![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én elkészítése néhány általános BluePrints most, így én elküldeni azokat akár egy óra múlva. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cool, Alig várom, hogy látta, hogy azok
| |||
| |||
![]() ![]() ![]() ![]() Itt is van. Én nem érzem, rajz hátoldalán mint már azt posterboard és csak a kikapcsolás és az IO képkivágást az áramellátás. Még ... nagy kép figyelmeztetést haha. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szép!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Én szeretnék látni egy képet a kész ügyben (használat előtt és után töltse meg a hardver jó).
| |||
| |||
| Úgy tûnik, ez lesz a jó ügy |
|
| |||
| |||
| cant wait! WORKLOG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
| |||
| |||
| Köszönet mindenkinek. I will let you all know, amikor ténylegesen kap a földszinten és az első darabok. Majd a kamera, hogy néhány képet minden olyan gyakran. Nem tudom, hogy én következetesen worklog, de én elviszem a képeket, és az ilyen lépéseket, és valószínűleg képviselet egyszerre az általános naplót, hogy mi történt a memóriából. Én is határozottan képek az összeszerelt projektet, és aztán befejezem ezt a szart tonna polyeurothane és csiszolópapír és acélgyapot így sima üveg, és néhány képet, majd be minden egyes részeit, és további képek . Remélem, minden jól működik, hogyan akarom azt. Tudom, hogy ez lesz az érdekes, hogy én vagyok a szerelési merevlemezeket és az alaplap haha. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha ez elkezd fordult el szépen, akkor ez a post Bi-Tech valamint, hogy sokkal több expozíciót. Lehet a végén a győztes verseny van, és kezd sok ingyenes dolog:) Plusz van egy csomó tapasztalt modders ott is, akik foglalkoztak a hasonló projektek.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ezt nézd meg megtervezése el esetek ![]() http://www.protocasedesigner.com/download.php nan így könnyen el lehetne használni