![]() |
|
| |||
| |||
| אני ציור חלק כללי BluePrint של עכשיו, אז אני יהיה לכתוב אותם חזרה בתוך שעה בערך. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מגניב, אני מצפה לראות אותם
| |||
| |||
![]() ![]() ![]() ![]() הנה אנחנו הולכים. אני לא מרגיש כמו ציור האחורי יש לי את זה על posterboard וזה פשוט נתק את IO ואת נתק את החשמל. כמו כן ... תמונה גדולה אזהרה haha. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נחמד!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הייתי אוהב לראות תמונה של סיים את המקרה (לפני ואחרי מילוי זה טובים עם חומרה).
| |||
| |||
| נראה כאילו זה הולך להיות טוב מקרה |
|
| |||
| |||
| צביעות! חכה! WORKLOG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
| |||
| |||
| תודה לכולם. אני אתן לך את כל יודע מתי אני מקבל למעשה למטה ולהפוך את הראשון חתכים. ואני אקח את המצלמה לקחת כמה תמונות בכל זאת לעתים קרובות. אני לא יודע כי אני אקח את עקבי worklog, אבל אני אקח את התמונות של שלבים וכך כנראה ו לכתוב את הכל בבת אחת עם בכלל יומן של מה שקרה מתוך הזיכרון. אני יהיה בהחלט יש תמונות של הפרויקט התאספו, ואז אני יהיה לסיים עם זה חרא של טון polyeurothane ו ו ניר זכוכית צמר פלדה כך זכוכית חלקה לקחת כמה תמונות, ולאחר מכן להכניס את כל החלקים שלי ולקחת עוד כמה תמונות . אני מקווה הכל עובד איך אני רוצה אותו. אני יודע שזה הולך להיות מעניין עם הדרך בה אני מקבע את כוננים קשיחים ו haha את לוח האם. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם היא מתחילה שיהפוך את יפה, מומלץ לכתוב את זה Bi-Tech גם כדי לקבל הרבה יותר חשיפה. אתה יכול בסופו של דבר המנצח של תחרות שם, וכן מקבל הרבה דברים בחינם:) בנוסף, ישנם הרבה מנוסים modders יש גם בעלי tackled פרויקטים דומים.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| תראו את זה בעיצוב שלך עבור מקרים ![]() http://www.protocasedesigner.com/download.php כל כך בקלות את נאן יוכל להשתמש בה