![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я малюю деякі загальні креслення прямо зараз, тому що я цим посаду в годину або близько того. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cool, я з нетерпінням чекаю на зустріч з ними
| |||
| |||
![]() ![]() ![]() ![]() Там ми йдемо. Я не відчуваю себе малюнок назад, як я його на posterboard і це просто вирізом введення / виводу і вирізом для харчування. Крім того ... Haha попередження великих зображень. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nice!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мені дуже хотілося б побачити фотографії готових випадку (до і після заповнення її з апаратної Goodies).
| |||
| |||
| Схоже, це буде гарна нагода |
|
| |||
| |||
| нахиляє чекати! WORKLOG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
| |||
| |||
| Спасибо всем. Я дам вам всім відомо, коли я насправді отримати вниз і зробити перші скорочення. І я буду мати камеру прийняти деякі фотографії все так часто. Я не знаю, що я буду мати послідовну worklog, але я буду фотографувати і такі кроки і, ймовірно, пост все відразу із загальним журнал подій, що відбулися з пам'яті. Я безумовно є фотографії зібрав проект, а потім я закінчу його з лайном тонну polyeurothane і наждачного паперу і стали шерсть так що скла гладка і прийняти деякі фотографії, а потім помістити в усіх своїх частинах і зробити кілька фотографій . Я сподіваюся, все працює, яким я хочу його бачити. Я знаю, що буде цікаво тим, як я монтажу жорсткого диска і материнської плати Haha. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо вона починається поворот із добре, ви можете розмістити його на Бі-tech а також отримати набагато більше впливу. Ви могли б у кінцевому підсумку виграє конкурс там, і отримати багато Бонуси:) Крім того, є багато досвідчених моддерам там же, які вирішували аналогічні проекти.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Check This Out для розробки ваших випадків ![]() http://www.protocasedesigner.com/download.php так-то просто ваш Нан міг би використовувати її
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Мої користувальницькі корпус Build | pete21 | Справа & блоки живлення | 216 | 20 червня 2009 11:24 |
| Користувальницькі Комп'ютерний корпус зі скла Plexi | atthelefthandovgod | Справа & блоки живлення | 3 | 23 березня 2009 12:16 |
| Дуже важливе питання про справу потужності вентилятора | ilop12 | Справа & блоки живлення | 12 | 31 січня 2009 17:57 |
| Case Fan питання | ilop12 | Генеральний обладнання чат | 4 | 12 січня 2009 02:54 |
| Скільки повітря Ви рекомендуєте для цього watercooling налаштування? | Compasky | Генеральний обладнання чат | 1 | 11 березня 2008 00:04 |
| Різьба Інструменти | |
| |