Supplies | 3 | 23. ožujak 2009 12:16 |
| Vrlo važno pitanje o slučaju ventilatora napajanja | ilop12 | Cases & Power Supplies | 12 | 31 siječanj 2009 17:57 |
| A case fan pitanje | ilop12 | General Hardware Chat | 4 | 12 siječanj 2009 02:54 |
| Koliko protok zraka da li preporučiti za ovu watercooling setup? | Compasky | General Hardware Chat | 1 | 11. ožujak 2008 00:04 |
| Thread Tools | |
| |