![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| И'м састављања нацрта неке опште одмах, тако да ћу пост оне горе за један сат или тако. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Цоол, ја гледати према напријед гледајући их на
| |||
| |||
![]() ![]() ![]() ![]() Тамо ћемо ићи. Нисам осјећати цртање леђа као што сам га на постербоард и то је само ИО изрезом и прекидач за напајање. Такође ... велика слика упозорење хаха. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| лепо!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ЉУБАВ бих видети слику готовог случаја (пре и након што попуните га са хардвером Гоодиес).
| |||
| |||
| Изгледа овако це бити добар случај |
|
| |||
| |||
| цант сачекајте! УОРКЛОГ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
| |||
| |||
| Хвала свима. Ћу ти све знаш када ЈА заиста добити низ степенице и учинити први рез. И ја ћу имати камеру узети неке слике тако да сваки често. Не знам да ћу имати досљедан уорклог, али Узет ћу слике од корака а вероватно и таквих пост то све одједном са општим записник о томе шта се догодило из меморије. Ја ћу дефинитивно да има слике од скупи пројекат, а онда ћу завршити то срање са тону од полыеуротхане и шмиргл папир и челичне вуне па се стакло глатка и предузети неке слике, а затим ставити у све моје делове и потрајати још слика . Надам се да све ради како ја желим то. Знам да ће бити занимљиво са начином монтаже И'м хард дискове и матичне плоче хаха. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако се то почиње изласком лепо, ви мај желите да поставља на Би-Тецх као и да се пуно више излагања. Могли бисте завршити освајањем једног цонтест тамо, а добијате много фрее стуфф:) Плус, има доста искусних моддерс тамо и који су се решавају сличне пројекте.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| цхецк тхис оут за израду Вашег случаја ![]() хттп://ууу.протоцаседесигнер.цом/доунлоад.пхп тако једноставна ваш нан могла користити