![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| хи, ја желим ово баребоне и ја одлазим, да ставите мој цомптер у њу. Требам 400у напајање за моје 8800гтс. Нашао сам један за исправан од фактора, али ми треба предузети даље кораке како би проверили да ће радити? ово је баребоне: хттп://ууу.мицросторм.цом/Схуттле_Т-...ид-348347.хтмл а ово је напајање: хттп://ууу.филрон.цом/ук/индекс.пхп?а...родуцтИд=13213 Надам се да ово се може урадити !!!!!!! Хвала! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Изгледа ми ОК (још неко?) Али ја сам мила чињеницу да цитате "ниска шума", а затим 33дба цитате. ![]() Иако није тачно да је монструозан звук нивоу свакако није "ниска". Минд вама, као и обожаваоце 80 Чини се да је то теско чуди.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тхе псу изгледа ок.