![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| I'm sporządzania niektórych plany ogólne prawo, więc będę po tych w godzinę lub tak. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cool, czekam na nich widząc
| |||
| |||
![]() ![]() ![]() ![]() Nie jedziemy. I didn't feel like rysunek z tyłu, jak mam go na posterboard i to tylko w IO wyłączenia i wyłączenia dla zasilania. Ponadto ... duży obraz ostrzeżenie haha. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nice!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bardzo chciałbym zobaczyć zdjęcie gotowego przypadku (przed i po niego sprzęt goodies).
| |||
| |||
| Wygląda na to, że to będzie dobry przypadku |
|
| |||
| |||
| cant wait! WORKLOG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
| |||
| |||
| Dzięki wszystkim. I will let you all know when I rzeczywiście dostać na dół i dokonać pierwszego cięcia. I mamy kamery do zdjęć tak często. Nie wiem, że będę miał spójny worklog, ale ja wezmę zdjęcia kroki i takie i prawdopodobnie po to wszystko na raz z ogólną dziennika to, co się stało z pamięci. Z pewnością ma zdjęcia zmontowanego projektu, a następnie I'll finish it z gówna i polyeurothane tony papieru ściernego i stali wełny dlatego szkło gładkie i trochę zdjęć, a następnie umieścić wszystkie moje części i trochę więcej zdjęć . Mam nadzieję, że wszystko działa, jak chcę go. Wiem, że będzie interesująca ze sposobem I'm montażu dysków twardych oraz płyty główne haha. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeśli zacznie zwrotnym wyszło, możesz wysłać ją na Bi-Tech jak również, aby uzyskać dużo więcej ekspozycji. Można skończyć wygranie konkursu tam i zaczyna dużo wolnego stuff:) Dodatkowo, istnieje wiele doświadczonych moderów tam również którzy zająć podobnymi projektami.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Check this out projektowania swój przypadkach ![]() http://www.protocasedesigner.com/download.php tak łatwo swoim nan może jej użyć