![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте, аз искам това barebone и аз ще си сложа compter в нея. Имам нужда от 400 вата захранване за моята 8800gts. Аз открих един за правилен от фактор, но не трябва да се предприемат допълнителни стъпки, за да се провери, че ще работи? Това е barebone: http://www.microstorm.com/Shuttle_T-...id-348347.html и това е захранване: http://www.filron.com/uk/index.php?a...roductId=13213 Надявам се, че това може да бъде направено !!!!!!! Благодаря! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Изглежда добре за мен (никой друг?) Но аз съм нежен факта, че котировките "нисък шум", а след това цитира 33dba. ![]() Макар и не точно жестоки, че доброто ниво на сигурност не е "ниска". Гледай ти, като тези фенове изглежда да е 80 години, той едва ли е изненадващо.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| В PSU изглежда добре.
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Power въпроси | pfoster23681 | Общи Хардуер Чат | 17 | 6 юни 2008 05:42 |
| Малки delima | Fonderplague | Процесори, дънни платки & RAM | 9 | 5-и парламентарен Юни 2008 07:16 |
| Графична карта с мощност въпроси? | marsay001 | Графика на карти & Монитори | 11 | 15 Jan 2008 19:17 |
| Нуждаете се от помощ за инсталиране на диск, мощност въпроси | mtags244 | Дискове & сменяемите носители | 6 | 8 януари 2008 14:18 |
| Малки USB устройства | Taggart | Дискове & сменяемите носители | 2 | 30 Юни 2007 12:20 |
| Нишка Инструменти | |
| |