![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| I'm parengti kai kurie bendri Brėžiniai dabar, kad aš po tų per valandą ar dvi. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cool, nekantriai laukiame jų
| |||
| |||
![]() ![]() ![]() ![]() There we go. I didn't feel like piešimo atgal, kaip aš jį posterboard ir tai tik IO sutvertas ir už maitinimo jungiklis. Pat ... powiekszenia įspėjimo haha. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nice!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Norėčiau pamatyti gatavo atveju paveikslėlį (prieš ir po to, kai užpildysite ją aparatūros Gėrybės).
| |||
| |||
| Atrodo, kad tai bus gera byla |
|
| |||
| |||
| cant wait! Worklog !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
| |||
| |||
| Ačiū visiems. Aš jums visiems žinoma, kai aš tikrai gauti laiptų ir padaryti pirmą gabalai. Ir aš turėti fotoaparatą priimti keletą nuotraukų kas taip dažnai. I don't know that I'll turi atitikti worklog, bet aš fotografuoti ir tokių priemonių ir tikriausiai po to visi kartu su bendrojo žurnalo, kas atsitiko, iš atminties. Aš tikrai turės nuotraukos surinktos projektu, o tada I'll finish it su šūdas tonai polyeurothane ir švitrinio popieriaus ir plieno vata todėl stiklas sklandžiai ir šiek tiek nuotraukų ir ten įdėti į visus mano dalys ir šiek tiek daugiau nuotraukų . Tikiuosi, viskas veikia, kaip aš noriu jį. Žinau, kad tai bus įdomių way I'm montavimas diskų ir Portatiles haha. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei jis pradeda išleidžia gražiai, galite įdėti jį į Bi-Tech taip pat gauti daug daugiau poveikio. Jums gali tekti laimėti konkursą ten, ir gauti daug free stuff:) Plius, yra patyrę modders partija ten taip pat kas turi spręsti panašius projektus.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Check this out projektavimas jūsų atvejais ![]() http://www.protocasedesigner.com/download.php lengva savo NaN galėtų naudotis