![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| I'm vypracovanie niektorých všeobecných podrobne hneď, tak som si po tých až za hodinu, alebo tak. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cool, teším sa na nich vidieť
| |||
| |||
![]() ![]() ![]() ![]() Tam my ideme. Som sa cítiť ako kreslenie späť, ako som ju na posterboard a je to len IO výrez a výrez pre napájanie. Tiež ... veľký obrázok varovania haha. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nice!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Velice rád bych pozri obrázok hotového prípade (pred a po vyplnení ho hardware goodies).
| |||
| |||
| Vyzerá to, že to bude dobré veci |
|
| |||
| |||
| dotírat čakať! WORKLOG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
| |||
| |||
| Vďaka všetkým. Budem vám všetkým vedieť, keď som skutočne dostať dolu a prvé kusy. A budem mať kameru vziať nejaké fotky každý tak často. Neviem, že budem mať konzistentný worklog, ale uvidíme fotografovať zo schodov a taká a pravdepodobne post to naraz so všeobecným denník o tom, čo sa stalo z pamäte. Budem určite mať fotky namontovaného projekt, a potom uvidíme skonči s hovno tonu polyeurothane a brúsny papier a drôtiky tak je to sklo hladké a trvať aj niekoľko fotiek, a potom do všetkých mojich časti a prijať niektoré ďalšie obrázky . Dúfam, že všetko funguje, ako chcem ju. Viem, že to bude zaujímavé, s tým, ako som montáž pevných diskov a na doske haha. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak to začne obracia se hezky, môžete si ho na post Bi-Tech rovnako tak sa dostať oveľa viac expozícii. Dalo by sa nakoniec víťazstvo v súťaži, a získali veľa voľného veci:) Navyše, tam je veľa skúsených modders tam rovnako ktorí majú riešiť podobné projekty.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pozrite sa na to pri navrhovaní Vášho prípadoch ![]() http://www.protocasedesigner.com/download.php tak ľahké vaše nan ho využiť
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Moja Vlastné Pc Case Kompiluje | pete21 | Prípady & Napájacie zdroje | 216 | 20. jún 2009 11:24 |
| Vlastné Počítačová Case Made Od plexi sklo | atthelefthandovgod | Prípady & Napájacie zdroje | 3 | 23. marca 2009 12:16 |
| Veľmi dôležitá otázka, o prípade fanúšik moc | ilop12 | Prípady & Napájacie zdroje | 12 | 31. január 2009 17:57 |
| Prípad fanúšik otázku | ilop12 | Všeobecné Hardware Chat | 4 | 12. januára 2009 02:54 |
| Koľko prúdenie sa hodí na túto watercooling nastavenia? | Compasky | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 11. marec 2008 00:04 |
| Thread Tools | |
| |